BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • luckaa
    25. Srpanj 2022. 13:42

Pozz mame ☺️ nova sam ovdje, prva trudnoca mi je i cekamo blizance 👶👶 do sad sam bila kod privatnika na pregledima i sve je u redu s bebama. U 18.om sam tjednu i rekla je doktorica da nadalje idem u bolnicu na kontrole. Zanima me kad ste osjetile prve bebine udarce? Zadnjih par dana ko da osjetim da se micu unutra al nista konkretno, mozda si ja to zamisljam jer jedva cekam da ih osjetim 🤔🤭

• Nikolina1009
    25. Srpanj 2022. 14:07

luckaa

Pozz mame ☺️ nova sam ovdje, prva trudnoca mi je i cekamo blizance 👶👶 do sad sam bila kod privatnika na pregledima i sve je u redu s bebama. U 18.om sam tjednu i rekla je doktorica da nadalje idem u bolnicu na kontrole. Zanima me kad ste osjetile prve bebine udarce? Zadnjih par dana ko da osjetim da se micu unutra al nista konkretno, mozda si ja to zamisljam jer jedva cekam da ih osjetim 🤔🤭

Pozdrav, dobrodosla 😃 ja sam prve prave pokrete osjetila izmedu 18 i 22 tj, u 22 su bili nas vijivi udarci 😁

• ribic
    25. Srpanj 2022. 14:43

Lucka Ja sam osjetila s 13tt (posteljica mi iza), prva trudnoca. 

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Adri111
    25. Srpanj 2022. 18:36

inesss

Di ste mame blizanaca,ima li koja pregled

Ništa od pregleda, sad su godisnji🙈. Doduše, ja imam uzv srca bebica u srijedu.
    Ti si rekla da imaš ovaj tjedan pregled. Koji dan ideš i kolko budeš onda trudna?
    Lucka, dobro došla! Ja sam osjetila jednu bebicu sa 17-28 tt, ona je imala iza posteljicu, ovu drugu bebu nešto kasnije. Iza 20tt budeš sigurna da su to bebina lupanja.

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

• Virota2009
    25. Srpanj 2022. 18:38

Adri111 i kory - moja buša bome baš baš raste i buja, steže i peče...onako iznutra čak bol neku osjetim kao po stjenci stomaka... baš nov i čudan osjećaj. i ne prelagodan i to što kory kaze kao menstrualni bolovi nekad ali ni ja nisam sigurna da li je to od ne znam, klime pa se malo nahladila ili isto lazni trudovi neki povremeni...i dolje me dosta boli dok ne lezim...nekad kad sam kod kuce cijeli dan, nit kud hodam puno nit ista posebno radim, zaboli...dolje stidna kost nekad boli da jedva hodam, dolje i dalje to peckanje osjećam i probadanje dok mokrim npr, i iscjedak mi neki žućkast. nekako nije bas ugodno. Danas bila kroz dnevnu bolnicu gore ali su mi samo krv, urin i ctg radili...nisam uopce pričala s doktorom pa ga mislim mozda nazvati sutra/prekosutra i reći to. Kakve ste vi s isjedcima? ima li koja kakva iskustva? ne znam ni sama trebam li zvati ili da polyginax umjesto svaka 2,3 dana kako mi je receno, stavljam svaki dok se ne umiri. Glupo mi je na svoju ruku.
    luckaa dobro nam dosla! :)

