Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Domaćica
    14. Veljača 2020. 13:19

lola777

Dobar dan cure, kako ide s bebama, s vasim mislima?
    Zrinka, Domacica kako je kod vas?

Pa čini mi se bolje i jučer i danas. Da se ne ureknem. 😆Sunce je vani, polako spremam robicu. 

one

• Nera20
    14. Veljača 2020. 15:39

Ej, evo i mene. Ok sam.. Ne mogu se nesto pozaliti osim da mi je dosta vise kuce, ali tako mora biti.. Boli me ovo povlacenje maternice jedino pa nisam bas najpokretnija. Baba je super spava i jede. Preko dana je u kreveticu, ne spava na meni ni okolo negdije. Preko noci je dio noci kraj mene jer se vise ne mogu dizati, pocne me boli zdjelica jako.. Ali virujem da ce prihvatiti krevetic dobro s vremenom, kako mi se sad cini ide dobro. Jos da se ja oporavim pa cemo i cijelu noc ako treba dezurati kraj krevetica haha. Depresija, anksioznost strah u glavi i preispitivanje kako sam je tu ali to ce vjv trebati vremena da ode... Spavanje u sobi bez problema cak i kad ne mogu zaspati nema losih misli ili osjecaja panike. 

S@r@
    14. Veljača 2020. 16:09

lola777

S@r@

Jutroo..
    Pa bome jesam navikla iako mi mama dode i kuhabi dodaje bebu i tak jerbmene rana pocela jako boljet tako da damas samo lezim..cice me mume jer su pod onom upalom pa su tvrde lo kamen,doslovno,pa cu od danas probat rijesit tobsa listom kupusa.inace sve per🎊😃
    Kako je kod tebe s bolovima?

Znam da sam ja ranu ispirala Rivanolom.To ti je ona zuta tekucina, antiseptik i dezinficira.Ne pece kad ispires.A za kupus sam cula da je dobar, ali posli dobro isperi jer kao bebe osjete taj okus pa nece da sisaju🙄.
    Sta se tice bolova, ne mogu se buniti.Sad je mirna faza🙏.Zaboli povremeno, ali ne traje dugo.Sad me ledja bole. I moji standardni strahovi…Al pod kontrolom su…

Jeje ts tekicina😂😂😂 i dobro velis za kupus.smrdi fuj hshshshsHvala Bogu da si u nekoj mirnoj fazi..sve bolje ti ide😄😄
    Nisam te pitala imas zgaravice ili sve pet? 

S@r@
    14. Veljača 2020. 16:12

Margita0407

Ej cure!
    Evo da se i ja javim. Spavala sam u sobi bez problema, pa spavala bi na ulici samo da legnem koliko sam bila umorna, pa i sad sam isto haa.
    Dobro sam, tu i tamo mi raspolozenje padne ili se nesto nazivciram ili ocekujem neki pritisak u prsima ali sve u svemu sam dobro.. Tesko je to prihvatiti valjda heh.
    Beba je ok, papa i ucim je da spava u kreveticu ne na meni, cici, kaucu itd.cini mi se da joj ide dobro.. Noc je spavala samnom jer nisam imala snage za dizanje do kreveta. Nocas ce u krevetic,pa kako nam bilo.
    Eto.. Tu i tamo osjetim tugu za starijom curicom jer sam ja ugl u sobi sa bebom a ona i dnevnom sa bakom ali jednostavno ja tamo ne mogu biti sa bebom jer ona zeli onda bebu nositi, stalno dirati 🙄.. Tako da malo odem tamo sa bebom da ju vidi pa se vratim u sobu.. Ugl cekam sad da produ ovih prvih mj dana prilagodbe i oporavka.. Trudnoca je napokon iza mene i sve sta dolazi, dolazi bolje 😁

Tooooooooo👌👌👌👌
    Sve je dobrooo ..pametno za trosjed itd..meni sam moji i muzevi dodu al i to me smeta imam fobiju da ce pokupit nes ili da cu ja pokupit pa on..grozno..Bitno da vam dobro idee😃😃
    Po noci uspijes spavat?

• lola777
    14. Veljača 2020. 16:16

Margita0407

Ej, evo i mene. Ok sam.. Ne mogu se nesto pozaliti osim da mi je dosta vise kuce, ali tako mora biti.. Boli me ovo povlacenje maternice jedino pa nisam bas najpokretnija. Baba je super spava i jede. Preko dana je u kreveticu, ne spava na meni ni okolo negdije. Preko noci je dio noci kraj mene jer se vise ne mogu dizati, pocne me boli zdjelica jako.. Ali virujem da ce prihvatiti krevetic dobro s vremenom, kako mi se sad cini ide dobro. Jos da se ja oporavim pa cemo i cijelu noc ako treba dezurati kraj krevetica haha. Depresija, anksioznost strah u glavi i preispitivanje kako sam je tu ali to ce vjv trebati vremena da ode… Spavanje u sobi bez problema cak i kad ne mogu zaspati nema losih misli ili osjecaja panike.

Bas mi je drago da je bebica dobra i spava. Nasmijala si me sa ovom greskicom BABA JE SUPER SPAVA I JEDE🤣🤣🤣.Za depresiju i ovo sto te muci treba vremena, jos je sve svjeze, tek si rodila i umorna si.Kad se malo oporavis, za koji dan, priusti sebi sat vremena samoce.Dok beba spava otidji prosetati, popiti kavu.Ali bas sama jer taj period babinja zna biti depresivan kad si stalno u kuci.Za spavanje u sobi, super.Bas je to u glavi.Meni se navecer ne da tamo spavati ali ono ujutro oko 5 30 mi je najdraze se s malom prebaciti.
    Javi se kad stignes da smo u tijeku kako si.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• lola777
    14. Veljača 2020. 16:29

Sara, taman sam tila napisati da vidim da se ne javlja, da si nas napustila☹🤣.
    Drago mi je cut sta je s vama i da vam je bolje. Ja nemam ni zgaravice ni sl., malo su me pocela ledja boliti, al bolje i to nego trbuh. Inace, nocu spavam ne lose, hvala Bogu.A to mi je bitno jer ta nocna budnost je katastrofa za nas anksiozne.Ma uznemirim se ja i preko dana jer svasta cujem i procitam na forumu pa razmisljam o tome, al borim se s mislima🙄

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

S@r@
    14. Veljača 2020. 17:55

Nisam ,cak mi je bed jer uzivam cavrljat al lad god uzmem mob da napisem (obicno kad dojim xD) onda je uvijek nes,navecer tipkam i tonem u san pa svako malo se trznem i brisem besmislena slova koja sam natipkala u snu hahaahaa😂Sad kad gledam koliko sam isto ttrazila zasto ova bol zasto ona kaj ovo kaj ono,je glupo i opterecujuce al sve nekak onda ima smisla i skuzis kaj tijelo i kako radi.
    Nadam se da ce proc leda al da sigurno je manje zabrinjavajuce nego trbuh i takvi djelovi..
    Uhh, slazem se za nocnu anksioznost jer zbilja sve nekak izduras al noci nikako,neznam kako vi onda ? Al budem bas ljutita ,otresita a u isto ocajna..bas glupo i onda dva h blejim i mislim sta se to desava,jel moj zivot al dobro smirim se pa zaaspim.
    Super da nema zgaravica👍 predobro
    Jesi sa prvom bebom izbjegavala neke namjernice poslije ono kad si rodila da ne napuhuje il nes?

S@r@
    14. Veljača 2020. 17:57

Domaćica

Margita0407

Ej cure!
    Evo da se i ja javim. Spavala sam u sobi bez problema, pa spavala bi na ulici samo da legnem koliko sam bila umorna, pa i sad sam isto haa.
    Dobro sam, tu i tamo mi raspolozenje padne ili se nesto nazivciram ili ocekujem neki pritisak u prsima ali sve u svemu sam dobro.. Tesko je to prihvatiti valjda heh.
    Beba je ok, papa i ucim je da spava u kreveticu ne na meni, cici, kaucu itd.cini mi se da joj ide dobro.. Noc je spavala samnom jer nisam imala snage za dizanje do kreveta. Nocas ce u krevetic,pa kako nam bilo.
    Eto.. Tu i tamo osjetim tugu za starijom curicom jer sam ja ugl u sobi sa bebom a ona i dnevnom sa bakom ali jednostavno ja tamo ne mogu biti sa bebom jer ona zeli onda bebu nositi, stalno dirati 🙄.. Tako da malo odem tamo sa bebom da ju vidi pa se vratim u sobu.. Ugl cekam sad da produ ovih prvih mj dana prilagodbe i oporavka.. Trudnoca je napokon iza mene i sve sta dolazi, dolazi bolje 😁
    Svaka čast, Margitao. Odlično ti ide. Bravo, ja se spremam na spavanje bez tablete. Želim sama uspostaviti neki ritam spavanja i maknuti tu tabletu skroz. Nikako skupiti snage. Probat ću s pola tablete pa onda da cijelu ukinem.

Navijam da uspijes😄javi nam...samo to cvrsto zeli 

• Nera20
    14. Veljača 2020. 18:44

S@r@

Margita0407

Ej cure!
    Tooooooooo👌👌👌👌
    Sve je dobrooo ..pametno za trosjed itd..meni sam moji i muzevi dodu al i to me smeta imam fobiju da ce pokupit nes ili da cu ja pokupit pa on..grozno..Bitno da vam dobro idee😃😃
    Po noci uspijes spavat?

Spavam dobro po noci, zaspem i preko dana. Ti? 

• Nera20
    14. Veljača 2020. 18:47

lola777

Margita0407

Ej, evo i mene. Ok sam.. Ne mogu se nesto pozaliti osim da mi je dosta vise kuce, ali tako mora biti.. Boli me ovo povlacenje maternice jedino pa nisam bas najpokretnija. Baba je super spava i jede. Preko dana je u kreveticu, ne spava na meni ni okolo negdije. Preko noci je dio noci kraj mene jer se vise ne mogu dizati, pocne me boli zdjelica jako.. Ali virujem da ce prihvatiti krevetic dobro s vremenom, kako mi se sad cini ide dobro. Jos da se ja oporavim pa cemo i cijelu noc ako treba dezurati kraj krevetica haha. Depresija, anksioznost strah u glavi i preispitivanje kako sam je tu ali to ce vjv trebati vremena da ode… Spavanje u sobi bez problema cak i kad ne mogu zaspati nema losih misli ili osjecaja panike.

Bas mi je drago da je bebica dobra i spava. Nasmijala si me sa ovom greskicom BABA JE SUPER SPAVA I JEDE🤣🤣🤣.Za depresiju i ovo sto te muci treba vremena, jos je sve svjeze, tek si rodila i umorna si.Kad se malo oporavis, za koji dan, priusti sebi sat vremena samoce.Dok beba spava otidji prosetati, popiti kavu.Ali bas sama jer taj period babinja zna biti depresivan kad si stalno u kuci.Za spavanje u sobi, super.Bas je to u glavi.Meni se navecer ne da tamo spavati ali ono ujutro oko 5 30 mi je najdraze se s malom prebaciti.
    Javi se kad stignes da smo u tijeku kako si.

Da bas mi fali samo ona rutina dana kad idem do ducana, parka sa malom i doma. Sad cu park zamjeniti opet samo setnjom kolicima jer starija je ionako po vrticu i dadilji haha. Ali da stvarno jedva cekam da se oporavim i da krenemo van... Moram jos ovo malo izdrzati. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.