Ima li tko iskustva s uvođenjem dohrane prema "Beba vođa dohrane". Dakle, ne daju se kašice, nego odmah kruta hrana. Koliko sam pratila, bebe odlično prihvate jer uzimaju hranu u ruke i odmah u usta. Malo se igraju, ali da brzo prihvate sve. Bit je da jede sve što je na stolu i da se ne sprema posebna hrana za njega. Nisam došla do knjige pa ne znam detalje pa ako netko ima PDF neka se javi.
Kad ste uvele meso u dohranu?piletinu i ribu?na koji način ste ju spremale?isto kuhanje ili se riba pece😀?mozda je glupo pitanje al da provjerim...mi imamo 7mj pa mislim da je vrijeme za meso:)
Mi smo probali malo puretine sada sa 7 i pol mjeseci, a ovo ostalo ću joj krenuti pomalo davati s osam mjeseci. Komadić puretine sam skuhala s povrćem i to joj izmiksala jer moja princeza ne jede nikakve komadiće . S osam mjeseci mislim probati i s finger foodom, možda to bolje prođe.
Bebach mislim da nemaš potrebe uvoditi već meso, neka prvo ima jedan voćni i jedan povrtni obrok pa tek onda ubaci meso s povrćem.
Nikako s tom dohranom na zelenu granu. Moj mali se ne može koncentrirati da sjedi i jede. Par žlica super i onda kreće njurganje i vrti se, okreće, sve mu je zanimljivo osim kašice. Probala sam različite kombinacije voća i povrća, i ne bi rekla da mu nije fino, nego jednostavno mu nije zanimljivo. Otvori usta pa mu nešto i uspijem ubaciti. :) Dala sam mu i drugu žlicu i komadić hrane da sam stavi u usta... Jel to normalno ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji