Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    11. Veljača 2016. 18:13

Bebach mislim da nemaš potrebe uvoditi već meso, neka prvo ima jedan voćni i jedan povrtni obrok pa tek onda ubaci meso s povrćem.

bobica9
    11. Veljača 2016. 20:32

Nikako s tom dohranom na zelenu granu. Moj mali se ne može koncentrirati da sjedi i jede. Par žlica super i onda kreće njurganje i vrti se, okreće, sve mu je zanimljivo osim kašice. Probala sam različite kombinacije voća i povrća, i ne bi rekla da mu nije fino, nego jednostavno mu nije zanimljivo. Otvori usta pa mu nešto i uspijem ubaciti. :) Dala sam mu i drugu žlicu i komadić hrane da sam stavi u usta... Jel to normalno ili?

Mary36
    12. Veljača 2016. 19:42

bobica9

Nikako s tom dohranom na zelenu granu. Moj mali se ne može koncentrirati da sjedi i jede. Par žlica super i onda kreće njurganje i vrti se, okreće, sve mu je zanimljivo osim kašice. Probala sam različite kombinacije voća i povrća, i ne bi rekla da mu nije fino, nego jednostavno mu nije zanimljivo. Otvori usta pa mu nešto i uspijem ubaciti. :) Dala sam mu i drugu žlicu i komadić hrane da sam stavi u usta… Jel to normalno ili?

Moja je isto takva . Uopće ne kužim što bi trebalo značiti prihvaćanje obroka jer je ona oduševljena svaki puta kad vidi da ide jesti, popapa tri žlićice i dalje od toga nastane urnebes...U jutro pojede malo voća, a za vrijeme ručka povrće s žitaricom. Dva puta je probala i malo mesa i reagirala je oduševljeno i čak govorila mmmmm i nakon par zalogaja opet sve pljuvala i bacala naokolo. Cicanje je i dalje broj jedan!

• Anjaaa
    12. Veljača 2016. 12:04

glupo pitanje ali kako skuhate palentu? s kuhanjem sam na vi...

renata6
    12. Veljača 2016. 12:19

Anjaaa

glupo pitanje ali kako skuhate palentu? s kuhanjem sam na vi…

stavi u posudu cca 2,5 dcl vode, posoli i stavi dvije kapi ulja, kad zavrije dodaj palentu i mješaj onom mješalicom običnom  ko za palčinke jer se tako ne stvaraju grudice, smanji vatru i miješaj cijelo vrijeme, kad se odvaja od posude u kojoj kuhaš onda ti je gotova. A znat ćeš koliko trebaš staviti tako da dodaješ pomalo i mješaš i vidjet ćeš kao se počne gusnuti pa dodaš još malo ako me kužiš jer ne mogu procijeniti koliko bi išlo na toliko vode, radim sve od oka

• sunčeko101
    15. Veljača 2016. 13:05

Pozdrav! 
    Na pocetku smo s dohranom, imamo 6mj. Za sad papamo jabuku, krusku, bananu, mrkvu, i rizine pahuljice. Planiram jos uvesti tikvu i palentu. 
    Zanima me koje jos voce i povrce da papamo sad kroz zimu?

Suby
    18. Veljača 2016. 21:24

sunčeko101

Pozdrav! 
    Na pocetku smo s dohranom, imamo 6mj. Za sad papamo jabuku, krusku, bananu, mrkvu, i rizine pahuljice. Planiram jos uvesti tikvu i palentu. 
    Zanima me koje jos voce i povrce da papamo sad kroz zimu?

Pa imate dosta namirnica s obzirom da ste na pocetku dohrane. Za sada kombinirajte ove a poslije mozete uvesti proso,pa batat,bundevu,ciklu... Sa 7mj.moze suhe sljive i suhe marelice dok nema svjezih.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani