Nisam Docky,baš budem,ma koristim ih na preporuku ginekologa,čini mi se da sam si i sama zeznula taj ph običnim gelovima za tuširanje,jer se uvijek ribam dole...
Ja koristim Holyplant od JGL-a. Taj mi je najbolji od svih koje sam probala i kad imam upalu i kad nemam. I isto traje mjesecima.
Naravno da cubici u ginica aal za prvu pomoc mi je bila nivea i kamilica i mogu vam rec da mi usnice i nisu vise natekle bsr nesto,avsto se tice sexa dragog nisam vidila ihihi a bebica na to kako reagira
Moja priča s candidom je počela prijw par godina.dobila sam ju kad sam se tusirala s nekim odvratnim sapunom.probala sam i canesten i plymicol i milijun sredstava za intimno pranje od skupih iz ljekarne do jeftinijih.onda sam otkrila olival!! Savršenstvo!! To vam je gel za intimno pranje, kosta oko 30 kn i traje jaaako dugo.otkad se s tim perem gljivicama ni traga.ima ga u dmu, kozmu i u nekim ljekarnama.probajte nećete pozaliti
Cak i ako ih dobijem obicno jednom godišnje od nekog stresa olival to rijesi bez ikakvih krema i vaginaleta
I nakon toga ti je radio bris i vidio da candide više nema?Jer ja sam stekla dojam da se gljivice rješavaju u rodnici vaginaletom,a ne samo na vani na spolovilu tekućim sapunom
Sortiraj odgovore
Najstariji