Pozdrav svima. Ovo mi je prvi put da pišem na forum. Prije satak sam uradila test za trudnocu. Ovulacija mi je bila prije dva tjedna tocno. Menstruacija mi kasni jedan dan. Zanima me sta znaci ova jedva vidljiva crtica na testu? Hvala
Meni je tako bilo na tri testa :) jedva vidljiva.. Nisam vjerovala da sam trudna dok nisam betu napravila.. Al crta kakva god bila znaci trudnocu tako da cestitam.. Tako je meni i sestra kod doktora rekla..a i eto iz vlastitog iskustva..
#šmemil
Pozdrav cure molim vas za vase misljenje; M mi kasni danas 9.dan jucer predvečer sam napravila test na trudnoću, misleci da je negativan stavila sam ga sa strane i jutros sam ga pogledala i vidjela svijetlu crticu..
Evo slike molim vas za vase misljenje... Na slici se jako lose vidi
Test se vremensko ocitava po uputstvu. Vecina testova ako pokaze u roku od 10 minuta drugu crtu znaci da je pozitivan. Sve preko 10 min ne mora znaciti ispravan rezultat tako da ponovi test i po uputstvu tumaci rezultat. Sretno!
Tako i meni bilo...ponovi za 2 dana test pa ces bit sigurna
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Pozdrav, nova sam ovdje i zanima me da li jos netko vidi crticu ovdje? Ili od silne zelje umisljam?
Pozdrav, nova sam ovdje i zanima me da li jos netko vidi crticu ovdje? Ili od silne zelje umisljam?
Nazire se slaba crtica ali mi dosta izgleda razlivena boja okolo tako da ponovi test sutra iako i najslabija crtica ako je ocitana u zadanom vremenu znaci plusic...tako da sretno!
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Puno hvala na odgovoru. U zadonom roku je ocitano. Ponovit cu i nadam se sa je to to. 🤞🏻🤞🏻Hvala😊
Nakon kolko dana kasnjenja je radjen test?nakon 1 dan npr je meni bila crta al slaba, a svakim danom sve tamnija
Test je rađen 2 dana prije ocekivane m, a evo danas 1 dan prije ocekivane m negativno. Mozda je neispravan test. ☹️
Sortiraj odgovore
Najstariji