Dobitnici tri zabavne i poučne slikovnice o Vuku

Pregledaj članak
Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Iz kojih sve priča vaše dijete poznaje vuka? Je li za njega vuk uvijek strašan, ili može biti zanimljiv i simpatičan?

    Tri odgovora koja nam ostavite od četvrtka 18. do srijede 24. rujna do 11 sati nagradit ćemo jednom od zanimljivih novih slikovnica u izdanju Algoritma: Vuk koji je tražio ljubav, Vuk koji je htio obići svijet ili Vuk koji je htio biti druge boje.

  • Avatar renata6

    renata6

    Broj poruka: 2713

    Prijavi adminu

    Naše poimanje vuka krenulo je nakon priredbe u vrtiću, tri praščića i vuk, jako je zabavna priča i sama predstava da su dječica bila oduševljena, nitko nije pokazivao strahove i svi su jednako sudjelovali. Mislim da objašnjenja što se tiče vukova treba djeci prikazati na lijepi način putem slikovnica, predstava, knjiga a ne kao neki roditelji plašiti ih doći će vuk, popapati će te…itd, vuk može biti prikazan i na smiješan i itekako djeci zanimljiv način. Mislim da su tete sa tom predstavom itekako djeci predočile poimanje vuka kao životinje.
    A bila je i pjesmica koja mi se još uvijek vrti u glavi: mi idemo u lov na vuka, mi idemo u lov na vuka i nije nas strah, mi nosimo dobre puške, mi nosimo dobre puške i nije nas strah
    Djeca su bila oduševljena s obzirom da su sami izrađivali puške od kartona i metaka od makarona i stvarno ih nije bilo strah.

  • Dodo3

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Mi vuka poznajemo iz Crvenkapice (starija kćer) i Tri prašćića (mlađi sin). Njima je vuk simpatičan i nemaju straha prema njemu, dapače kćer jako voli životinje i vuk joj je jedan od omiljenih… toliko da mi je neki dan priopćila da mora pisati Djedu Božićnjaku da joj donese plišanog vučića za spavanje :-)

  • nedano

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Poznajemo vuka iz crvenkapice i strašan je

  • ljuba1

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Mi smo se s vukom prvo upoznali u Crvenkapici, onda i u zoološkom vrtu, pa smo s vremenom naučili sve priče gdje se pojavljuje vuk, a izmislili i neke nove. Vuk nas čuva od “ Rogonje” koji nas hoće odnijeti kad smo zločesti, vuk čuva naše igračke da ih “Čuvari igračaka” ne sakriju ako ih ne pospremimo navečer. Vuk je i razlog zašto ponekad nećemo jesti, jer i njemu treba nešto ostaviti za ručak…Ali zato je vuk tužan ako ne peremo ruke, bolestan s nama ako nećemo otvoriti usta za sirup i plače ako ne damo ruku kad hodamo po cesti. Ne znamo šta bi da nam nema tog vuka… :)

  • ZvjezdicaZg

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Moja djeca poznaju vuka iz Crvenkapice, Tri praščića, Vuk i sedam kozlića. U tim pričama je vuk strašan i zločest pa su ga i oni tako doživljavali. Pokušali smo to promijeniti tako da smo im čitali Knjigu o džungli gdje su vukovi dobri i brinu se o bebi, ali i dalje im je draži strašan vuk :(

  • mane

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Mi smo još jako mali za vuka i priče o njemu, ali …vuk je i mami strašan, crno obojen i pun nepovjerenja. Zato bih voljela pročitat  jednu ovakvu slikovnicu u kojoj se vuk poistovjećuje (koliko sam shvatila) sa problemom/stahom u nama samima?!

  • Avatar K.M.

    K.M.

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Ja jednostavno samo želim tu slikovnicu, jer volim vukove, i moja će beba sigurno voljeti… 

    K.M.

  • Berto

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Vuka poznajemo iz mnogih priča, Crvenkapica, Vuk i 7 kozlića, Vuk i tri praščića, Vuk je strašan na početku svake priče, no na kraju najdraže im priče, Vuk i tri praščića, postane smješan kad u njihovoj verziji padne kroz dimnjak u kotao pun vrele vode i izjuri van iz zidane kuće jednog od praščića. :)

  • Avatar tatatomo

    tatatomo

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    Moja djevojčica poznaje vuka iz slikovnica; Crvenkapica, Vuk i sedam kozlića, Vuk i sedam praščića,
    ali i iz slikovnice ,,Priča o vučiću Grgi,, za koju kaže da joj je najdraža jer u toj priči vuk nije zao za razliku od predhodnih priča, čak štoviše,vuk Grga nikada ne napada ljude i hrani se samo divljim životinjama. Taj simpatičan vuk čak se i zaljubljuje u jednu vučicu i pjeva ljubavnu pjesmu.
    Priča o vučiću Grgi je vrlo poučna i govori o načinu života vuka, te objašnjava o važnosti vuka za šumsku zajednicu. Vjerujemo da je Vuk iz slikovnica koje Klokanica daruje dobar i zabavan, a mi jako želimo upoznati kroz jednu od priča. :-)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.