BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    01. Kolovoz 2022. 06:19

Curke (18tt+) da li i vi non stop piskite? Ja non stop, a navecer mi najgore. I piskenje, trbuh kao da mi broj veci i da ce se raspuknut (naspram ujutro) i bas mi sve tesko navecer.

Radila urinokulturu i sterilna iako imamo leukocita u urinu. I nije da piskim ono par kapi pa da upala mjehura nego posteno piskim 🤦‍♀️

I imam osjecaj da je jedna curka ful nisko (ispod pupka) jer osjecam nisko kak me lupka. Sad koji joj je to dio tijela - nemam pojma.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Virota2009
    01. Kolovoz 2022. 11:53

ribic

Curke (18tt+) da li i vi non stop piskite? Ja non stop, a navecer mi najgore. I piskenje, trbuh kao da mi broj veci i da ce se raspuknut (naspram ujutro) i bas mi sve tesko navecer.

Radila urinokulturu i sterilna iako imamo leukocita u urinu. I nije da piskim ono par kapi pa da upala mjehura nego posteno piskim 🤦‍♀️

I imam osjecaj da je jedna curka ful nisko (ispod pupka) jer osjecam nisko kak me lupka. Sad koji joj je to dio tijela - nemam pojma.

Meni ovisi kako kad...kako se namjesti mali koji mi se stalno muva negdje dolje. Nekad odem na wc i vracam se s wca i osjetim da opet kao da dira mjehur...i onda se sve vrati u normalu kad se valjda makne i onda nekad opet...kad svasta prćkaju unutra ti naši malci  i meni je navecer ajme...druga prica

• kory
    01. Kolovoz 2022. 12:38

ribic

Meni je isto tako bilo u tim tjednima pa jedan period uopće ne, pa sad zadnja 2,3 tjedna opet tako svaki čas.

• kory
    01. Kolovoz 2022. 12:40

Nikolina i Virota, jeste spakirale torbu za rodilište?
    Mislim da ću ja ovaj tjedan sabrat te stvari.

• Adri111
    01. Kolovoz 2022. 15:41

kory

Malo sam ljubomorna na vaše tjedne...to mi izgleda jako daleko

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

• ribic
    01. Kolovoz 2022. 16:37

Adri Tak ja uvijek tebe gledam i citam tvoje simptome i sve kak si ispred mene 4 tjedna 😀

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Adri111
    01. Kolovoz 2022. 17:20

ribic

AdriTak ja uvijek tebe gledam i citam tvoje simptome i sve kak si ispred mene 4 tjedna 😀

😂😂 Ma bude sve prošlo, samo da bebice što duže izdrže.
    Što se tiće piškenja, isto ko Kory, imam periode kad češće moram, i kad manje moram. Meni je tlaka po noći jer idem minimalno 3 puta. I da, prijepodne mi manja buša, i još sam mobilna, a prema večeri je sve teže i teže, i pritisak i napor..

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

• Virota2009
    01. Kolovoz 2022. 18:05

kory

Ja nisam jos sve sluzbeno potrpala ali sam nabavila sta sam mislila...8.8.sam na pregledu i do tad planiram biti spakovana...mislim da nam sad doslovno svaki pregled mogu reci da odemo kuci po stvari i da ostanemo 

• kory
    01. Kolovoz 2022. 18:47

Virota2009

kory

Ja nisam jos sve sluzbeno potrpala ali sam nabavila sta sam mislila…8.8.sam na pregledu i do tad planiram biti spakovana…mislim da nam sad doslovno svaki pregled mogu reci da odemo kuci po stvari i da ostanemo

To si i sama mislim, zato bi radije to sve ovaj tjedan skupila. Ja sljedeću srijedu imam pregled pa isto mislim da mi moze rec svašta.
    Malo me strah lovi. Nisam si još u glavi posložila da bi to moglo bit to. Brzo mi je vrijeme proletjelo.

• ribic
    01. Kolovoz 2022. 20:02

Cure, jel iznad 25tt isto idete svaka 3 tjedna na pregled ili to postane cesce?

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.