Bebach mislim da nemaš potrebe uvoditi već meso, neka prvo ima jedan voćni i jedan povrtni obrok pa tek onda ubaci meso s povrćem.
Nikako s tom dohranom na zelenu granu. Moj mali se ne može koncentrirati da sjedi i jede. Par žlica super i onda kreće njurganje i vrti se, okreće, sve mu je zanimljivo osim kašice. Probala sam različite kombinacije voća i povrća, i ne bi rekla da mu nije fino, nego jednostavno mu nije zanimljivo. Otvori usta pa mu nešto i uspijem ubaciti. :) Dala sam mu i drugu žlicu i komadić hrane da sam stavi u usta... Jel to normalno ili?
Nikako s tom dohranom na zelenu granu. Moj mali se ne može koncentrirati da sjedi i jede. Par žlica super i onda kreće njurganje i vrti se, okreće, sve mu je zanimljivo osim kašice. Probala sam različite kombinacije voća i povrća, i ne bi rekla da mu nije fino, nego jednostavno mu nije zanimljivo. Otvori usta pa mu nešto i uspijem ubaciti. :) Dala sam mu i drugu žlicu i komadić hrane da sam stavi u usta… Jel to normalno ili?
Moja je isto takva . Uopće ne kužim što bi trebalo značiti prihvaćanje obroka jer je ona oduševljena svaki puta kad vidi da ide jesti, popapa tri žlićice i dalje od toga nastane urnebes...U jutro pojede malo voća, a za vrijeme ručka povrće s žitaricom. Dva puta je probala i malo mesa i reagirala je oduševljeno i čak govorila mmmmm i nakon par zalogaja opet sve pljuvala i bacala naokolo
. Cicanje je i dalje broj jedan!

glupo pitanje ali kako skuhate palentu? s kuhanjem sam na vi...
glupo pitanje ali kako skuhate palentu? s kuhanjem sam na vi…
stavi u posudu cca 2,5 dcl vode, posoli i stavi dvije kapi ulja, kad zavrije dodaj palentu i mješaj onom mješalicom običnom ko za palčinke jer se tako ne stvaraju grudice, smanji vatru i miješaj cijelo vrijeme, kad se odvaja od posude u kojoj kuhaš onda ti je gotova. A znat ćeš koliko trebaš staviti tako da dodaješ pomalo i mješaš i vidjet ćeš kao se počne gusnuti pa dodaš još malo ako me kužiš jer ne mogu procijeniti koliko bi išlo na toliko vode, radim sve od oka

Pozdrav!
Na pocetku smo s dohranom, imamo 6mj. Za sad papamo jabuku, krusku, bananu, mrkvu, i rizine pahuljice. Planiram jos uvesti tikvu i palentu.
Zanima me koje jos voce i povrce da papamo sad kroz zimu?
Pozdrav!
Na pocetku smo s dohranom, imamo 6mj. Za sad papamo jabuku, krusku, bananu, mrkvu, i rizine pahuljice. Planiram jos uvesti tikvu i palentu.
Zanima me koje jos voce i povrce da papamo sad kroz zimu?
Pa imate dosta namirnica s obzirom da ste na pocetku dohrane. Za sada kombinirajte ove a poslije mozete uvesti proso,pa batat,bundevu,ciklu... Sa 7mj.moze suhe sljive i suhe marelice dok nema svjezih.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji