Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kimito
    24. Srpanj 2014. 09:19

Patricia mi je super ime!

pčelica9
    24. Srpanj 2014. 09:55

Muž i ja smo obadvoje na M i imamo sina Luku, sad nosim opet dečka i Luka je odlučio da će se zvati Leo pa da on i braco imaju iste inicijale, i tata i ja imamo iste inicijale.

Sanchy4
    24. Srpanj 2014. 10:43

Naša curica će se zvat Antonela (spoj muževog i mojeg imena) pa nam se zbog toga još i više sviđa  a i to što nije tako često u našem kraju!

Boba10
    24. Srpanj 2014. 11:05

Drage mame, krasna su mi vaša imena sva po redu, Filip,Nikola,Patricia,Antonela.... Baš ih već možeš zamisliti ko male osobice a krasno pašu i kad odrastu. Mi smo za svoju curku odabrali ime Leona čim smo saznali da je curica i već je tako zovemo gotovo 4 mjeseca. Sada nam se dogodilo da se u susjedstvu rodila jedna Leona i baš sam bila nekako u bedu jer se može dogoditi da idu zajedno u razred. Ja sam odmah htjela promijeniti ime ali stariji klinci ne žele ni čuti, kažu da će to biti naša lavica i da nas nije briga što su i drugi dali to ime...ah, slatkih li muka

Boba

Iskrica1347
    24. Srpanj 2014. 12:07

Boba - a čuj. Ja se ne bih brinula. Uvijek možeš predložiti da se umjesto Leona zove Lea - ima isto značenje, a opet je drukčije od susjedinog.  Iako, ja ne bih mijenjala ako se vama toliko sviđa.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Boba10
    24. Srpanj 2014. 12:19

Hvala ti Iskrice, odlučili smo da nećemo ništa mijenjati, svi već odavno znaju kako će se bebolina zvati jer nismo to tajili. Meni je prva opcija bila Leonora, ali se to nikome nije dopalo.

Boba

An-chee
    24. Srpanj 2014. 12:25

Bilo mi je tesko izabrari ime za decka pa sam tati prepustila izbor i odluka je pala...cekamo Lukasa :) nasa prva beba. Curica bi se zvala Mila :)

Iskrica1347
    24. Srpanj 2014. 14:21

Super imena. Osobito za curicu Milu.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

ica3
    24. Srpanj 2014. 14:30

Boba,neka i ostane Leona i ime mi je prekrasno..ne obaziri se da su i oni tako nazvali malenu..vi ste tako odlucili i to je to..prekrasno..

Mamice,ma sve ste odabrale krasna imena..pusa vama i bebacima..

Ica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.