Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boba10
    24. Srpanj 2014. 17:27

Cure hvala Vam puuno, po cijele dane tražim drugo odgovarajuće ime, ima toliko krasnih imena ali kad mi sad niti jedno drugo ne paše ovoj bebi. I onda mi dođe sin i kaže: mama kako si sad, a kako je Leona,jel opet pleše? E pa mjenjaj ti sad 

Boba

Boba10
    24. Srpanj 2014. 18:24

A ovo nam je jastuk, spreman već dva mjeseca 

Boba

ica3
    24. Srpanj 2014. 18:35

Ma ne trazi nista..kad ste jednom odlucili se za to,tesko je to mjenjati..ni na jedno drugo ime se nebi mogli naviknuti..

Ica

Sanchy4
    24. Srpanj 2014. 22:14

Boba, drži te se vi tog imena kojeg ste odabrali i ne mjenjajte ga ni zbog koga!  ime je lijepo pa onda nije ni čudo da vas je mještanka, ajmo to tako reći kopirala i svojoj dala to ime, bez obzira što je znala da će te vi svoju curicu tako nazvat, al vi se ipak ne dajte smesti zbog toga!   Pozz.svima!

Boba10
    25. Srpanj 2014. 16:04

eh cure moje, moja saga se nastavlja...izgleda da nam nije suđeno to ime. Danas sretnem u dućanu frendicu koja treba roditi prije mene, i tako mi pričamo i pričamo, kad kaže ona nosim curku i zvat će se Leona ???? E sad mi više dosta mislim si u sebi, pa zbilja će cijeli razred biti curica s istim imenom. I dođem sva jadna doma,uguglam sva moguća ženska imena i tad se pojavi MM i kaže- a što se ti sekiraš toliko, zašto ne bi bila Paula.... a meni osmijeh od uha do uha - jao bože pa sviđa mi se   sad sam našla da u prijevodu znači malena, a to će zbilja i biti naša malena kad su nam ova dva već toliko veliki.
    Uvjerena sam da neću pogriješiti, ali dajte mi malo podrške, vi me uvijek ohrabrite . Jel se barem i nekome ode vas sviđa Paula?

Boba

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.