Cure hvala Vam puuno, po cijele dane tražim drugo odgovarajuće ime, ima toliko krasnih imena ali kad mi sad niti jedno drugo ne paše ovoj bebi. I onda mi dođe sin i kaže: mama kako si sad, a kako je Leona,jel opet pleše? E pa mjenjaj ti sad
Boba
Ma ne trazi nista..kad ste jednom odlucili se za to,tesko je to mjenjati..ni na jedno drugo ime se nebi mogli naviknuti..
Ica
Boba, drži te se vi tog imena kojeg ste odabrali i ne mjenjajte ga ni zbog koga! ime je lijepo pa onda nije ni čudo da vas je mještanka, ajmo to tako reći kopirala i svojoj dala to ime, bez obzira što je znala da će te vi svoju curicu tako nazvat, al vi se ipak ne dajte smesti zbog toga!
Pozz.svima!
eh cure moje, moja saga se nastavlja...izgleda da nam nije suđeno to ime. Danas sretnem u dućanu frendicu koja treba roditi prije mene, i tako mi pričamo i pričamo, kad kaže ona nosim curku i zvat će se Leona ???? E sad mi više dosta mislim si u sebi, pa zbilja će cijeli razred biti curica s istim imenom. I dođem sva jadna doma,uguglam sva moguća ženska imena i tad se pojavi MM i kaže- a što se ti sekiraš toliko, zašto ne bi bila Paula.... a meni osmijeh od uha do uha - jao bože pa sviđa mi se sad sam našla da u prijevodu znači malena, a to će zbilja i biti naša malena kad su nam ova dva već toliko veliki.
Uvjerena sam da neću pogriješiti, ali dajte mi malo podrške, vi me uvijek ohrabrite . Jel se barem i nekome ode vas sviđa Paula?
Boba
Sortiraj odgovore
Najstariji