Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lida2
    13. Srpanj 2014. 10:26

Filip super ime! Meni je oduvijek bilo lijepo i nije bas precesto

josipa_vg
    13. Srpanj 2014. 15:57

lidijak77

Filip super ime! Meni je oduvijek bilo lijepo i nije bas precesto

Primjetila sam da se u zadnje vrijeme vraća nazad :)

Me&She
    13. Srpanj 2014. 11:21

zbilja se andam da opet curicu čekam jer ako je dečko oko imena se nećemo odlučit dok ne odraste i sam ga odabere :)

josipa_vg
    13. Srpanj 2014. 16:04

Me&She

zbilja se andam da opet curicu čekam jer ako je dečko oko imena se nećemo odlučit dok ne odraste i sam ga odabere :)

Tak smo i mi očekivali curicu pošto se kod nas nije rodio niti jedan dečkić i imali smo samo za curu ime.. a za dečka se nismo mogli odlučiti i rekli smo da nećemo niti razmišljati.. kad ono prvo pa muško :)

cloudy
    13. Srpanj 2014. 11:29

e ako je moja beba dečko bit će Nikola, dragi odabrao a ja se totalno složila :)

bebica2
    13. Srpanj 2014. 14:03

U mene je muž na slovo M i ja isto, složili smo se da će nam se djeca zvati na slovo M..a i prezime je na slovo M.. ;-)
    Sviđa nam se što ce svi u obitelji biti na slovo M..
    Nemamo još djece ali planiramo.. :-D <3

Bebica :)

ica3
    24. Srpanj 2014. 00:45

Nosim curicu i zvati ce se Patricia..tata je predlozio,a meni se odmah dopalo..nije cesto,zvucno..i nemogu sad zamisliti ni jedno drugo ime osim toga..

Ica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI