BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Virota2009
    22. Srpanj 2022. 23:00

Adri111

Virota2009

Ja sam bas u petak bila na kontroli i deckic je bio 1700 a curica 1500 g. Oboje su po rijecima ginekologa bili glavicama jedno do drugog u zdjelici, tako su se namjestili…dosta bolna pozicija moram priznati.
    Meni jos nista ne spominju o načinu dovršavanja trudnoce…prije jedno mjesec dana sam pitala pa su mi rekli da za sad nema indikacija za carski i da se to jos sve promjeni do kraja…i da je ponekad prirodni jednostavniji od carskog. Vidjet cemo. U ponedjeljak idemo opet na pregled, sad sam na svakih 10 dana gore.
    Koliko unaprijed se mora prijaviti za te novcane potpore uopce? Pitam samo ako netko zna iz rukava prosuti, googlat cu u suprotnom!
    Mene bome sve vise pritisak dolje i bol, trbuh me dosta peče i svrbi i dolje me dosta pecka (kao neko vaginalno peckanje) pa mi je rekao da si svaka 2-3 dana stavim po jedan polyginax al ne primjećujem da nesto prestaje bas. Radila briseve, negativni

Koje rodilište si ti i koji tjedan su bebice? Znam da nisi iz Zg.
    Daaa..ne možeš znati do kraja…i u pravu si…zakomplicira se jedno i drugo…što se tiće poroda…ali..ipak bih radije carski da mogu birati.
    Ako misliš za jednokratnu naknadu od HZZOa, onu od 2300kn, ja sam se nešto raspitivala i navodno da sad po novom, sam matični ured šalje zahtjev automatski kad bebice dođeš tamo prijaviti. Ali možeš to i tamo provjeriti…

Rodilište u NG! :) 
    Pa da...samo opušteno pa kako nam bude haha...ranije price od cura sa foruma su bas ohrabrujuce i ja sam nekako dosta smirena kakav god nacin poroda na kraju bio...nagrada je preeogromna, njih dvoje! :)
    Aha...odlicno....hvala ti na info. Mislim da nisam ni znala za to od hzzo

• Adri111
    24. Srpanj 2022. 08:32

Iness, sve će biti ok...🤗🤗, Mislim da sam te vidla na zimskim bebama, tebi ovo nije prva trudnoća?
    Cure, kako vi podnosite ove vrućine?
    Nikolina, Virota, kako su vam bušice u ovim visokim tjednima?

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

• Nikolina1009
    24. Srpanj 2022. 13:20

Jedva nekako podnosim iskreno, pretpostavljam da ja i odtalima tako… bas je grozno i bez klime neizdrzivo. Trbuh mi izgleda ko da sam pojela lubenicu( ali onu najvecu) 

• ribic
    24. Srpanj 2022. 14:32

Adri111 Ja skroz ok. Al ok, tek sam 19tt. Doma pod klimom, izadem van rano ujutro ili kasno navecer tak da ni ne osjetim tu vrucinu.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• kory
    24. Srpanj 2022. 19:14

Ja sam ok, držim se hlada i to je to.
    Nikolina i Virota, imate vi kakve bolove? Meni se ovaj tjedan dogodilo da me bolilo par minuta kao lagani, lagani menstrualni grčevi, legla sam i nakon 2 minute je prošlo. Ne znam jesu to ti nekakvi lažni trudovi.

• Nikolina1009
    24. Srpanj 2022. 20:07

kory

Ja sam ok, držim se hlada i to je to.
    Nikolina i Virota, imate vi kakve bolove? Meni se ovaj tjedan dogodilo da me bolilo par minuta kao lagani, lagani menstrualni grčevi, legla sam i nakon 2 minute je prošlo. Ne znam jesu to ti nekakvi lažni trudovi.

Meni se to nekoliko puta dogodilo, ali svakako u utorak idem na ctg pa cu to spomenuti, nije bilo strasno, ja sam to pripisala tome sto previse razmisljam o svemu tome, nemam pojma iskreno 😃

• kory
    24. Srpanj 2022. 20:30

Gledala sam na Rodinom tečaju Priprema za porod, da imaju 2 tipa trudova, ti neki pripremni, koji nisu u pravilnim razmacima i pravi. Pa sam si ja zamislila da je to to. Mene to uhvati jednom tjedno, na 2 min.

• inesss
    24. Srpanj 2022. 21:27

Adri111

Iness, sve će biti ok…🤗🤗, Mislim da sam te vidla na zimskim bebama, tebi ovo nije prva trudnoća?
    Cure, kako vi podnosite ove vrućine?
    Nikolina, Virota, kako su vam bušice u ovim visokim tjednima?

Nije prva trudnoca imam vec veliku curu doma i sad ako bude sve ok duplici ❤️❤️❤️❤️❤️

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• Adri111
    24. Srpanj 2022. 22:26

Ja isto imam dečka od 12 god već 

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

• inesss
    25. Srpanj 2022. 11:52

Di ste mame blizanaca,ima li koja pregled 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.