Ja sam se pocela nakon misec ipo depilirat secernom pastom, cura koja me depilira je samo malo pripazila
A glede vjezbe, ocito nitko ne vjezba...al je meni moj na prvoj kontroli reka da mogi bit aktivna al da ne upirem sad po 100 trbusnjaka dnevno... :D
Laganim tempom mozes pocet, al nemoj se prefosirat, jer nije problem vanjski rez, nego unutrasnji... ;)

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Cure, da li je koju od vas koje ste prošle carski rez, da li su vas nakon njega boljela rebra? Ja sam ga prošla prije 8 dana i negdje 3. dan od operacije su me počela užasno boljeti rebra. Boli kad dišem, duboki udah bez trzanja i boli je nemoguć, kad se saginjem boli i ovisno o pokretu na momente me tako trzne bol da ostanem bez zraka, o spavanju na boku mogu samo sanjati.
Meni je isto tako bilo, mislim da je to normalno nakon carskog, jer ipak su micali organe da dodju do bebe... samo se ne sicam, kad mi je prestalo...

Pozdrav..
Imam pitanje vezano uz seksualne odnose nakon carskog reza.
Prije 8 tjedana sam bila na carskom i ja i suprug smo počeli sa odnosima međutim mene nešto boli unutra i ne može do kraja ući. bila sam na pregledu kod gin nakon 4 tj i bilo je sve u redu.
Dal je to normalno ili to još nije sve na mjestu?
Pozdrav..
Imam pitanje vezano uz seksualne odnose nakon carskog reza.
Prije 8 tjedana sam bila na carskom i ja i suprug smo počeli sa odnosima međutim mene nešto boli unutra i ne može do kraja ući. bila sam na pregledu kod gin nakon 4 tj i bilo je sve u redu.
Dal je to normalno ili to još nije sve na mjestu?
Hej, koliko dugo si bila u bolnici nakon carskog reza? Jesi mogla hodati i sve normalno raditi.. Ili? Hvalaa
.. pozitivan stav ..
A je li ti se javljalo krvarenje jutro nakon odnosa? :/
A je li ti se javljalo krvarenje jutro nakon odnosa? :/
Ne, ali predpostavljam da ti je sve to od suhoce rodnice do cega moze doc nakon poroda... ;)

Ja ssm rodila prirodnim putem i mogu ti samo reci sljedece. Ne znam da li ti je ovo prva trudnoca,pretpostavljam da je. Vjerovatno iz straha od bola i nepoznatog na porodu sada razmisljas o carskom..polako..tek si na pocetku trudnoce i normalno je da te lovi paranoja kako ces i sta ces jer sa svih strana prste komentari i price kako je porod najgora bol koju zena moze osjetiti. To je na neki nacin tocno no to nije rszlog da ne rodis prirodnim putem ako sve bude u redu. Niko i nista na svitu ne moze zamijeniti taj osjecaj kad ti tvoju bebu stave na prsa neposredno nakon poroda, jos onako toplu i mekanu, i taj osjecaj ponosa i "junastva" sto si sve to pretrpila a sada je drzis u rukama. Mislim da je dozivljaj prirodnog poroda nesto puno posebnije od carskog reza. Carski rez je operacija i to sa sobom nosi dosta prednosti ali i nedostataka, to vec i sama znas.. nemoj se plasiti prirodnog poroda jer ta silna bol o kojoj svi pricaju prodje i nije u tolikoj mjeri jaka da se sutra ne zelis odluciti na jos jednu bebu.. zena je stvorena da bude sposobna rodit prirodnim putem, i nemas se cega bojati.. druga stvar je ako ti je ovo druga trudnoca pa ti je prvi porod osta u losem sjecanju, u to ne ulazim. Ugl, polako, imas jos puno vremena za razmislit, al moj savjet je svakako prirodan porod ako je on moguc! Sretno :)
Ja ssm rodila prirodnim putem i mogu ti samo reci sljedece. Ne znam da li ti je ovo prva trudnoca,pretpostavljam da je. Vjerovatno iz straha od bola i nepoznatog na porodu sada razmisljas o carskom..polako..tek si na pocetku trudnoce i normalno je da te lovi paranoja kako ces i sta ces jer sa svih strana prste komentari i price kako je porod najgora bol koju zena moze osjetiti. To je na neki nacin tocno no to nije rszlog da ne rodis prirodnim putem ako sve bude u redu. Niko i nista na svitu ne moze zamijeniti taj osjecaj kad ti tvoju bebu stave na prsa neposredno nakon poroda, jos onako toplu i mekanu, i taj osjecaj ponosa i "junastva" sto si sve to pretrpila a sada je drzis u rukama. Mislim da je dozivljaj prirodnog poroda nesto puno posebnije od carskog reza. Carski rez je operacija i to sa sobom nosi dosta prednosti ali i nedostataka, to vec i sama znas.. nemoj se plasiti prirodnog poroda jer ta silna bol o kojoj svi pricaju prodje i nije u tolikoj mjeri jaka da se sutra ne zelis odluciti na jos jednu bebu.. zena je stvorena da bude sposobna rodit prirodnim putem, i nemas se cega bojati.. druga stvar je ako ti je ovo druga trudnoca pa ti je prvi porod osta u losem sjecanju, u to ne ulazim. Ugl, polako, imas jos puno vremena za razmislit, al moj savjet je svakako prirodan porod ako je on moguc! Sretno :)
Hej, hvala na savijetu. Je, prva trudnoća mi je. Iskreno, dobila sam komentare kako ti se nakon poroda prirodnim putem rasire bokovi te da nikad neću biti tanka i mršava kao prije.. A i ima još jedna stvar a ta je da ne osjetiš partnera kao prije (ako mogu biti otvorena)! ;) Znam da su to možda babske priče, ali opet.. Tko ne zna kako je to.. zapecka :)
.. pozitivan stav ..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji