canesten mi je pomagao u kombinaciji krema i vaginalete, ali mi ih dr- nije prepisao od kad sam trudna... on samo rojazol preporuča trudnicama... MalaMuca... kad postaneš mama, ako ćeš ih imati i dalje trebaš probati te tablete oralne. one su fakat zakon...
Meni je moj dao Canesten vaginalete na kontroli neki dan,ali svaki drugi dan 3 x dnevno
E i meni je prepisal Canesten vaginalete, sad sam na plymicolu, prije tjedan i pol sam koristila Rojazol mislim, ne sjećam se više.
S tim da uzimam i Lactogyn vaginalete kao jednom tjednom i poslije seksa obavezno.
Cloudy, definitivno se moram sjetiti toga!
pa ja ga koristim ...i to onaj jessa iz dm-a ... čak mi je i smanjio svrbež kad su gljive bile aktualne... MalaMuca... ne znam kolko su kod nas, jer sam ih ja u bosni uzimala... ima pakovanje 1 tableta (turbo jaka) i 7 tableta (svaki dan 1) i dragi i ja smo to obadvoje uzeli ... pili te tjedan dana i još prvi dan podebljali s tom 1... i mazali se dolje s canestenom i još nekom kremom i ja vaginalete stavljala ... i pazili smo da ne jedemo slatko i puno ugljikohidrata i gljive (sve verzije povrća sam tad isprobala) i otišle ko rukom odnesene... i onda su se meni sad opet s trudnoćom vratile,,,, al masu manje nego prije
U principu mi nijedan ne paše,ni iz DM a,ni iz Mullera,nakon nijednog se ne osjećam "čisto"
ako ti ne paše, onda ih nemoj ni koristiti... meni je ovaj jessa baš dobar... i nekak se radije s njim perem dolje nego s ovima šta koristim za cijelo tijelo
Sortiraj odgovore
Najstariji