gljivice u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marci2015
    04. Rujan 2014. 22:36

Ima dva dana da me je pocelo dole jako svrbit inatekle su mi usnice..grozno....uzela sam niveu intimo i malo sa kamilicom prodjem dole. Jel jos netko imo problema stim kako je to rjesio jel mimoze  bebici sto bit,,,,pusa drage moje mame

cloudy
    05. Rujan 2014. 08:51

ooo da... gljivice su jako da ne kažem zeznuta stvar-... mene muče i od prije trudnoće, a sad u trudnoći sam ih 2 puta već ubijala s rojazol vaginaletama... povuku se i bude ok i onda se opet vrate....  najvjerojatnije od hrane neke koja im paše pa se aktiviraju... moj savjet ti je da odeš do ginića i to probaš s vaginaletama riještiti, jer nivea teško da će pomoći

cloudy
    05. Rujan 2014. 09:02

ma meni su prije pomogle kombinacija rojazol i neke biljne, plus što sam oralno pila neke ultra jake tablete protiv gljivica, ne znam više kak se zovu, al se piju tjedan dana i ne smiješ slatko i ugljikohidrate jesti (mislim smiješ, al se preporuča izbjegavanje) i to smo i dragi i ja pili i izlječili se ali su se sad u trudnoći ponovo vratile, a ja se te tablete sad ne usudim piti... budem nekak izdržala s rojazolom ak se opet vrate... a bitno je da ih i partner nema, jer ak ih on ima, vrate se samo tako

DOCKY
    05. Rujan 2014. 09:04

Meni je sex zabranjen tak da me to ne benda sta ima on sta ne hihihihihih ;)))

DOCKY

cloudy
    05. Rujan 2014. 09:09

a jadna moja, al vjerujem da ćeš sve to nadoknadit :D mi još nismo dobili zabranu iako smo iz skoro svakodnevnog prešli na jednom tjedno ... a nekak se nadam da ćemo i preskočit zabrane...

MalaMuca
    05. Rujan 2014. 09:15

Ja se od početka trudnoće mučim s gljivicama, mislim da sam probala sve vaginalete koje postoje xD 
    Ginekolog mi ih stalno prepisuje i smiri se to, al se natrag vrate, baš su dosadne -.-

Nalah
    05. Rujan 2014. 09:17

A Canesten?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.