A moguće da je sve boli u ustima ako joj sad kreću ti daljnji deblji zubići. Ne znam stvarno, meni se sada čini kao da prolazi kroz velike životne promjene. Nije dugo sjedila i pravilno znala puzati i sad je u zadnja tri tjedna na vježbama sve jako brzo svladala i postala skroz druga beba. Cijele dane puzi naokolo, veseli se, voli se družiti s ljudima što prije nije voljela. Bila je malo čangrizalo, a sad odjednom uživa u životu, ha,ha. Tako meni to izgleda...a čim joj približimo nešto ustima maše i rukama i nogama dok to ne stepe...Kao da se buni protiv toga da je mi hranimo. Probala sam joj dati i da se sama hrani ali to sve više manje pobaca po podu. Danas je za večeru pojela par žlićica pa sam zadovoljna, možda krene opet papati uskoro. A da se izguštala isto sumnjam jer pokušavam stvarno s različitom hranom, u različitim oblicima i ništa. Sva sreća da cica, inače ne znam što bi bilo
.
E pa da sad je sve drugo zanimljivije!!Super da je sve doslo na svoje,sad ce brzo ako se vec nije polako dizati na nogice.Vidis moj nece da ga hranimo niti nece da mu nesto ustinimo niti narezemo,ono daj mi komad mesa,kruha,sira,cijelu jabuku ili krusku i tak jede,sad su nam hit brusnice i grozdjice!isto je prvo sve bacao samo ali je poceo pomalo jeduckati kak ja velim,vodu pije iz case..nikakve kljunasice nije htio ni probati..kod nas je isto cica mica i dalje br jedan,dok sam na poslu ne trazi ali zato kad dodem doma ne skida se s mene dok ih obadvije ne iscijedi😁😁A to za zubeke..boli ih😦mojem je gornja dvojka i ranicu napravila kad je izlazila..uhh sad nas cetvorke zezaju..neznam jel izbila koja jer mi neda vidjeti..
E vidiš možda bi i moja jela tako cijele komade, ali me strah davati joj. Prije mjesec dana sam joj probala dati kuhani komad mrkve i ona ga je cijelog progutala i već sam mislila da će se udaviti kako je to izgledalo. Koliko je tvoj bio star kad je tako krenuo jesti cijele komade? Možda je sada dovoljno stara da opet probam? Probala sam joj neki dan dati i koricu kruha, stavila je u usta i ispljunula . Imamo i taj problem da ne podnosi nikakvo voće pa ni banana recimo ne pali, a one su dosta mekane. Moja vodu popije iz kljunašice ak je dobre volje, ha, ha!
Tu negdje sa 9-10mj mislim,ogulila sam mu jabuku i pomalo si je grickao a kruh okrajak pa nije mogao strpat previse odjednom..bananu moj uzme pa s njom namaze sve di stigne heheh bolje je ovo kaj nije tak gnjecavo😉😉probaj pa da vidis,mozda bude na pocetku se zalomio koji veci komad ali jos to oni instinktivno povrate pa se ni ne moze gusiti,mislim da to mora tako proci dok sami ne shvate koliko smiju odgrist,smjesni su sa tim sjekuticima kak grickaju i zvacu💜💙Kako god bude evo moj 14,5 mj i nije neki jedac,mislim da bi da se njega pita zivio i dalje od cicke..ima 10kg 80cm..al je zilav,nekad se zacudim koliko snage ima!!
Moja je sada baš velika i čvrsto građena, kad kažem ljudima da ništa ne jede već neko vrijeme osim cike nitko mi ne vjeruje . Probat ću onda tako s velikim komadima. Kako me bilo strah da se ne uguši probala sam joj dati narezuckano na manje komade, al to je završilo kao i banana kod tvojeg, ha, ha. Jedino što ona baš nikako ne voli jabuke, probat ću sa kruškom. Izgleda da je u nekoj jako teškoj fazi, sad je i spavati prestala po noći...evo ovu noć je bila budna od dva do skoro osam u jutro. Sjedne se damica na krevet i veselo plješće
. Naravno da je većinu tog vremena provela na cici, a ja jadna već nesanice imam koliko me navikla na nespavanje.
Pocinju oni i intenzivnije sanjati pa se bude..evo moj gazda od 5 30..nekad pocica i spava dalje ali vikend je pa zasto bi mama malo duze odspavala😉probaj krusku onak srednje mekanu ili nektarinu ako nadjes..neznam vise di bi kupovala voce..po ducanima katastrofa..plac nam nije blizu😕 i fino nam je mlijecna pletenica i puter stangica hehe
Ah za mog svi vele kak je sitan..ma..
Sortiraj odgovore
Najstariji