Ivana, ako trebas nesto ja u srijedu imam pregled, napisi slobodno
Curke hvala vam svima na podršci. I Ja se nadam da ce mo izdržat što duže 3u1.
A kaj ti je doktor rekao? Kakva je njegova prognoza?
Nema dugoročnih prognoza, guramo dan po dan pa dokuda stignemo
Ivana, ako trebas nesto ja u srijedu imam pregled, napisi slobodnopuno hvaIvana, ako trebas nesto ja u srijedu imam pregled, napisi slobodno
Puno hvala, ne treba mi ništa. Muž dolazi svakih nekoliko dana da preuzme prljavi veš pa mi donosi ono što mi je potrebno
Ivana, ako trebas nesto ja u srijedu imam pregled, napisi slobodnopuno hvaIvana, ako trebas nesto ja u srijedu imam pregled, napisi slobodno
Puno hvala, ne treba mi ništa. Muž dolazi svakih nekoliko dana da preuzme prljavi veš pa mi donosi ono što mi je potrebno
Izguraj jos malo, proletit ce jos koji tjedan, je li istina da su posjete zabranjene? Meni je dr spomenuo da ako budem otvorena sad u srijedu, da cu morato tamo biti do kraja.. nisam do sada bila otvorena, u kojoj si sobi? Kakvo je stanje?
Nikolina, a koji si ti sad već tjedan?
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Izguraj jos malo, proletit ce jos koji tjedan, je li istina da su posjete zabranjene? Meni je dr spomenuo da ako budem otvorena sad u srijedu, da cu morato tamo biti do kraja.. nisam do sada bila otvorena, u kojoj si sobi? Kakvo je stanje?
Posjeta nema. Medicinsko osoblje je fenomenalno, uvjeti za duži boravak su onako😏. U slučaju da te zadrže svakako javi.
Posjeta nema. Medicinsko osoblje je fenomenalno, uvjeti za duži boravak su onako😏. U slučaju da te zadrže svakako javi.
Ne znam zasto ukidaju te posjete non stop, ja sam lezala nekih 3 dana cca prije 10-ak tjedana znog sumnje na curenje plodne vode, tada su bile dozvoljene posjete, osoblje je stvarno bilo super, svi su bili ljubazni i topli.. svakako se javim ako me zadrze 😀
Nikolina Ukidaju ih zbog corone jer je usla na odjel.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Nikolina Ukidaju ih zbog corone jer je usla na odjel.
Jasno mi je da je korona, ali neke zene provode tamo cijelu trudnocu, mislim da je stvarno grozno kada ti netko ne moze doci u posjetu 🫣 ili sam ja samo takva da mi tesko pada biti tamo, a kamoli ako ne mogu muza vidjeti
Sortiraj odgovore
Najstariji