ovaj namaz preporučam,ima u dm-u
http://eko-veselic.com/?product=namaz-od-tikve-i-jabukee

pozz..može mi netko ukratko napisati o mesnim kašicama? 
Koliko mesa, koje, koji dio ( npr pileta,..), koliko često, s kim kombinirati? 
Hvala

Mame koje niste solile bebama do godinu dana,kada ste pocele i koliko? Sto jos od drugih zacina?😊

Mame koje niste solile bebama do godinu dana,kada ste pocele i koliko? Sto jos od drugih zacina?😊

himalajska sol, ( mada može i vulgaris naravno ) u hranu dok se kuha, npr brokula, prstohvat soli pa povećavala, ono da nije preslano ali da se malo kuži.. cimet cijelonski i prije godine, a dalje sam davala sve kaj i mi jedemo od tipa 14,15 mj

url=https://lilypie.com]

Društvo, zanima me kako si mogu olakšati pripremanje kašica. Mogu li nešto pripremiti unaprijed pa možda zamrznuti? Ne mislim zamrzavati na mjesec dana, nego mogu li napraviti malu zalihu za dva-tri dana? Ovako mi se cini da po cijele dane gulim, sjeckam, kuham, gnjecim mizerne kolicine namirnica. Po cijeeeeleeee daneee! 
Žitarice si skuham u količini za dva dana pa spremim u frižider za sljedeći obrok, ali zanima me što bih još mogla napraviti dan-dva unaprijed.
Hvala!

Društvo, zanima me kako si mogu olakšati pripremanje kašica. Mogu li nešto pripremiti unaprijed pa možda zamrznuti? Ne mislim zamrzavati na mjesec dana, nego mogu li napraviti malu zalihu za dva-tri dana? Ovako mi se cini da po cijele dane gulim, sjeckam, kuham, gnjecim mizerne kolicine namirnica. Po cijeeeeleeee daneee!
Žitarice si skuham u količini za dva dana pa spremim u frižider za sljedeći obrok, ali zanima me što bih još mogla napraviti dan-dva unaprijed.
Hvala!
koliko je stara beba

url=https://lilypie.com]

Sedam mjeseci. Tek smo mjesec dana na dohrani.
Ne mora nuzno biti rijec o zamrzavanju. Zanima me iz vasih iskustava sto moze biti 2-3 dana u frizideru.

Čitala sam par stranica unatrag i vidim da su i druge mame imale problema s dohranom kad su im bebe navršile 10 mjeseci. Moja će za par dana imati deset mjeseci i prije tjedan dana je prestala jesti dohranu i samo cica i to po cijele noći opet . A baš mi je počela lijepo papati i spavati, a sad sam opet ko zombić 
. Nadam se da je to neka faza i da bude brzo prošlo...Danas me baš to uzrujalo jer me i zub jako boli uz tu neispavanost, a znam da se moram truditi da ne primjeti i držat se cool.

Čitala sam par stranica unatrag i vidim da su i druge mame imale problema s dohranom kad su im bebe navršile 10 mjeseci. Moja će za par dana imati deset mjeseci i prije tjedan dana je prestala jesti dohranu i samo cica i to po cijele noći opet. A baš mi je počela lijepo papati i spavati, a sad sam opet ko zombić
. Nadam se da je to neka faza i da bude brzo prošlo…Danas me baš to uzrujalo jer me i zub jako boli uz tu neispavanost, a znam da se moram truditi da ne primjeti i držat se cool.
Mozda zubic koji ide pa joj cika pase,evo moj isto..14 mj i jedno tjedan dana je samo htio cikiti..od kad dodem s posla i cijelu noc..hehhe vec sam mislila pa nije valjda opet kakav skok u razvoju..ako ti da bas joj pogledaj malo desne,moj nije dao,nema sanse otvorit usta,pa smo ga malo poskakljali po trbuscicu i pokusavali vidjet jel ima sto oteceno i bilo je😉

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji