Ima dva dana da me je pocelo dole jako svrbit inatekle su mi usnice..grozno....uzela sam niveu intimo i malo sa kamilicom prodjem dole. Jel jos netko imo problema stim kako je to rjesio jel mimoze bebici sto bit,,,,pusa drage moje mame
ooo da... gljivice su jako da ne kažem zeznuta stvar-... mene muče i od prije trudnoće, a sad u trudnoći sam ih 2 puta već ubijala s rojazol vaginaletama... povuku se i bude ok i onda se opet vrate.... najvjerojatnije od hrane neke koja im paše pa se aktiviraju... moj savjet ti je da odeš do ginića i to probaš s vaginaletama riještiti, jer nivea teško da će pomoći
ma meni su prije pomogle kombinacija rojazol i neke biljne, plus što sam oralno pila neke ultra jake tablete protiv gljivica, ne znam više kak se zovu, al se piju tjedan dana i ne smiješ slatko i ugljikohidrate jesti (mislim smiješ, al se preporuča izbjegavanje) i to smo i dragi i ja pili i izlječili se ali su se sad u trudnoći ponovo vratile, a ja se te tablete sad ne usudim piti... budem nekak izdržala s rojazolom ak se opet vrate... a bitno je da ih i partner nema, jer ak ih on ima, vrate se samo tako
Meni je sex zabranjen tak da me to ne benda sta ima on sta ne hihihihihih ;)))
DOCKY
a jadna moja, al vjerujem da ćeš sve to nadoknadit :D mi još nismo dobili zabranu iako smo iz skoro svakodnevnog prešli na jednom tjedno ... a nekak se nadam da ćemo i preskočit zabrane...
Ja se od početka trudnoće mučim s gljivicama, mislim da sam probala sve vaginalete koje postoje xD
Ginekolog mi ih stalno prepisuje i smiri se to, al se natrag vrate, baš su dosadne -.-
Sortiraj odgovore
Najstariji