Draga Aslan, ništa nam ne javljaš , plizić javi nam kako je prošlo
2002.Gabriel
2007.Luka
2011.Jakov
Mirell, evo me predzadnji dan u bolnici :)
Rodila sam u noci cet na pet carskim rezom u spinalnoj anesteziji. Hvala bogu sve je u redu proslo moj sin je super sto je najbitnije, sama operacija nije strasna i relativno kratko traje. Prva 2 dana je tezi oporavak jer ne znas sta te ceka a i moras biti oko djeteta dosta. Mene je osobno tu prvu noc nakon operacije boljelo poprilicno i mislila sam da nece proc nikad jer sam imala kontrakcije maternice nakon operacije... Sve je individualno, pogotovo taj oporavak.. Svakome je drugacije
Osoblje u Petrovoj je doista u redu na odjelu gdje sam ja bila, mozda imaju 2 sestre koje su malo neugodnije al ostatak je stvarno ok :)
Jedino mi je bilo tesko s bebom manevrirati odmah nakon poroda jer te boli sve od operacije i ko nadrogiran si, a dijete lezi pokraj i ceka da ga nahranis i sve
Čestitam na bebici Aslan! Uživajte zajedno i želim ti da se što prije oporaviš potpuno! Odlično da je sve na kraju ipak dobro prošlo.
Mary hvala puno na cestitkama
:) sad uzivam s bebicom pa se i ne stignem previse javljati na forumu :(
Hvala bogu sve je bilo u redu na kraju :))) neopisiva sreca!
ne bi se trebao izvoditi ranije carski rez, mene su ostavili u bolnici s 39 tjedana i htjeli su čekati da se beba okrene još 4,5 dana no međutim taj isti dan mi je pukao vodenjak po noći pa su me porodili. A na kraju je ispalo sa sam prenjela trudnoću.
Ne mogu oni ocijeniti točno jedino ako ti znaš točan datum začeća. ali s cca 39 tjedana te prime u bolnicu.
Aslan čestitam na bebici i želim ti brz oporavak!
Draga Aslan dugo nisam bila na forumu, uopće na internetu, od srca čestitam na hrabrosti i rođenju bebice. Sada već rastete a ja se tek sada javljam. Ljubim vas!
2002.Gabriel
2007.Luka
2011.Jakov
Evo drage i mile moje virtualne prijateljičice majčice, sam naslov govori što želim pitati. Naime ovo će mi biti četvrti carski, međutim od zadnjeg carskog prošlo je već 4 godine pa me zanimaju promjene i novije vijesti u vezi samog carskog baš u Petrovoj bolnici. Svaki moj carski bio je drugačiji jer je između svakog 4 godine razlike, pa je i sam operativni zahvat napredovao. Zadnji carski mi je rađen pod spinalnom, a tako će biti i ovaj kojeg očekujem kroz 11tj. Ja sam heparinska trudnica te porod mora biti isplaniran, a zbog ostalih zdravstvenih tegoba obavezan mi je i suđeni carski na žalost. Naime čula sam da su na Sv,Duhu uveli neke flastere umjesto vanjskog šivanja ili kopčica, i da su cure puštali doma već 4.dan po porodu. Mene zanimaju najnovija iskustva iz Petrove bolnice da li ima kakvih novosti i kod njih. Zadnji carski nisam šivana koncem nego kopčicama i bila sam puštena već 5.dan po porodu te se vraćala 7.dan na skidanje kopčica. Ima li kakvih novih iskustava sura iz Petrove sa carskog? Znam da je odjel fantastičan, osoblje divno i zahvalna sam im svima na tome. Javite se majčice sa svojim iskustvima sa carskog iz Petrove.
2002.Gabriel
2007.Luka
2011.Jakov
Pozz..ima koja mama koja je bila nedavno na carskom u bolnici u Čakovcu? Da čujem iskustva..
Sortiraj odgovore
Najstariji