Тест сам урадио јутрос, снимљен је 10 минута након тестаА ta druga linija se pokazala posle 5 minuta
Pozdrav, moglo bi biti pozitivno, pogotovo ako je test rađen prije očekivanje menstruacije (možda si napisala pa nisam vidjela). Ja sam radila 5 dana prije očekivane i nije mi ništa pokazao. Onda sam napravila za 2 dana ponovno i vidjela se crtica samo pod određenim kutom, onako baš si se morao zagledati i nije se moglo ni uslikati (dakle tvoja se jače vidi). Pa sam mislila da nema šanse da sam trudna. Onda sam napravila za 3 dana ponovno (kad mi je već izostala mjesečnica) i bilo je extra pozitivno.
Pričekaj jedno 3 dana ako si radila prije izostale mjesečnice pa napravi ponovno.
👩🏫 a teacher & a psychotherapist
👱♀️29 🧔34
👫 2017.
👩❤️💋👨 2020.
Prva 🤰🏻 ➕ 18.7.
Prvi pregled: 16.8. ✔️ 💓
Drugi pregled: 13.9.
Тест сам урадио јутрос, снимљен је 10 минута након тестаА ta druga linija se pokazala posle 5 minutaPozdrav, moglo bi biti pozitivno, pogotovo ako je test rađen prije očekivanje menstruacije (možda si napisala pa nisam vidjela). Ja sam radila 5 dana prije očekivane i nije mi ništa pokazao. Onda sam napravila za 2 dana ponovno i vidjela se crtica samo pod određenim kutom, onako baš si se morao zagledati i nije se moglo ni uslikati (dakle tvoja se jače vidi). Pa sam mislila da nema šanse da sam trudna. Onda sam napravila za 3 dana ponovno (kad mi je već izostala mjesečnica) i bilo je extra pozitivno.
Pričekaj jedno 3 dana ako si radila prije izostale mjesečnice pa napravi ponovno.
Nisam pre menstruacije radila. Kasni mi vec 6 dana. Ali kako god sutra idem da radim betu hcg iz krvi
Pozdrav drage žene. Nova sam ovdje. Napravila sam test na trudnoću dva dana prije očekivane mjesečnice. Ne znam pričinjava li se samo meni blijeda crta?
Pozdrav, s clearblue može biti svašta i pozitivan test i lažna crta.. 🙄
Ponovite s nekim koji ima crvenu boju.. sretno!!
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Тест сам урадио јутрос, снимљен је 10 минута након тестаА ta druga linija se pokazala posle 5 minutaPozdrav, moglo bi biti pozitivno, pogotovo ako je test rađen prije očekivanje menstruacije (možda si napisala pa nisam vidjela). Ja sam radila 5 dana prije očekivane i nije mi ništa pokazao. Onda sam napravila za 2 dana ponovno i vidjela se crtica samo pod određenim kutom, onako baš si se morao zagledati i nije se moglo ni uslikati (dakle tvoja se jače vidi). Pa sam mislila da nema šanse da sam trudna. Onda sam napravila za 3 dana ponovno (kad mi je već izostala mjesečnica) i bilo je extra pozitivno.
Pričekaj jedno 3 dana ako si radila prije izostale mjesečnice pa napravi ponovno.Nisam pre menstruacije radila. Kasni mi vec 6 dana. Ali kako god sutra idem da radim betu hcg iz krvi
Hmm meni je ovo vise evaporacijska nego pozitivno :/ plus sto ti kasni 6 dana, to da je trudnoca u pitanju bi bio plus da se vidi iz aviona.
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤*A goal without a plan is just a wish
@Jeca - s obzirom da ti kasni, mislim da bi trebala biti puno jača crta kao sto kaze Tommy. Mislila sam da si radila prije ocekivane menstruacije. Najbolje da provjeris testom iz krvi :)@Mornarica - vidi se jako blaga crta, ali da, napravi s trakicama, pouzdanije su :)
👩🏫 a teacher & a psychotherapist
👱♀️29 🧔34
👫 2017.
👩❤️💋👨 2020.
Prva 🤰🏻 ➕ 18.7.
Prvi pregled: 16.8. ✔️ 💓
Drugi pregled: 13.9.
Sortiraj odgovore
Najstariji