Druga jedva vidljiva crta na testu za trudnocu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Delilah94

Broj poruka: 43

Prijavi adminu

Kejsy Samo da javim za ovaj Midstream testic evo slike https://ibb.co/9y0TCsF  4dana do ne ocekivane m . Mozda cu danas kupiti negdje osjetljiviji test pa da vidim sutra kakav ce biti . Mada mi je krivo sad sto sam ista radila . Prosli put isto ovako i dobila nakon 2 sedmice kasnjenja..biokemijska 

• Delilah94

Prijavi adminu

SAYURI

Delilah94

Pozdrav :) Citam ovaj forum vec dugo vremena pa sam odlucila da vam se pridruzim 🤗 Imam jedno pitanje .. Muz i ja radimo vec godinu dana na bebici i ovaj mjesec nekako dal sam pocela umisljati ili ne ali imam dosta nekih simptoma i kupim test da uradim 5dana ranije i uradim ga ipak 6ti dan popodne tj 6dana ranije . E sad.. ja sam ga gledala i gledala i il vidim ili umisljam najsvjetliju crticu na svijetu i uslikam ga i ostavim . Poslije nekog vremena pogledam ona malo potamnila ali znam da nije u zadanom roku . Postavicu sliku istog testa u zadanom vremenu "ocitan" i poslije par sati pa me zanima da li iko vidi svjetlu crtu na prvoj slici osim mene . Izvinite na duzem postu :/
    https://ibb.co/d0MQ7y5
    Moram te razocarati i reci ti da ovo nije pozitivan test niti naznaka istog, ovo sto vidis jeste evaporacijska, a sada cu ti reci zasto. Kao prvo, 6 dana prije postoji samo 1 test koji bi mogao nesto uhvatiti a to je First Response koji je cak 8 miU/ml, pa ima Ultra Gravignost koji je 10miU i Clear Blue koji pokazuje samo dvije uspravne linije. Ovaj test koji si ti uradila je isto Clear Blue, ali sa plusicem, i on je 25miU osjetljivost, i zao mi je ali ovaj test ne moze biti vjerodostojan 6 dana prije. Sto ne znaci da nisi trudna i da sljedeci nece biti istinski pozitivan, ali nemoj graditi nadu na osnovu ovog testa….

Postavila sam sliku testa ocitanog u zadanom roku gdje sam samo ja vidjela sjenu nije jos ni pocetak linije i uslikala u 5min nakon testiranja . A druga slika je posle nekog vremena gdje je linija postala vidljivija od stajanja ili nezz ni ja :) Hvala ti sto si realna treba nam neko takav haha

• Goga__

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

SAYURI

Goga__

Nova sam na ovom forumu, zanima me vaše mišljenje.
    Menstruacija mi kasni 9 dana i jutros sam sa prvim urinom uradila test i pokazalo mi je jako svijetlu drugu crticu.Da li je moguce da sam trudna?
    https://ibb.co/jGsg13Y
    Moguce itekako, ali je ovo preslaba linija za 9 dana kasnjenja osim ako ti se ovulacija nije pomjerila za 9 dana sto je bizarno…moze setati dan dva gore dole ali bas 9 dana je vjerovatnije kod neredovnih ciklusa, sto opet implicira da onda ne mozes zapravo ni znati jel ti kasni i koliko ako nemas redovne ustaljene cikluse..savjet izvadi betu pa opet za 48h, da provjeris da li se dupla. Meni lici na biohemijsku..

Hvala ti, sutra idem da izvadim betu. I ja sumnjam na biohemijsku. Ciklusi su mi uvijek bili redovni sa dan dva kašnjenja.

SAYURI

Broj poruka: 1387

Prijavi adminu

Delilah94

SAYURI

Delilah94

Pozdrav :) Citam ovaj forum vec dugo vremena pa sam odlucila da vam se pridruzim 🤗 Imam jedno pitanje .. Muz i ja radimo vec godinu dana na bebici i ovaj mjesec nekako dal sam pocela umisljati ili ne ali imam dosta nekih simptoma i kupim test da uradim 5dana ranije i uradim ga ipak 6ti dan popodne tj 6dana ranije . E sad.. ja sam ga gledala i gledala i il vidim ili umisljam najsvjetliju crticu na svijetu i uslikam ga i ostavim . Poslije nekog vremena pogledam ona malo potamnila ali znam da nije u zadanom roku . Postavicu sliku istog testa u zadanom vremenu "ocitan" i poslije par sati pa me zanima da li iko vidi svjetlu crtu na prvoj slici osim mene . Izvinite na duzem postu :/
    https://ibb.co/d0MQ7y5
    Moram te razocarati i reci ti da ovo nije pozitivan test niti naznaka istog, ovo sto vidis jeste evaporacijska, a sada cu ti reci zasto. Kao prvo, 6 dana prije postoji samo 1 test koji bi mogao nesto uhvatiti a to je First Response koji je cak 8 miU/ml, pa ima Ultra Gravignost koji je 10miU i Clear Blue koji pokazuje samo dvije uspravne linije. Ovaj test koji si ti uradila je isto Clear Blue, ali sa plusicem, i on je 25miU osjetljivost, i zao mi je ali ovaj test ne moze biti vjerodostojan 6 dana prije. Sto ne znaci da nisi trudna i da sljedeci nece biti istinski pozitivan, ali nemoj graditi nadu na osnovu ovog testa….
    Postavila sam sliku testa ocitanog u zadanom roku gdje sam samo ja vidjela sjenu nije jos ni pocetak linije i uslikala u 5min nakon testiranja . A druga slika je posle nekog vremena gdje je linija postala vidljivija od stajanja ili nezz ni ja :) Hvala ti sto si realna treba nam neko takav haha

