BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nikolina1009
    02. Kolovoz 2022. 12:28

ribic

Mene bas malo sad prepalo. Nemam grceva kao menga i ti nego kao ostra ful kratkotrajna bol u pipicu i prema guzi iza. Onak, kao da munja udari, ne znam kak drugacije opisat. Nadam se da to sam one neki zivac pritiscu.

Meni se to znalo dogadati, ko da sijevne na par sekundi i prode, probaj se smiriti i leci kad se tako nesto krene dogadati 

• Nikolina1009
    02. Kolovoz 2022. 12:29

Ivana, kako si ti? Kakvo je stanje s tobom? 

• Adri111
    02. Kolovoz 2022. 13:10

ribic

Mene bas malo sad prepalo. Nemam grceva kao menga i ti nego kao ostra ful kratkotrajna bol u pipicu i prema guzi iza. Onak, kao da munja udari, ne znam kak drugacije opisat. Nadam se da to sam one neki zivac pritiscu.

Na drugom forumu sam pročitala da to kao normalno.

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

• kory
    02. Kolovoz 2022. 13:16

Adri111

Drage mamice, koje ćete uskoro vidjeti svoje bebice, nadam se da ćete odvojiti malo vremena da se javite kad rodite pa da čujemo i malo sviježa iskustva s porododa.
    Kory, ti si sutra u TA? Budeš se javila nakon pregleda i rekla ako su spominjali način poroda?

Sljedeću srijedu idem pa ću vam javit šta će mi rec.

• kory
    02. Kolovoz 2022. 13:19

Nikolina1009

kory

Nikolina i Virota, a jel vam počela nesanica? Kak spavate?
    Ja spavam od 11 do pola 5, odem na wc i onda ne mogu zaspati do 7, pa još odvalim od 7 do pola 10. Uglavnom nakon wc-a ne mogu zaspat po sat i pola. Ako imam srece i wc bude oko 6 onda ni ne spavam dodatno.

Takoder, navecer tipa brzo zaspem oko 11.. probudim se u ponoc za wc, pa do 1 gledam u mobitel, zaspem, probudim se u 2/3 opet pola sata ne mogu zaspati, mislim da ta nesanica traje vec mjesec dana, ako ne i duze, svako budenje mi napravi problem, vrucine, budim se mokra, ostali?

Ja sam onda još dobra, koliko vi pišate po noći 
    Zadnjih par dana sam se počela preznojavati po noći i po danu, ko da imam valunge, čak i danas a uopće nije vruce. To je valjda od hormona.

• ribic
    02. Kolovoz 2022. 13:43

Smirilo se. Popila i magnezij. Imala ja vec te munje al nisu mi trajale stalno kao sad pa me palo prepalo. Valjda su neki zivac cure pritisnule ili kaj ja znam. Jer i one tad bile aktivne.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• kory
    02. Kolovoz 2022. 13:45

ribic

Smirilo se. Popila i magnezij. Imala ja vec te munje al nisu mi trajale stalno kao sad pa me palo prepalo. Valjda su neki zivac cure pritisnule ili kaj ja znam. Jer i one tad bile aktivne.

Moguće da je do pritiskanja živca. Probaj se bolje namjestiti i opustiti.

• Adri111
    02. Kolovoz 2022. 14:06

Nadam se da je Ivaana ok, da se dobro drži. Sad bi trebala već biti koji tjedan..oko 30tt? Valjda su bebice i ona ok.

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

• ribic
    02. Kolovoz 2022. 14:20

Ako dobro racunam Ivana nam je 29+4 danas. Isla sam vrtit unazad postove ono kad se javila.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Nikolina1009
    02. Kolovoz 2022. 14:34

Ja se budim mokra vec neko vrijeme, valunzi, sve su to cari trudnoce, curke ja sam prestala piti magnezij, od njega imam proljev, a i ne znam koliko vise ima ucinka u ovim tjednima? Po noci kad mi se napuni mjehur zna me poceti zatezati dolje nisko trbuh da me bude strah da je krenulo.. moje bebice su bas aktivne i imaju snazne udarce, rade mi takve grbe po trbuhu… curke, ako ste za da napravimo grupu na wappu jer ce nam biti jednostavnije komunicirati? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.