• Nikolina1009
    25. Srpanj 2022. 18:46

Virota2009

Adri111 i kory - moja buša bome baš baš raste i buja, steže i peče…onako iznutra čak bol neku osjetim kao po stjenci stomaka… baš nov i čudan osjećaj. i ne prelagodan i to što kory kaze kao menstrualni bolovi nekad ali ni ja nisam sigurna da li je to od ne znam, klime pa se malo nahladila ili isto lazni trudovi neki povremeni…i dolje me dosta boli dok ne lezim…nekad kad sam kod kuce cijeli dan, nit kud hodam puno nit ista posebno radim, zaboli…dolje stidna kost nekad boli da jedva hodam, dolje i dalje to peckanje osjećam i probadanje dok mokrim npr, i iscjedak mi neki žućkast. nekako nije bas ugodno. Danas bila kroz dnevnu bolnicu gore ali su mi samo krv, urin i ctg radili…nisam uopce pričala s doktorom pa ga mislim mozda nazvati sutra/prekosutra i reći to. Kakve ste vi s isjedcima? ima li koja kakva iskustva? ne znam ni sama trebam li zvati ili da polyginax umjesto svaka 2,3 dana kako mi je receno, stavljam svaki dok se ne umiri. Glupo mi je na svoju ruku.
    luckaa dobro nam dosla! :)

To zatezanje i peckanje mi se dogodi nakon njihovih javih udaraca.. imam osjecaj da mi rasparaju kozu i da ce mi sve popucati… strije sam preko noci dobila, tocno na mjestima gdje me najvise mlate.. sad je to vise izgurivanje nego udaranje, nemju vise mjesta… ja imam konstantno neki blijedi iscjedak, koji su rekli da je ok, rekli su mi ako je tamno zuti da je onda neki problem, ali dok nije tamno zuti prema zelenom da je normalno.. ja sutra idem na ctg, urinokulturu i urin sam radila prije cca 2 tjedna 

• Adri111
    25. Srpanj 2022. 18:55

Ja sam na utrogestanu, tako da zapravo ni ne znam kakvav imam iscjedak bez vaginaleta, za sada je neki bijelo krem. S tim da postoje dani kad mi je iscjedak pojavan jako, al tak je rijedak i proziran.

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

• Virota2009
    25. Srpanj 2022. 20:15

Ma moj je od bijelog do žutog tako sad ovih par dana pa mi je glupo skakati odmah...malo ću popratiti i češće taj polyginax. Nikolina daaa...vise kao izgurivanje sad...javi sutra nakon pregleda sta se događa!! :)
    Curke kakva ste imena odabrale? :)

• inesss
    25. Srpanj 2022. 20:46

Adri111

inesss

Di ste mame blizanaca,ima li koja pregled

Ništa od pregleda, sad su godisnji🙈. Doduše, ja imam uzv srca bebica u srijedu.
    Ti si rekla da imaš ovaj tjedan pregled. Koji dan ideš i kolko budeš onda trudna?
    Lucka, dobro došla! Ja sam osjetila jednu bebicu sa 17-28 tt, ona je imala iza posteljicu, ovu drugu bebu nešto kasnije. Iza 20tt budeš sigurna da su to bebina lupanja.

Idem u petak , biti cu 16 tjedana trudna,samo da bude sve dobro 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

Jasmine95
    25. Srpanj 2022. 20:48

Pozdrav mamice...
    Evo ja imam u srijedu uzv,nastavak anomaly scan-a.
    Ajmeee meni se do sad skoro trbuh uopće nije primjecivao,zadnjih tjedan dana ajme majko a koza steže uh...kako ste s naoticanjem,mene to užasno muči,noge odnosno stopala i šake užas,morala poskidat sve prstene....
    Mi smo sad 22tt,2 dečkića Adrian i Niko 💙💙🤞🤞👍👍
    Također od 21 tt ih osjetim onak pravoooo po cijeloj bušiii...

🙋 '94. - normo.
    💃 '95. - neprohodan lijevi jajovod,ostalo sve okej i u granicama normale
    05/2021 - IUI - beta ❌
    06/2021 - IUI - beta ❌
    11/2021 - 1.IVF - 13 🥚, 10 oplođeno - do 5tog dana 6 blastocista - ET 1 blastociste, beta ❌
    03/2022 - FET 2 blastociste ( beta na 10dnt 388, 14 dnt 1619 - testovi od 6 dnt pozitivni) prvi pregled 12.04 🤞🥰
    12.04. prvi uzv, imamo 2 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.