Ja sam se pocela nakon misec ipo depilirat secernom pastom, cura koja me depilira je samo malo pripazila
A glede vjezbe, ocito nitko ne vjezba...al je meni moj na prvoj kontroli reka da mogi bit aktivna al da ne upirem sad po 100 trbusnjaka dnevno... :D
Laganim tempom mozes pocet, al nemoj se prefosirat, jer nije problem vanjski rez, nego unutrasnji... ;)
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Cure, da li je koju od vas koje ste prošle carski rez, da li su vas nakon njega boljela rebra? Ja sam ga prošla prije 8 dana i negdje 3. dan od operacije su me počela užasno boljeti rebra. Boli kad dišem, duboki udah bez trzanja i boli je nemoguć, kad se saginjem boli i ovisno o pokretu na momente me tako trzne bol da ostanem bez zraka, o spavanju na boku mogu samo sanjati.
Pozdrav..
Imam pitanje vezano uz seksualne odnose nakon carskog reza.
Prije 8 tjedana sam bila na carskom i ja i suprug smo počeli sa odnosima međutim mene nešto boli unutra i ne može do kraja ući. bila sam na pregledu kod gin nakon 4 tj i bilo je sve u redu.
Dal je to normalno ili to još nije sve na mjestu?
Ja ssm rodila prirodnim putem i mogu ti samo reci sljedece. Ne znam da li ti je ovo prva trudnoca,pretpostavljam da je. Vjerovatno iz straha od bola i nepoznatog na porodu sada razmisljas o carskom..polako..tek si na pocetku trudnoce i normalno je da te lovi paranoja kako ces i sta ces jer sa svih strana prste komentari i price kako je porod najgora bol koju zena moze osjetiti. To je na neki nacin tocno no to nije rszlog da ne rodis prirodnim putem ako sve bude u redu. Niko i nista na svitu ne moze zamijeniti taj osjecaj kad ti tvoju bebu stave na prsa neposredno nakon poroda, jos onako toplu i mekanu, i taj osjecaj ponosa i "junastva" sto si sve to pretrpila a sada je drzis u rukama. Mislim da je dozivljaj prirodnog poroda nesto puno posebnije od carskog reza. Carski rez je operacija i to sa sobom nosi dosta prednosti ali i nedostataka, to vec i sama znas.. nemoj se plasiti prirodnog poroda jer ta silna bol o kojoj svi pricaju prodje i nije u tolikoj mjeri jaka da se sutra ne zelis odluciti na jos jednu bebu.. zena je stvorena da bude sposobna rodit prirodnim putem, i nemas se cega bojati.. druga stvar je ako ti je ovo druga trudnoca pa ti je prvi porod osta u losem sjecanju, u to ne ulazim. Ugl, polako, imas jos puno vremena za razmislit, al moj savjet je svakako prirodan porod ako je on moguc! Sretno :)
Sortiraj odgovore
Najstariji