gljivice u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    05. Rujan 2014. 09:42

Nisam Docky,baš budem,ma koristim ih na preporuku ginekologa,čini mi se da sam si i sama zeznula taj ph običnim gelovima za tuširanje,jer se uvijek ribam dole...

• paris
    05. Rujan 2014. 09:45

Ja koristim Holyplant od JGL-a. Taj mi je najbolji od svih koje sam probala i kad imam upalu i kad nemam. I isto traje mjesecima.

• marci2015
    05. Rujan 2014. 10:53

Naravno da cubici u ginica aal za prvu pomoc mi je bila nivea i kamilica i mogu vam rec da mi usnice i nisu vise natekle bsr nesto,avsto se tice sexa dragog nisam vidila ihihi a bebica na to kako reagira

bubica11
    10. Rujan 2014. 15:51

Moja priča s candidom je počela prijw par godina.dobila sam ju kad sam se tusirala s nekim odvratnim sapunom.probala sam i canesten i plymicol i milijun sredstava za intimno pranje od skupih iz ljekarne do jeftinijih.onda sam otkrila olival!! Savršenstvo!! To vam je gel za intimno pranje, kosta oko 30 kn i traje jaaako dugo.otkad se s tim perem gljivicama ni traga.ima ga u dmu, kozmu i u nekim ljekarnama.probajte nećete pozaliti

bubica11
    10. Rujan 2014. 15:52

Cak i ako ih dobijem obicno jednom godišnje od nekog stresa olival to rijesi bez ikakvih krema i vaginaleta

MalaMuca
    10. Rujan 2014. 16:14

Smiju i trudnice?

bubica11
    10. Rujan 2014. 16:48

Uostalom sigurno je prirodnije od vaginaleta i masti iz ljekarne

Nalah
    11. Rujan 2014. 08:33

I nakon toga ti je radio bris i vidio da candide više nema?Jer ja sam stekla dojam da se gljivice rješavaju u rodnici vaginaletom,a ne samo na vani na spolovilu tekućim sapunom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.