Ili ona zlicica na sklapanje sto dode sanekim sladoledom u casici
Mi.jucer otisli u vincek.na kesten roladu, ja pojela pola.i bilo mi dovoljno, preslatka mi.je. toliko o nasem.klafranju o kestenima hahahha. Nakon 2 sata oko 5.9 bilo. Sve kolace koje cu raditi od sad na dalje cu def smanjit secer na upola pa nek se navikavaju ukucani 😊 btw radila sam klincu za ročkas cheesecake i nije mi dizao bas secer.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Tockice zavidim. Ja se ne usudim nista bolje od crne cokse s 85 posto kakaa. Jutros ne znam sto cu jesti, umorilo me vise. Mislim jogurt s vocem, dvopek i malo sunke.
url=https://lilypie.com]
Joj i ta rolada u Vinceku je fina, no meni ona čokolads izvana smeta I da, ta rolada je slađa od čistog kesten pirea. Meni više diže šećer bijelo brašno, grickalece ili nešto iz pekare nego kolači. A više volim te pekarske proizvode nego kolače
Nikad nisam baš bila fun slatkog... ko kiflice, dizano tijesto i sl. mmmm
I meni losa ...jednom.mi je pivska stancica na 9 digla secer ak dobro pamtim. I da ta rolada je fakat preslatka i ta cokolada je viska izvana. Muz jucer pojeo sampitu reko ja bi krepala od tolkog secera i jos pol mog kesten kolaca. Mislim da kesten sam po sebi dize dosta secer, treba probat ovak pecenog ili kuhanog pa izmjerit
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ajmeee o cemu vi... Samo mi zazubice rastu. Ja radila sinoc kolac sestri odlican ispao iako je trebao biti neki drugi al kasno se sjetila pa sam trazila nesto sto cu naprvaiti za pol sata a ne 3 😁. Samo gorka coksa i jaja, namazano sa zeleom od agave za dijabeticare. Top cak sam se iznenadila kako mi je to fino, a ni drugi se ne bude.
Sortiraj odgovore
Najstariji