Curke (18tt+) da li i vi non stop piskite? Ja non stop, a navecer mi najgore. I piskenje, trbuh kao da mi broj veci i da ce se raspuknut (naspram ujutro) i bas mi sve tesko navecer.
Radila urinokulturu i sterilna iako imamo leukocita u urinu. I nije da piskim ono par kapi pa da upala mjehura nego posteno piskim 🤦♀️
I imam osjecaj da je jedna curka ful nisko (ispod pupka) jer osjecam nisko kak me lupka. Sad koji joj je to dio tijela - nemam pojma.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Curke (18tt+) da li i vi non stop piskite? Ja non stop, a navecer mi najgore. I piskenje, trbuh kao da mi broj veci i da ce se raspuknut (naspram ujutro) i bas mi sve tesko navecer.
Radila urinokulturu i sterilna iako imamo leukocita u urinu. I nije da piskim ono par kapi pa da upala mjehura nego posteno piskim 🤦♀️
I imam osjecaj da je jedna curka ful nisko (ispod pupka) jer osjecam nisko kak me lupka. Sad koji joj je to dio tijela - nemam pojma.
Meni ovisi kako kad...kako se namjesti mali koji mi se stalno muva negdje dolje. Nekad odem na wc i vracam se s wca i osjetim da opet kao da dira mjehur...i onda se sve vrati u normalu kad se valjda makne i onda nekad opet...kad svasta prćkaju unutra ti naši malci i meni je navecer ajme...druga prica
Meni je isto tako bilo u tim tjednima pa jedan period uopće ne, pa sad zadnja 2,3 tjedna opet tako svaki čas.
Nikolina i Virota, jeste spakirale torbu za rodilište?
Mislim da ću ja ovaj tjedan sabrat te stvari.
Malo sam ljubomorna na vaše tjedne...to mi izgleda jako daleko
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Adri Tak ja uvijek tebe gledam i citam tvoje simptome i sve kak si ispred mene 4 tjedna 😀
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
AdriTak ja uvijek tebe gledam i citam tvoje simptome i sve kak si ispred mene 4 tjedna 😀
😂😂 Ma bude sve prošlo, samo da bebice što duže izdrže.
Što se tiće piškenja, isto ko Kory, imam periode kad češće moram, i kad manje moram. Meni je tlaka po noći jer idem minimalno 3 puta. I da, prijepodne mi manja buša, i još sam mobilna, a prema večeri je sve teže i teže, i pritisak i napor..
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Ja nisam jos sve sluzbeno potrpala ali sam nabavila sta sam mislila...8.8.sam na pregledu i do tad planiram biti spakovana...mislim da nam sad doslovno svaki pregled mogu reci da odemo kuci po stvari i da ostanemo
Ja nisam jos sve sluzbeno potrpala ali sam nabavila sta sam mislila…8.8.sam na pregledu i do tad planiram biti spakovana…mislim da nam sad doslovno svaki pregled mogu reci da odemo kuci po stvari i da ostanemo
To si i sama mislim, zato bi radije to sve ovaj tjedan skupila. Ja sljedeću srijedu imam pregled pa isto mislim da mi moze rec svašta.
Malo me strah lovi. Nisam si još u glavi posložila da bi to moglo bit to. Brzo mi je vrijeme proletjelo.
Cure, jel iznad 25tt isto idete svaka 3 tjedna na pregled ili to postane cesce?
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Sortiraj odgovore
Najstariji