U svakom slucaji da bude pozitivno na kraju, ovaj drugi sad test mi izgleda obecavajuce, mada ne znam koje je osjetljivosti,vjerovatno 10,  ali svakako je linija ok za taj dpo...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI

Prijavi adminu

Goga__

SAYURI

Goga__

Nova sam na ovom forumu, zanima me vaše mišljenje.
    Menstruacija mi kasni 9 dana i jutros sam sa prvim urinom uradila test i pokazalo mi je jako svijetlu drugu crticu.Da li je moguce da sam trudna?
    https://ibb.co/jGsg13Y
    Moguce itekako, ali je ovo preslaba linija za 9 dana kasnjenja osim ako ti se ovulacija nije pomjerila za 9 dana sto je bizarno…moze setati dan dva gore dole ali bas 9 dana je vjerovatnije kod neredovnih ciklusa, sto opet implicira da onda ne mozes zapravo ni znati jel ti kasni i koliko ako nemas redovne ustaljene cikluse..savjet izvadi betu pa opet za 48h, da provjeris da li se dupla. Meni lici na biohemijsku..
    Hvala ti, sutra idem da izvadim betu. I ja sumnjam na biohemijsku. Ciklusi su mi uvijek bili redovni sa dan dva kašnjenja.

Sretno 🤞🤞

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Delilah94

Prijavi adminu

Sad sam pronasla , pise da je 20mUl i da moze kao i 4 dana ranije . Nema druge nego cekati , ovaj test nisam nikad nigdje vidjela stvarno i necu da se nadam pretjerano da se ne razocaram. Kako god da bude pisacu ovde :) Ne znam gdje je muž kupio uopste ovaj test stvarno nisam nikad nigdje vidjela :)

• Delilah94

Prijavi adminu

Sayuri  onaj prvi clear blue 1minute pise nije onaj rani jer tome nista ne vjerujem Taj od 6dana ranije nikad nisam uradila a da nije bila sjena dok ovaj sto sam uradila nista nije pokazivalo kad nisam trudna. A ovaj drugi rozi je neki "Midstream" nikad cula haha ali evo cekam . 3.2.ocekujem M tj ne ocekujem haha

SAYURI

Prijavi adminu

Delilah94

Sayuri onaj prvi clear blue 1minute pise nije onaj rani jer tome nista ne vjerujem Taj od 6dana ranije nikad nisam uradila a da nije bila sjena dok ovaj sto sam uradila nista nije pokazivalo kad nisam trudna. A ovaj drugi rozi je neki "Midstream" nikad cula haha ali evo cekam . 3.2.ocekujem M tj ne ocekujem haha

Taj 1minute je sa plusom i on je 25miU, a drugi je 6 days sooner, i on je 10miU, uglavnom oba su smece generalno, ali u principu i da nisu, 6 dana ranije je stvarno prerano, ako ne zelis da radis betu , onda ti je moj savjet da kupis digitalac ClearBlue, on je jako pouzdan ali pazi ovo: Kupi onaj koji pokazuje i tjedne, nikako onaj sto sam kaze trudna ili ne. Vecina ne zna da ta dva digitalca nisu ni blizu isti, ovaj sa tjednima ima 2 trakice, jedna je 10miU, i rragovat ce, i sutra si vec 10dpo, tako da ce ti on sasvim pouzdano reci. Meni je obje trudnoce bio pozitivan 9dpo....sretno i javi nam ishod..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Delilah94

Prijavi adminu

Meni po aplikiciji "Flo" 19og ovulacija a po aplikaciji "Moj kalendar" 20og 😂 . Obicno tipa 2-3 dana prije mens bolne grudi i to klasika kao kod svih ali evo meni bukvalno od poslije ovulacije tako nemoguce da mi je 14dana prije mens tako i od ovulacije negdje bazalna nije ispod 37 . Jedino ako imam sad neku upalu ili nesto stvarno ne znam vise :) Javljam vam sve :)

SAYURI

Prijavi adminu

Delilah94

Meni po aplikiciji "Flo" 19og ovulacija a po aplikaciji "Moj kalendar" 20og 😂 . Obicno tipa 2-3 dana prije mens bolne grudi i to klasika kao kod svih ali evo meni bukvalno od poslije ovulacije tako nemoguce da mi je 14dana prije mens tako i od ovulacije negdje bazalna nije ispod 37 . Jedino ako imam sad neku upalu ili nesto stvarno ne znam vise :) Javljam vam sve :)

Vidi, sve zavisi gdje zivis i od svojih mogucnosti. I kolilo si strpljiva i koliko ti se para baca....CB digitalac sa tjednima ce ti sutra pokazati sigurno garantujem, samo nemoj piti tekucine par sati prije, on zbog te dvijr trake ima problem kad se urin razvodni, da te ne peglam sa nacinom na koji radi, ili cekaj jos 2-3 dana pa uradi apsolutno bilo koji i znat ces. Ili uradi betu ako imas labatatoriju blizu i ako ti finansijski odgovara. Ti najbolje znas koji ti izbor najvise odgovara....

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.