BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nikolina1009
    28. Srpanj 2022. 18:50

Ivana, ako trebas nesto ja u srijedu imam pregled, napisi slobodno

• ivaana
    29. Srpanj 2022. 17:17

kory

ivaana

Curke hvala vam svima na podršci. I Ja se nadam da ce mo izdržat što duže 3u1.

A kaj ti je doktor rekao? Kakva je njegova prognoza?

Nema dugoročnih prognoza, guramo dan po dan pa dokuda stignemo

• ivaana
    29. Srpanj 2022. 17:19

Nikolina1009

Ivana, ako trebas nesto ja u srijedu imam pregled, napisi slobodnopuno hva

Nikolina1009

Puno hvala, ne treba mi ništa. Muž dolazi svakih nekoliko dana da preuzme prljavi veš pa mi donosi ono što mi je potrebno

• Nikolina1009
    29. Srpanj 2022. 19:59

ivaana

Nikolina1009

Nikolina1009

Puno hvala, ne treba mi ništa. Muž dolazi svakih nekoliko dana da preuzme prljavi veš pa mi donosi ono što mi je potrebno

Izguraj jos malo, proletit ce jos koji tjedan, je li istina da su posjete zabranjene? Meni je dr spomenuo da ako budem otvorena sad u srijedu, da cu morato tamo biti do kraja.. nisam do sada bila otvorena, u kojoj si sobi? Kakvo je stanje? 

• Adri111
    30. Srpanj 2022. 12:11

Nikolina, a koji si ti sad već tjedan?

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

• Nikolina1009
    30. Srpanj 2022. 12:41

Adri111

Nikolina, a koji si ti sad već tjedan?

Ja sam 33+2

• ivaana
    30. Srpanj 2022. 13:41

Nikolina1009

ivaana

Nikolina1009

Nikolina1009

Izguraj jos malo, proletit ce jos koji tjedan, je li istina da su posjete zabranjene? Meni je dr spomenuo da ako budem otvorena sad u srijedu, da cu morato tamo biti do kraja.. nisam do sada bila otvorena, u kojoj si sobi? Kakvo je stanje?

Posjeta nema. Medicinsko osoblje je fenomenalno, uvjeti za duži boravak su onako😏. U slučaju da te zadrže svakako javi.

• Nikolina1009
    30. Srpanj 2022. 14:52

ivaana

Nikolina1009

ivaana

Nikolina1009

Nikolina1009

Posjeta nema. Medicinsko osoblje je fenomenalno, uvjeti za duži boravak su onako😏. U slučaju da te zadrže svakako javi.

Ne znam zasto ukidaju te posjete non stop, ja sam lezala nekih 3 dana cca prije 10-ak tjedana znog sumnje na curenje plodne vode, tada su bile dozvoljene posjete, osoblje je stvarno bilo super, svi su bili ljubazni i topli.. svakako se javim ako me zadrze 😀

• ribic
    30. Srpanj 2022. 17:19

Nikolina Ukidaju ih zbog corone jer je usla na odjel.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Nikolina1009
    30. Srpanj 2022. 18:48

ribic

Nikolina Ukidaju ih zbog corone jer je usla na odjel.

Jasno mi je da je korona, ali neke zene provode tamo cijelu trudnocu, mislim da je stvarno grozno kada ti netko ne moze doci u posjetu 🫣 ili sam ja samo takva da mi tesko pada biti tamo, a kamoli ako ne mogu muza vidjeti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.