Krvarenje mi počelo kao u menstruaciju😢😢 i bolovi u stomaku i donjem dijelu ledja dzaba test ppzitivan😞
Biohemijska nazalost 😔 test jeste pozitivan, ali inace kod biohemijskih bude ta linija ovako slaba u danima kasnjenja M....trebati ce par dana da padne beta hcg u tijelu, ako budes radila jos koji test da znas, moze biti i dalje blago pozitivan...zao mi je i hrabro dalje 🤗
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Pozdrav svim zenama na ovoj temi. Mozete li pogledati sliku 🙏 trebam dobiti menstruaciju ovih dana danas mi je 30.dan ciklusa koji je inace od 28.do 32.dana, ovo je iz treceg urina danas, napravila sam test onako reda radi jer sam mislila da ce doci svaki cas menstruacija 🙂https://ibb.co/r4NCFD5
IVF 9.mj ako ne uspije do tada.
Pozdrav devojke, moram da vas pitam za mišljenje, pre 4 dana sam uradila test za utvrđivanje trudnoće i pojavila mi je druga crtica koja je jakooo svetla ali se ipak vidi, s tim da treba tek sutra da dobijem, pa mi je bilo čudno što je išta pokazalo, jutros sam kupila drugi test (nije isti proizvodjač) i uradila ali je negativan. E sad me zanima vaše mišljenje, da li postoji šansa da sam trudna ali da ovaj drugi test nije prepoznao toliko ranu trudnoću ili sam pak te ‘sreće’ da mi je prvi bio lažan?
Pozdrav drage djevojke!
Trebam vase misljenje...
Napravila sam jucer ujutro test na trudnocu koji je imao blijedu kedva vidljivu drugu crticu, ali je ipak bila tu (menstruacija mi je kasnila 20tak dana) i isto vecer dobijem mengu... What? Da li sam samo ja vidjela drugu crticu ili sam luda, ne znam...😂🤷🏽♀️Ubacila sam i sliku pa se nadam se vidi🙈
Pozdrav, još imam 10 dana do očekivane menstruacije i radila sam test, negativan. Što mislite po vašim iskustvima je li to prerano. Znam da sam s prvim djetetom radila isto tako rano test, samo što je bio prvi jutarnji urin,i nazirala se jako blijeda crta tada, koja je kako dani odmicu postajala sve tamnija. Dok je sad recimo uopce nema.
Pozdrav drage djevojke!
Trebam vase misljenje…
Napravila sam jucer ujutro test na trudnocu koji je imao blijedu kedva vidljivu drugu crticu, ali je ipak bila tu (menstruacija mi je kasnila 20tak dana) i isto vecer dobijem mengu… What? Da li sam samo ja vidjela drugu crticu ili sam luda, ne znam…😂🤷🏽♀️Ubacila sam i sliku pa se nadam se vidi🙈
Gdje je slika? Može ti lako bit vidljiva blijeda slika ako je mozda puno vremena prošlo dok si cekala da se ocita test, mislim da se Ceka samo par minuta. Sad ne znam koliko si cekala dugo 🙂
Drage buduće mamice,
evo da podijelim svoje zanimljivo iskustvo i mnoge razveselim koje se dugo vesele bebici... Ponavljajte testove kroz par dana - i slušajte svoje dijelo... Ja sam ostala trudna i nakon 5-6 dana od kašnjenja menge napravila test - bio je negativan. Dva tjedna kasnije (znači čak 3 tjedna od kašnjenja menge) menge i dalje nema - ponovila sam test - i drugi test je bio negativan. Tada sam već osjećala naveliko simptome trudnoće (mućnina, gađenje na okus kave, spavanje, mjehur), ali suprug nije vjerovao jer je mislio da ako dva testa pokazuju da nema trudnoće - onda je to sve u mojoj glavi. Zovem svoju ginekologicu da mi propiše neke tablete za mengu jer u ovom trenutku me već strah što se sa mnom događa, a čula sam ako dugo nema menge - treba uzeti tablete. Zahvaljujući mudroj ginekolici - koja mi nije htjela dati tablete - danas imam zdravo dijete! Naime, rekla mi je da pričekam još tjedan dana i ponovim test - 4 tjedana nakon kašnjenja menge - tek treći test pokazao je jasan plusić! Do tada sam imala sve uredne cikluse, svakih 30-32 dana - nikad mi menga nije kasnila dulje od par dana. Hvala Bogu da ovaj put jest - s razlogom!
Sortiraj odgovore
Najstariji