Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ica3
    24. Srpanj 2014. 14:30

Boba,neka i ostane Leona i ime mi je prekrasno..ne obaziri se da su i oni tako nazvali malenu..vi ste tako odlucili i to je to..prekrasno..

Mamice,ma sve ste odabrale krasna imena..pusa vama i bebacima..

Lilica
    24. Srpanj 2014. 14:36

ica

Boba,neka i ostane Leona i ime mi je prekrasno..ne obaziri se da su i oni tako nazvali malenu..vi ste tako odlucili i to je to..prekrasno..

Mamice,ma sve ste odabrale krasna imena..pusa vama i bebacima..

potpisujem

Ica

Boba10
    24. Srpanj 2014. 17:27

Cure hvala Vam puuno, po cijele dane tražim drugo odgovarajuće ime, ima toliko krasnih imena ali kad mi sad niti jedno drugo ne paše ovoj bebi. I onda mi dođe sin i kaže: mama kako si sad, a kako je Leona,jel opet pleše? E pa mjenjaj ti sad 

Boba

Boba10
    24. Srpanj 2014. 18:24

A ovo nam je jastuk, spreman već dva mjeseca 

Boba

ica3
    24. Srpanj 2014. 18:35

Ma ne trazi nista..kad ste jednom odlucili se za to,tesko je to mjenjati..ni na jedno drugo ime se nebi mogli naviknuti..

Boba10
    24. Srpanj 2014. 18:41

ica

Ma ne trazi nista..kad ste jednom odlucili se za to,tesko je to mjenjati..ni na jedno drugo ime se nebi mogli naviknuti..

Boba

Ica

Sanchy4
    24. Srpanj 2014. 22:14

Boba, drži te se vi tog imena kojeg ste odabrali i ne mjenjajte ga ni zbog koga!  ime je lijepo pa onda nije ni čudo da vas je mještanka, ajmo to tako reći kopirala i svojoj dala to ime, bez obzira što je znala da će te vi svoju curicu tako nazvat, al vi se ipak ne dajte smesti zbog toga!   Pozz.svima!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI