Teta90 imam ovo sto je ProudMomy postala.ako sam dobro pohvatala ti nemas medicinske indikacije drzati takvu dijetu?u tom slucaju ja osobno ti je ne bi preporucila.mislilm da trudnoca nije vrijeme za restrikcijsku prehranu ukoliko zdravstveni razlozi to ne zahtjevaju. radije pokusaj to rijesavati sa vise setnje i eventualno malo pripazi na kolicine hrane ako se ne znas suzdrzati u jelu;-)
Kod mene ti to obicno bude ovako:Ujutro zobene pahuljice (40g) sa nekakvim jogurtom/kefirom chia sjemenkama cimetomMeduobrok: neka vocka s manjm glikemijskim indeksom(bobicasto voce,naranca, granny smith jabuka)i sacica orasastih plodova s nizim glikemijskim indeksom(ljesnjaci, orasi)Rucak: obicno bijelo meso u kombinaciji sa leso ili pecenim povrcem ili jako malo integralne rize, ili pecena riba u kombinaciji s povrcem
Drugi medjjuobrok; npr 200g posnog sira sa povrcem npr rajcicomVecera: cca 100g lece zacinjene sa maslinovim uljemNije to jelovnik tocan po ovoj dijeti sto oni gore predlazu ali okvirno tako jedem
Primjetila sam da kad npr uz rucak pojedem fetu ikakvog kruha ili npr uzmem vecu kolicinu rize da mi secer bude 6 ili nesto veci pa to izbjegavam.
Sortiraj odgovore
Najstariji