Mame koje niste solile bebama do godinu dana,kada ste pocele i koliko? Sto jos od drugih zacina?😊
Društvo, zanima me kako si mogu olakšati pripremanje kašica. Mogu li nešto pripremiti unaprijed pa možda zamrznuti? Ne mislim zamrzavati na mjesec dana, nego mogu li napraviti malu zalihu za dva-tri dana? Ovako mi se cini da po cijele dane gulim, sjeckam, kuham, gnjecim mizerne kolicine namirnica. Po cijeeeeleeee daneee!
Žitarice si skuham u količini za dva dana pa spremim u frižider za sljedeći obrok, ali zanima me što bih još mogla napraviti dan-dva unaprijed.
Hvala!
Sedam mjeseci. Tek smo mjesec dana na dohrani.
Ne mora nuzno biti rijec o zamrzavanju. Zanima me iz vasih iskustava sto moze biti 2-3 dana u frizideru.
Čitala sam par stranica unatrag i vidim da su i druge mame imale problema s dohranom kad su im bebe navršile 10 mjeseci. Moja će za par dana imati deset mjeseci i prije tjedan dana je prestala jesti dohranu i samo cica i to po cijele noći opet . A baš mi je počela lijepo papati i spavati, a sad sam opet ko zombić
. Nadam se da je to neka faza i da bude brzo prošlo...Danas me baš to uzrujalo jer me i zub jako boli uz tu neispavanost, a znam da se moram truditi da ne primjeti i držat se cool.
Nisam sigurna da su u pitanju zubići jer su joj do sada već izašla 4 bez nekih većih problema. Par noći bi malo slabije spavala i jela, a sad ne jede skoro ništa osim cike evo već desetak dana. Cicka i čini se jako vesela i zdrava, niš mi nije jasno .
Ah ko bi znao..nama su jedinice isto bez problema izasle al ovi iduci..uff za svaki par noci nacicavanja..a drugo mi pada na pamet da mozda nece nesto tj da je "izgustirala",moj je jedno vrijeme obozavao griz na sve nacine a sad nema sanse,ni probat nece...
Sortiraj odgovore
Najstariji