Gestacijski dijabetes

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 5449

Prijavi adminu

Teta90

Vokak, imas primjer menija po kojem se hranis? Moze preuzet od negdje, a mozes mi napisati i svoj. Sklona sam debljaju, a nebi se htjela puno udebljati pa cu pokusati paziti na prehranu. Hvala! :)

Ovo ti je sa Vuk Vrhovca

http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• vokak

Broj poruka: 149

Prijavi adminu

Teta90 imam ovo sto je ProudMomy postala.ako sam dobro pohvatala ti nemas medicinske indikacije drzati takvu dijetu?u tom slucaju ja osobno ti je ne bi preporucila.mislilm da trudnoca nije vrijeme za restrikcijsku prehranu ukoliko zdravstveni razlozi to ne zahtjevaju. radije pokusaj to rijesavati sa vise setnje i eventualno malo pripazi na kolicine hrane ako se ne znas suzdrzati u jelu;-) 

Broj poruka: 1038

Prijavi adminu

ProudMomy, hvala puno! 😘
    Vokak, nemam indikacije i nisam ni mislila biti na 1800kcal, ali si napisala da si si sama slozila nekakav meni pa me zanimalo kako izgleda. Na mirovanju sam pa se nebi trebala previse udebljati, a nemam ideja sto jesti..

• vokak

Prijavi adminu

Kod mene ti to obicno bude ovako:Ujutro zobene pahuljice (40g) sa nekakvim jogurtom/kefirom chia sjemenkama cimetomMeduobrok: neka vocka s manjm glikemijskim indeksom(bobicasto voce,naranca, granny smith jabuka)i sacica orasastih plodova s nizim glikemijskim indeksom(ljesnjaci, orasi)Rucak: obicno bijelo meso u kombinaciji sa leso ili pecenim povrcem ili jako malo integralne rize, ili pecena riba u kombinaciji s povrcem

• vokak

Prijavi adminu

Drugi medjjuobrok; npr 200g posnog sira sa povrcem npr rajcicomVecera: cca 100g lece zacinjene sa maslinovim uljemNije to jelovnik tocan po ovoj dijeti sto oni gore predlazu ali okvirno tako jedem
    Primjetila sam da kad npr uz rucak pojedem fetu ikakvog kruha ili npr uzmem vecu kolicinu rize da mi secer bude 6 ili nesto veci pa to izbjegavam.

Broj poruka: 1038

Prijavi adminu

Vokak, hvala na idejama! :)

• Malena2012

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Pozdrav,Skinula sam fotke ove dijete ali kada isprintam nista se ne vidi. Da li netko ima ovu dijetu u wordu? Unaprijed hvala

• Rorry

Broj poruka: 135

Prijavi adminu

Pozdrav cure,  ja sam zadnjih mjesec dana na dijeti za GD i vise nemam ideja sto bih jela.  Ako koja ima kakvu zanimljivu,  finu ideju,  please podijelite :) 

• Hella

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Pozdrav, čitam vaše komentare i vidim da ste sve ugl. samo na posebnoj prehrani...Zanima me da li je koja od vas stavljena na inzulin tokom trudnoće radi gestacijskog dijabetesa i dal se to pokazalo uspješnim, na koliko dugo i slično..? 

Broj poruka: 86

Prijavi adminu

Malena2012

Pozdrav,Skinula sam fotke ove dijete ali kada isprintam nista se ne vidi. Da li netko ima ovu dijetu u wordu? Unaprijed hvala
    Ima za skinut na dtranicama poliklinike harni, ista ta.
Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.