Drage mame, znam da je tema dohrana dojene bebe, mi nismo u toj kategoriji ali svejedno molim za pomoc.
Moj mali je 9 mj, zadnjih mjesec dana ne prihvaca apsolutno nista od dohrane, ni voce, ni povrce, ni griz, ni sranjolina. Znaci apsolutno nista. Samo mlijeko. Ja ne znam vise sta da radim. Sve sam pokusala. Cak i sa crticima i kad je najgladniji i kad je manje gladan i rano ujutro i prije spavanja, jednostavno nece otvoriti usta, ma nema sanse. Cak sam po preporuci pedijatrice smanjila nocne obroke, jer je jedno vrijeme puno tamanio po noci, ali nema sanse. 
Nece ni vodu ni caj. Iskljucivo mlijeko. Jedno vrijeme smo imali relativno uspjesno hranjenje, koje bi trajalo od 45min- sat i pol. A vise nista. Kaze moja pedijatrica da se ne brinem, da ce kad tad poceti jesti dohranu.
On odlicno napreduje. Puze od 7 mj. Od 8 se dize na noge, a od nedavno i malo hoda iz namjestaj. Medutim on NE JEDE nista od dohrane! Svaki dan kuham, miksam, probala sam i kupovne, i kombinaciju. Apsolutno nista nece jesti. Ja sam blago je reci ocajna. Sta da radim?!

Drage mame, znam da je tema dohrana dojene bebe, mi nismo u toj kategoriji ali svejedno molim za pomoc.
Moj mali je 9 mj, zadnjih mjesec dana ne prihvaca apsolutno nista od dohrane, ni voce, ni povrce, ni griz, ni sranjolina. Znaci apsolutno nista. Samo mlijeko. Ja ne znam vise sta da radim. Sve sam pokusala. Cak i sa crticima i kad je najgladniji i kad je manje gladan i rano ujutro i prije spavanja, jednostavno nece otvoriti usta, ma nema sanse. Cak sam po preporuci pedijatrice smanjila nocne obroke, jer je jedno vrijeme puno tamanio po noci, ali nema sanse.
Nece ni vodu ni caj. Iskljucivo mlijeko. Jedno vrijeme smo imali relativno uspjesno hranjenje, koje bi trajalo od 45min- sat i pol. A vise nista. Kaze moja pedijatrica da se ne brinem, da ce kad tad poceti jesti dohranu.
On odlicno napreduje. Puze od 7 mj. Od 8 se dize na noge, a od nedavno i malo hoda iz namjestaj. Medutim on NE JEDE nista od dohrane! Svaki dan kuham, miksam, probala sam i kupovne, i kombinaciju. Apsolutno nista nece jesti. Ja sam blago je reci ocajna. Sta da radim?!
Hej!!
Jeste probali dati malom gazdi a sam jede?Probajte mu ostavit npr komad kruha/peciva i neko voce/povrce u cijelom jabuka/mrkva ili sad vec moze i bobicasto maline/jagode pa pustite i pratite kako ce odreagirati!!!

Pokusala sam i to, on valjda skuzi da je hrana i potpuno izignorira. Ali zato bi sve drugo strpao usta. Ja stvarno ne znam sto da vise radim. :(

Pokusala sam i to, on valjda skuzi da je hrana i potpuno izignorira. Ali zato bi sve drugo strpao usta. Ja stvarno ne znam sto da vise radim. :(
probaj mu ne davati ništa dan, dva da ne stvori kontraefekt, klinci su skloni tome kada ih se sili na nekaj.. ako sisa ništa mu ne bude falilo dan, dva samo na cici, ili ako daješ ad daj kao i prije dohrane, pa svježi krenite ispočetka sa nečime kaj jako voli kao da idete prvi put.. ti se opusti ne daj da te izbaci iz takta jer to osjeti pa bude još gore

url=https://lilypie.com]

Moja isto tako kao tvoj, uglavnom je samo na cici a ima već skoro 11 mjeseci... Isto se znam jako uzrujati zbog toga i ovo što je mmama rekla je jedino što je djelovalo. To sam jednom napravila i smirena je pokušala hraniti nakon par dana i jela je pomalo neko vrijeme, pa opet prestala. A i to pomalo znači da je pojela par žlićica tijekom cijelog dana. Jedino što pojede nekada su komadići mesa i kukuruzne kiflice koje ne pojede zapravo nego čerupka. Povrće, voće, žitarice...ništa. A cicka po cijele noći i to me najviše izmori. Nadam se da će uskoro krenut papat...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji