eh cure moje, moja saga se nastavlja...izgleda da nam nije suđeno to ime. Danas sretnem u dućanu frendicu koja treba roditi prije mene, i tako mi pričamo i pričamo, kad kaže ona nosim curku i zvat će se Leona ???? E sad mi više dosta mislim si u sebi, pa zbilja će cijeli razred biti curica s istim imenom. I dođem sva jadna doma,uguglam sva moguća ženska imena i tad se pojavi MM i kaže- a što se ti sekiraš toliko, zašto ne bi bila Paula.... a meni osmijeh od uha do uha - jao bože pa sviđa mi se sad sam našla da u prijevodu znači malena, a to će zbilja i biti naša malena kad su nam ova dva već toliko veliki.
Uvjerena sam da neću pogriješiti, ali dajte mi malo podrške, vi me uvijek ohrabrite . Jel se barem i nekome ode vas sviđa Paula?
eh cure moje, moja saga se nastavlja…izgleda da nam nije suđeno to ime. Danas sretnem u dućanu frendicu koja treba roditi prije mene, i tako mi pričamo i pričamo, kad kaže ona nosim curku i zvat će se Leona ???? E sad mi više dosta mislim si u sebi, pa zbilja će cijeli razred biti curica s istim imenom. I dođem sva jadna doma,uguglam sva moguća ženska imena i tad se pojavi MM i kaže- a što se ti sekiraš toliko, zašto ne bi bila Paula…. a meni osmijeh od uha do uha - jao bože pa sviđa mi sesad sam našla da u prijevodu znači malena, a to će zbilja i biti naša malena kad su nam ova dva već toliko veliki.
Uvjerena sam da neću pogriješiti, ali dajte mi malo podrške, vi me uvijek ohrabrite . Jel se barem i nekome ode vas sviđa Paula?
Ja ti znam jednu mamu kojoj se sigurno svidja... Iskrice jel tak? :-D
Meni je ime preslakto! Super!

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Boba,bas mi zao da svi navalili na Leonu bas kad ste odlucili..Paula je isto lijepo..ako se svidja tebi,muzu,klincima samo naprijed..
Ica
Boba
Boba prekrasno ime probajte ga sad sacuvati za sebe da si ga ne bi netko posudio... mi svoj odabir nismo jos ni roditeljima rekli...
Hvala vam cure od .
Boobie, svakako sad čuvamo, podijelila sam samo s vama ovdje
Boba
i meni se svida...imam jednu susjedu koja se zove Elena-Paula...
slazem se sa curama...cuvaj sad to ime da se nebi jos netko mudar nasao da ga preotme...
Laura 21.08.2014 :-*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji