Mi smo se odlucili za Mia i Mateo 😘 zadnjih par dana mi se javlja neka mucnina 😊
Pozdrav mamice…
Evo ja imam u srijedu uzv,nastavak anomaly scan-a.
Ajmeee meni se do sad skoro trbuh uopće nije primjecivao,zadnjih tjedan dana ajme majko a koza steže uh…kako ste s naoticanjem,mene to užasno muči,noge odnosno stopala i šake užas,morala poskidat sve prstene….
Mi smo sad 22tt,2 dečkića Adrian i Niko 💙💙🤞🤞👍👍
Također od 21 tt ih osjetim onak pravoooo po cijeloj bušiii…
Ja sam bila u cetvrtak na kontroli, nadala se da cu saznat kojeg su spola al eto bebaci nisu htjeli da saznam, jedan je spavao okrenut ledima a drugi je imao party i jako je micao rukama i nogama pa se nije moglo vidjet 😅 na prvom pregledu sam ocekivala bar da jedan plod vidim, kad ono- dva srceka kucala ❤️❤️ planirali smo za curicu Iris a za deckica David, tako da cemo morat jos jedno ime smislit ako budu istog spola ☺️
Ja sam bila prosli cetvrtak na anomalyu tako da iduci pregled 9.8.
Imam vec cca 7-8 tt bijelkasti s blago zelenkastim iscjedak, brisevi ok, doktor veli sve ok.
Ne naoticem (za sada) nista vise nego li bi u ljetnoj veceri i inace da nisam trudna.
Radne verzije imena (mozda se predomislimo jel te) su Nia i Kali 😀
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Mi za sad planiramo Mihael i Lucian, al možda se predomislim..
Jako mi teško muška imena. Stariji sin se zove Lovro.
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Meni se cura zove Mihaela,a za ovo dvoje nemamo pojma kako cemo ih nazvati
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Ajme imenaa...preljepa sva redom!
Mi smo se odlucili za Roko i Vita. Prvo su nam rekli da su dva deckica pa su bili Roko i Bruno pa su nakon dva mjeseca vidjeli da su ipak decko i curica pa je Bruno morao otpasti za sad jer je tata zelio Roko a moje je Vita pa mi ne dopušta da ja odaberem obadva imena al nesto mi okolina govori da sam ja ta koja gore njima govori imena bebi pa hmmmm...ha ha.
Do kraja tko zna sta ce jos biti. Mozda i budu Roko i Bruno
Iness, ti još ne znaš spol bebica? Jel tak?
Ribic, moj ginekološki pregled je isto 9.8.😊, samo ja jos sutra imam ehokariografiju. Za sad još uvijek hodaš privat? Ja ću isto sad privat kod istog doktora koji mi vodi trudnoću u rizičnoj.
Kory, ne javljaš se ništa, a još malo ćeš biti famoznih 32 tjedna🤗🤗🤗
25.3.2022. ❤️❤️
OTP 18.11.2022.
Iness, ti još ne znaš spol bebica? Jel tak?
Ribic, moj ginekološki pregled je isto 9.8.😊, samo ja jos sutra imam ehokariografiju. Za sad još uvijek hodaš privat? Ja ću isto sad privat kod istog doktora koji mi vodi trudnoću u rizičnoj.
Znam da je jedan muskih,radila sam onaj test na anomalije medutim dvojajcani su pa se ne znam za oba nego mi Pise u nalazu da je y kromosom i da je najmanje jedan musko,sad cemo vidjeti jel curica il' muskic drugi.
Ja vodim privatno trudnocu jedino uputnice,lijekove i doznake bez problema dobijem od socijalnog ginekologa
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Evo baš me opet lagano boli, a jučer sam radila zimnicu bez pola frke pola dana. Ja dobila termin za fetalnu ehokardiografiju krajem 8. Ajde molim te javi sutra kak je tebi prošlo. Rekla mi ginekologica da se ne iznenadim ako ću bit sat i pol na tom pregledu jer je teško blizance pohvatati, tak da znaš.
Evo baš me opet lagano boli, a jučer sam radila zimnicu bez pola frke pola dana. Ja dobila termin za fetalnu ehokardiografiju krajem 8. Ajde molim te javi sutra kak je tebi prošlo. Rekla mi ginekologica da se ne iznenadim ako ću bit sat i pol na tom pregledu jer je teško blizance pohvatati, tak da znaš.
Da, svi mi govore da prek sat vremena, ja sam u Vinogradskoj. Budem javila kak prođe, baš me danas sestra zvala da pomakne termin u 10h, prvo je bilo u 14h
25.3.2022. ❤️❤️
OTP 18.11.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji