I meni je moj ginic bio rekao da previse citam! :-) Saki put sam na pregled dolazila s popisom pitanja...
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
proudmomy ako se ne varam sutra putujete te i tvoj princ...zelim vam sretan put i da veselo ugledate tatu...
Laura 21.08.2014 :-*
Ali zbilja ima žena koje kad su trudne se samo prepuste i da se netko brine o njima i ponašaju se kao da nisu sposobne za ništa osim za pametovanje...govorim iz iskustva jer mi je jedna kolegica na poslu takva...i onda se čudimo kad nas okolina počne tak gledat jer smo trudne...moji na poslu se svi groze jer ja još radim i budem radila do 7mog mj kad imamo kolektivni i onda ću taman poslije na porodiljni
...mene su cure sa posla otjerale odmah nakon mjesec dana kad sam im obznanila da sam trudna...vjerujem da im je to bilo lakse, nego da trce za mnom cijelo vrijeme, i paze dali dizem sta tesko, jel sam dobro i sta ja znam sta...sefica je cesto znala i vikati na mene kako se ne stedim, a trudna sam i jesam li ja normalna
a ma ne znam, ja nisam taj tip zene koji ce samo sjediti i nista ne raditi po cijele dane i pustiti da je drugi tetose....to mozda mogu dan,dva da se odmorim, ali citavih 9 mjeseci, nema sanse
Mene također mužić masira, i to mi jako pomaže... On se jadan trudi, kao i vaši, i misli da ne zna što radi, a meni baš paše kad me tako malo "izgnjavi" po leđima, vratu, stopalima...
A što se tiče čitanja po netu i traženja kojekakvih odgovora - svi smo mi iste. Meni je moja doktorica još na prvom pregledu rekla da ne obraćam preveliku pažnju na to što sve piše... Ali ne mogu si pomoći pa sam isto tako puna pitanja. Negdje sam pročitala informaciju da trudnica u prosjeku provede 2,5 sata dnevno tražeći informacije o trudnoći i stvari za bebe...
Krešimir 19.08.2014. <3
Hahaha, pa tko će drugi neg trudnica Em je trudna, em je žensko i mora znat šta ima u kojoj (e-)trgovini
Vrlo vjerojatno primjenjivo na sve nas... Hahaha. Već imam dnevne rituale... Ono, Klokanica pod obavezno par puta dnevno. Već me muž počeo zezati - jel mi rodila koja od virtualnih frendica? Sorry na offtopicu..
Krešimir 19.08.2014. <3
Ovo za provodenje vremena na netu je totalno tocno...ja svaki dan par puta na klokanicu...bar jednom na rodu da vidim jel ima kakvih tecajeva a onda malo po e-trgovinama gledam sta bi nam moglo trebat pa usporedujem cijene
I mene danas muž viko da mu nešt pomognem a ne da tipkam šta je bilo na pregledu? I onda sam se izvlačila da ne tipkam to... Al mrzim kad mi je nešto pa me pita jesam to pročitala da je nekom na forumu pa mora bit i meni??? Al evo, uopće nemam bolove u leđima kad vidim dobar offtopic!
Sortiraj odgovore
Najstariji