Druga jedva vidljiva crta na testu za trudnocu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jeca555

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

Тест сам урадио јутрос, slikano je 10 minuta nakon testiranja

• Jeca555

Prijavi adminu

Јеца555

Тест сам урадио јутрос, снимљен је 10 минута након теста

А ta druga linija se pokazala posle 5 minuta

toxiclystronger

Broj poruka: 32

Prijavi adminu

Jeca555

Јеца555

Pozdrav, moglo bi biti pozitivno, pogotovo ako je test rađen prije očekivanje menstruacije (možda si napisala pa nisam vidjela). Ja sam radila 5 dana prije očekivane i nije mi ništa pokazao. Onda sam napravila za 2 dana ponovno i vidjela se crtica samo pod određenim kutom, onako baš si se morao zagledati i nije se moglo ni uslikati (dakle tvoja se jače vidi). Pa sam mislila da nema šanse da sam trudna. Onda sam napravila za 3 dana ponovno (kad mi je već izostala mjesečnica) i bilo je extra pozitivno. 
    Pričekaj jedno 3 dana ako si radila prije izostale mjesečnice pa napravi ponovno. 

👩‍🏫 a teacher & a psychotherapist
    👱‍♀️29 🧔34
    👫 2017.
    👩‍❤️‍💋‍👨 2020.
    Prva 🤰🏻 ➕ 18.7.
    Prvi pregled: 16.8. ✔️ 💓
    Drugi pregled: 13.9.

• Jeca555

Prijavi adminu

toxiclystronger

Jeca555

Јеца555

Pozdrav, moglo bi biti pozitivno, pogotovo ako je test rađen prije očekivanje menstruacije (možda si napisala pa nisam vidjela). Ja sam radila 5 dana prije očekivane i nije mi ništa pokazao. Onda sam napravila za 2 dana ponovno i vidjela se crtica samo pod određenim kutom, onako baš si se morao zagledati i nije se moglo ni uslikati (dakle tvoja se jače vidi). Pa sam mislila da nema šanse da sam trudna. Onda sam napravila za 3 dana ponovno (kad mi je već izostala mjesečnica) i bilo je extra pozitivno.
    Pričekaj jedno 3 dana ako si radila prije izostale mjesečnice pa napravi ponovno.

Nisam pre menstruacije radila. Kasni mi vec 6 dana. Ali kako god sutra idem da radim betu hcg iz krvi

• Mornarica

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Pozdrav drage žene. Nova sam ovdje. Napravila sam test na trudnoću dva dana prije očekivane mjesečnice. Ne znam pričinjava li se samo meni blijeda crta? 

• Mornarica

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

https://ibb.co/fCQftY6

Garawa¤

Broj poruka: 2525

Prijavi adminu

Mornarica

Pozdrav drage žene. Nova sam ovdje. Napravila sam test na trudnoću dva dana prije očekivane mjesečnice. Ne znam pričinjava li se samo meni blijeda crta?

Pozdrav, s clearblue može biti svašta i pozitivan test i lažna crta.. 🙄
    Ponovite s nekim koji ima crvenu boju.. sretno!!

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

SAYURI

Broj poruka: 1387

Prijavi adminu

Mornarica

https://ibb.co/fCQftY6

Ma s ovim govnetom od testa se nikada ne zna. Znala je linija biti i jaca pa je ispala evaporacijska..potvrdi nekim drugim testom drugog proizvodjaca ili kupi Clear Blue digitalac....sretno..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Tommyfame

Broj poruka: 1607

Prijavi adminu

Jeca555

toxiclystronger

Jeca555

Јеца555

Nisam pre menstruacije radila. Kasni mi vec 6 dana. Ali kako god sutra idem da radim betu hcg iz krvi

Hmm meni je ovo vise evaporacijska nego pozitivno :/ plus sto ti kasni 6 dana, to da je trudnoca u pitanju bi bio plus da se vidi iz aviona. 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤*A goal without a plan is just a wish

toxiclystronger

Broj poruka: 32

Prijavi adminu

@Jeca - s obzirom da ti kasni, mislim da bi trebala biti puno jača crta kao sto kaze Tommy. Mislila sam da si radila prije ocekivane menstruacije. Najbolje da provjeris testom iz krvi :)@Mornarica - vidi se jako blaga crta, ali da, napravi s trakicama, pouzdanije su :)

👩‍🏫 a teacher & a psychotherapist
    👱‍♀️29 🧔34
    👫 2017.
    👩‍❤️‍💋‍👨 2020.
    Prva 🤰🏻 ➕ 18.7.
    Prvi pregled: 16.8. ✔️ 💓
    Drugi pregled: 13.9.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.