Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pixy1122
    20. Veljača 2016. 17:49

Bok cure, kada ste pocele uvoditi treci obrok i sto ste uveli?
    Mi imamo 9mj i jos smo na dva obroka s time da je dorucak prihvatila tako da smo uspjeli jedan podoj zamjeniti doruckom ali rucak i nece bas jesti... mislila sma uvesti tek kad u potpunosti prihvati i rucak a neznam kao da prihvati. Zanima me jeste vi imali problema i kako ste cicu zamjenili kasicama :)

• nina34
    24. Veljača 2016. 21:34

Moja bebica ce uskoro 5mjeseci i pocela sam razmisljat o dohrani. Trenutno se dvoumim izmedju kupovnih kasica i onih koje bi kuhala doma. Gastroenterolozi preporucaju kupovne kasice ukoliko nemamo domace namirnice (iskreno ne vjerujem natpisima eko u trgovinama posebno nakon onog clanka o eko sever proizvodima) s druge pak strane kupovne kasice imaju i dodatke secera i ko zna cega jos buduci da im je rok trajanja i po nekoliko godina. Mame jeste vi kuhala kupljeno voce/povrce i ako jeste gdje ste kupovale ili ste kupovale gotove kasice?

Nalah
    04. Ožujak 2016. 16:47

Mi imamo problem sa cimetom,dala sam joj ga naribanog na jabuku ili gris,dva puta je probala i oba joj je sve oko usta gdje je bio cimet pocrvenilo,alergija ili?Kako dajete đumbir?

• sunčeko101
    05. Ožujak 2016. 10:38

Pozz..
    Bile smo na kontroli sa 6 mj i vratila sam se doma malo zbunjena. Pricale smo o dohrani i pedica rekla kao njoj sad treba jedan kruti obrok, voca, povrce, zitarice pa i dva put na tj MESO.ja kolko znam meso nejde jos sa 6 mj.
    I spomenula je one zitne kasice od hippa, bebimil itd. To sam bila gledala jednom u ducanu, pa me zanimaju vasa iskustva s tim kasicama? I koje preporucate?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.