Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bobica9
    16. Veljača 2016. 10:08

Pa i meni se čini da je bolje napraviti klasične žgance nego palentu, ali bolje da pitam, možda ima neki razlog zašto baš palenta...

• Pixy1122
    20. Veljača 2016. 17:49

Bok cure, kada ste pocele uvoditi treci obrok i sto ste uveli?
    Mi imamo 9mj i jos smo na dva obroka s time da je dorucak prihvatila tako da smo uspjeli jedan podoj zamjeniti doruckom ali rucak i nece bas jesti... mislila sma uvesti tek kad u potpunosti prihvati i rucak a neznam kao da prihvati. Zanima me jeste vi imali problema i kako ste cicu zamjenili kasicama :)

Suby
    20. Veljača 2016. 22:27

Pixy1122

Bok cure, kada ste pocele uvoditi treci obrok i sto ste uveli?
    Mi imamo 9mj i jos smo na dva obroka s time da je dorucak prihvatila tako da smo uspjeli jedan podoj zamjeniti doruckom ali rucak i nece bas jesti… mislila sma uvesti tek kad u potpunosti prihvati i rucak a neznam kao da prihvati. Zanima me jeste vi imali problema i kako ste cicu zamjenili kasicama :)

Inace je pravilo svaka 2 mj.uvoditi po jedan obrok,znaci treci bi bio sa 10.mj.ali ako tebi nije prihvatila jos drugi obrok onda ne trebas zuriti,polako s vremenom ce sve vise papati pa i za taj drugi obrok. Ja sam svojoj sa 9,5 uvela treci,znaci malo ranije iz razloga sto je trazila da papa i sada sve popapa i jos ciki. A sto se tice dojenja,nek ti ciki kad trazi.

• nina34
    24. Veljača 2016. 21:34

Moja bebica ce uskoro 5mjeseci i pocela sam razmisljat o dohrani. Trenutno se dvoumim izmedju kupovnih kasica i onih koje bi kuhala doma. Gastroenterolozi preporucaju kupovne kasice ukoliko nemamo domace namirnice (iskreno ne vjerujem natpisima eko u trgovinama posebno nakon onog clanka o eko sever proizvodima) s druge pak strane kupovne kasice imaju i dodatke secera i ko zna cega jos buduci da im je rok trajanja i po nekoliko godina. Mame jeste vi kuhala kupljeno voce/povrce i ako jeste gdje ste kupovale ili ste kupovale gotove kasice?

mmama2
    25. Veljača 2016. 10:31

nina34

Moja bebica ce uskoro 5mjeseci i pocela sam razmisljat o dohrani. Trenutno se dvoumim izmedju kupovnih kasica i onih koje bi kuhala doma. Gastroenterolozi preporucaju kupovne kasice ukoliko nemamo domace namirnice (iskreno ne vjerujem natpisima eko u trgovinama posebno nakon onog clanka o eko sever proizvodima) s druge pak strane kupovne kasice imaju i dodatke secera i ko zna cega jos buduci da im je rok trajanja i po nekoliko godina. Mame jeste vi kuhala kupljeno voce/povrce i ako jeste gdje ste kupovale ili ste kupovale gotove kasice?

definitivno sam za domaće, čak i kada je sezona kao ova da nije velik izbor namirnica, to kaj beba u početku dohrane pojede je jako mala količina, po 3,4 dana jedna namirnica i dok budete mliječni obrok zamijenili krutom hranom bude već svega i na placu i bilo gdje drugdje.. kada krenu sa kupovnim kašicama teško prihvate domaće jer je ovo slatko, slano i nabrijano pa im je slasnije od domaćeg.. a definitivno se može naći domaća jabukica, tikva i sl kaj beba jede u početku, isto ako žitarice

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani