BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    01. Kolovoz 2022. 20:19

I kad ctg krece?

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Virota2009
    01. Kolovoz 2022. 20:31

kory

Virota2009

kory

Nikolina i Virota, jeste spakirale torbu za rodilište?
    Mislim da ću ja ovaj tjedan sabrat te stvari.

Ja nisam jos sve sluzbeno potrpala ali sam nabavila sta sam mislila…8.8.sam na pregledu i do tad planiram biti spakovana…mislim da nam sad doslovno svaki pregled mogu reci da odemo kuci po stvari i da ostanemo

To si i sama mislim, zato bi radije to sve ovaj tjedan skupila. Ja sljedeću srijedu imam pregled pa isto mislim da mi moze rec svašta.
    Malo me strah lovi. Nisam si još u glavi posložila da bi to moglo bit to. Brzo mi je vrijeme proletjelo.

Mene isto lagano i strah i uzbuđenje...ne znam koji osjecaj dominira haha. Ni ja nemam osjećaj da bi to moglo biti to...boze KAD PRIJE??? 
    Ribic - mene nekad stave na pregled za 10,.nekad za 14,15 dana...ne mogu skuziti logiku kojom idu. 
    Mislim da su meni ctg krenuli raditi negdje oko 28-30.tt :) 

• Nikolina1009
    01. Kolovoz 2022. 20:37

Moja torba je spakirana, ja realno kupila sve za poslije poroda, i ako me ostave za prije… ctg meni krenuo oko 30 tjedna, piskim non stop, mislila sam u 20 im tjednima da puno piskim, a sad doslovno 5 puta nocu idem i to punog mjehura… pijem dosta tekucine, pa se i ne cudim s obzirom na njih 2 po preko 2 kg… curke tjedni ce vam brzo doci, ja sam isto tako gledala, nisam se ni okrenula i evo me u 34 skoro tjednu.. i dan danas strahujem jer iza sebe imam 2 spontana 

• luckaa
    02. Kolovoz 2022. 00:18

ribic

Curke (18tt+) da li i vi non stop piskite? Ja non stop, a navecer mi najgore. I piskenje, trbuh kao da mi broj veci i da ce se raspuknut (naspram ujutro) i bas mi sve tesko navecer.

Radila urinokulturu i sterilna iako imamo leukocita u urinu. I nije da piskim ono par kapi pa da upala mjehura nego posteno piskim 🤦‍♀️

I imam osjecaj da je jedna curka ful nisko (ispod pupka) jer osjecam nisko kak me lupka. Sad koji joj je to dio tijela - nemam pojma.

Evo ja sam u 18+3, svako malo na wc piskit, po noci bar 3 puta i to je pun mjehur. Doslovno nista ne popijem i za 20 min opet pun mjehur, bas osjecam kak mi sjede bebaci na mjehuru i pritiscu ga. Jedan je isto tako nize i osjecam lupkanje, sad sam pocela i drugog lagano osjecat da lupka. 

Jel te boli kicma? Mene nekad zna boljet dosta i tako par dana pa onda popusti, nemogu ni dugo sjedit jer me pocne boljet 🥲

• kory
    02. Kolovoz 2022. 07:29

Nikolina i Virota, a jel vam počela nesanica? Kak spavate?
    Ja spavam od 11 do pola 5, odem na wc i onda ne mogu zaspati do 7, pa još odvalim od 7 do pola 10. Uglavnom nakon wc-a ne mogu zaspat po sat i pola. Ako imam srece i wc bude oko 6 onda ni ne spavam dodatno.

• ribic
    02. Kolovoz 2022. 08:50

Lucka Mene kicma boli vise u smislu navecer (tad sam si najteza nakon cijelog dana) i kad se trebam ustat iz lezeg/sjedeceg. A u ujutro (evo sad) ko nova.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Nikolina1009
    02. Kolovoz 2022. 09:30

kory

Nikolina i Virota, a jel vam počela nesanica? Kak spavate?
    Ja spavam od 11 do pola 5, odem na wc i onda ne mogu zaspati do 7, pa još odvalim od 7 do pola 10. Uglavnom nakon wc-a ne mogu zaspat po sat i pola. Ako imam srece i wc bude oko 6 onda ni ne spavam dodatno.

Takoder, navecer tipa brzo zaspem oko 11.. probudim se u ponoc za wc, pa do 1 gledam u mobitel, zaspem, probudim se u 2/3 opet pola sata ne mogu zaspati, mislim da ta nesanica traje vec mjesec dana, ako ne i duze, svako budenje mi napravi problem, vrucine, budim se mokra, ostali?

• Adri111
    02. Kolovoz 2022. 09:31

Drage mamice, koje ćete uskoro vidjeti svoje bebice, nadam se da ćete odvojiti malo vremena da se javite kad rodite pa da čujemo i malo sviježa iskustva s porododa.
    Kory, ti si sutra u TA? Budeš se javila nakon pregleda i rekla ako su spominjali način poroda?

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

• Nikolina1009
    02. Kolovoz 2022. 12:22

Adri111

Drage mamice, koje ćete uskoro vidjeti svoje bebice, nadam se da ćete odvojiti malo vremena da se javite kad rodite pa da čujemo i malo sviježa iskustva s porododa.
    Kory, ti si sutra u TA? Budeš se javila nakon pregleda i rekla ako su spominjali način poroda?

Hocemo, cim malo dodem sebi, obzirom na carski, nadam se da cu biti ok pod anelgeticima kasnije.. sutra isto idem u TA i nadam se da se vracam doma na neko vrijeme 💪🏽 

• ribic
    02. Kolovoz 2022. 12:27

Mene bas malo sad prepalo. Nemam grceva kao menga i ti nego kao ostra ful kratkotrajna bol u pipicu i prema guzi iza. Onak, kao da munja udari, ne znam kak drugacije opisat. Nadam se da to sam one neki zivac pritiscu.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.