I kad ctg krece?
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Nikolina i Virota, jeste spakirale torbu za rodilište?
Mislim da ću ja ovaj tjedan sabrat te stvari.
Ja nisam jos sve sluzbeno potrpala ali sam nabavila sta sam mislila…8.8.sam na pregledu i do tad planiram biti spakovana…mislim da nam sad doslovno svaki pregled mogu reci da odemo kuci po stvari i da ostanemo
To si i sama mislim, zato bi radije to sve ovaj tjedan skupila. Ja sljedeću srijedu imam pregled pa isto mislim da mi moze rec svašta.
Malo me strah lovi. Nisam si još u glavi posložila da bi to moglo bit to. Brzo mi je vrijeme proletjelo.
Mene isto lagano i strah i uzbuđenje...ne znam koji osjecaj dominira haha. Ni ja nemam osjećaj da bi to moglo biti to...boze KAD PRIJE???
Ribic - mene nekad stave na pregled za 10,.nekad za 14,15 dana...ne mogu skuziti logiku kojom idu.
Mislim da su meni ctg krenuli raditi negdje oko 28-30.tt :)
Moja torba je spakirana, ja realno kupila sve za poslije poroda, i ako me ostave za prije… ctg meni krenuo oko 30 tjedna, piskim non stop, mislila sam u 20 im tjednima da puno piskim, a sad doslovno 5 puta nocu idem i to punog mjehura… pijem dosta tekucine, pa se i ne cudim s obzirom na njih 2 po preko 2 kg… curke tjedni ce vam brzo doci, ja sam isto tako gledala, nisam se ni okrenula i evo me u 34 skoro tjednu.. i dan danas strahujem jer iza sebe imam 2 spontana
Curke (18tt+) da li i vi non stop piskite? Ja non stop, a navecer mi najgore. I piskenje, trbuh kao da mi broj veci i da ce se raspuknut (naspram ujutro) i bas mi sve tesko navecer.
Radila urinokulturu i sterilna iako imamo leukocita u urinu. I nije da piskim ono par kapi pa da upala mjehura nego posteno piskim 🤦♀️
I imam osjecaj da je jedna curka ful nisko (ispod pupka) jer osjecam nisko kak me lupka. Sad koji joj je to dio tijela - nemam pojma.
Evo ja sam u 18+3, svako malo na wc piskit, po noci bar 3 puta i to je pun mjehur. Doslovno nista ne popijem i za 20 min opet pun mjehur, bas osjecam kak mi sjede bebaci na mjehuru i pritiscu ga. Jedan je isto tako nize i osjecam lupkanje, sad sam pocela i drugog lagano osjecat da lupka.
Jel te boli kicma? Mene nekad zna boljet dosta i tako par dana pa onda popusti, nemogu ni dugo sjedit jer me pocne boljet 🥲
Nikolina i Virota, a jel vam počela nesanica? Kak spavate?
Ja spavam od 11 do pola 5, odem na wc i onda ne mogu zaspati do 7, pa još odvalim od 7 do pola 10. Uglavnom nakon wc-a ne mogu zaspat po sat i pola. Ako imam srece i wc bude oko 6 onda ni ne spavam dodatno.
Lucka Mene kicma boli vise u smislu navecer (tad sam si najteza nakon cijelog dana) i kad se trebam ustat iz lezeg/sjedeceg. A u ujutro (evo sad) ko nova.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Nikolina i Virota, a jel vam počela nesanica? Kak spavate?
Ja spavam od 11 do pola 5, odem na wc i onda ne mogu zaspati do 7, pa još odvalim od 7 do pola 10. Uglavnom nakon wc-a ne mogu zaspat po sat i pola. Ako imam srece i wc bude oko 6 onda ni ne spavam dodatno.
Takoder, navecer tipa brzo zaspem oko 11.. probudim se u ponoc za wc, pa do 1 gledam u mobitel, zaspem, probudim se u 2/3 opet pola sata ne mogu zaspati, mislim da ta nesanica traje vec mjesec dana, ako ne i duze, svako budenje mi napravi problem, vrucine, budim se mokra, ostali?
Drage mamice, koje ćete uskoro vidjeti svoje bebice, nadam se da ćete odvojiti malo vremena da se javite kad rodite pa da čujemo i malo sviježa iskustva s porododa.
Kory, ti si sutra u TA? Budeš se javila nakon pregleda i rekla ako su spominjali način poroda?
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Drage mamice, koje ćete uskoro vidjeti svoje bebice, nadam se da ćete odvojiti malo vremena da se javite kad rodite pa da čujemo i malo sviježa iskustva s porododa.
Kory, ti si sutra u TA? Budeš se javila nakon pregleda i rekla ako su spominjali način poroda?
Hocemo, cim malo dodem sebi, obzirom na carski, nadam se da cu biti ok pod anelgeticima kasnije.. sutra isto idem u TA i nadam se da se vracam doma na neko vrijeme 💪🏽
Mene bas malo sad prepalo. Nemam grceva kao menga i ti nego kao ostra ful kratkotrajna bol u pipicu i prema guzi iza. Onak, kao da munja udari, ne znam kak drugacije opisat. Nadam se da to sam one neki zivac pritiscu.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Sortiraj odgovore
Najstariji