Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mom2besoon
    10. Srpanj 2016. 16:27

Mi cekamo curicu i zvat ce se Sara <3333

croatina
    12. Srpanj 2016. 08:34

Mi smo za curku imali spremno Rebeka, no kako nam ipak stiže princ, odlučili smo da će biti Leo :)))

• Nutella
    05. Kolovoz 2016. 15:03

Luckyme od mene glas za filipa

Mi se nadamo Dori ili Nini,ako bude decko Marcel,Rafael,Manuel,muz bi i Tomislava al ja ni cuti 
    A vec imamo Hrvoja 

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

MAMA X2
    05. Kolovoz 2016. 19:35

Ja sam za Luka i nas prvorodenac se tako zove 

MAMA X2
    05. Kolovoz 2016. 19:39

Za drugo jos neznamo dal je cura il decko al ako opet bude decko bit ce Leon a ako bude curica bit ce Lana ili kiara i meni i mm se ta imena svidaju samo neznam kako ce babe i dede prihvatit ako bude kiara .....stari ljudi sa sela pa ono .

Rozalija
    05. Kolovoz 2016. 22:45

Naš najmlađi sin se isto zove Luka pa ja isto glasam za to ime. Najstariji sin je Karlo, a drugi sin je Vito. Kćer je Ema.

url=http://lilypie.com]

• Nutella
    06. Kolovoz 2016. 09:45

Nema mi nista mrze nego kad mi dijetu skrate ime,i nikad nema svog imena. Da sam htjela da mi dijete bude Jozo,ivo...ja bi mu to ime dala a ne josip i ivan. Imamo prelijepih imena ali zbog skracenica ih nebi uzela. Zato je nas prvi hrvoje,nema sanse skratit. E sad cemo vidjet sta ce bit pa cemo birati ime.a tomislav nebi jer bi uvijek bio tomo. Najbolji izbor bi nam bila curica 
    Mama prvi put,mislim da bi ti Kiara kod bake i dide uvijek bila Klara! A ime je prelijepo

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.