BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    09. Svibanj 2022. 09:43

Cestitke jos jednom i na ovoj temi😘

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Adri111
    09. Svibanj 2022. 11:05

Anavi985 čestitke na predivnim bebicama❤️❤️!

Imam pitanje za sve cure koje su radile Panoramu.
    Koliko dana ste čekale nalaz?

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

Lola38
    09. Svibanj 2022. 13:08

Anavi985

Drage cure- javljam da sam uoči Majčinog dana dobila najljepse poklone:
    U petak ujutro odmah nakon 9 sati carskim rezom na svijet su došli Dino (2490 g, 47 cm) i Lina (2805 g, 48 cm), oboje 10/10. 👶🏼👧🏼
    Od prošlog ponedjeljka smo u bolnici bili zbog naglog povisenja tlaka, sve jacih edema i albumina u urinu. Plan je bio izdržati da bude punih 38 tjedana, ali u četvrtak navečer na ctg-u krenule sve jače kontrakcije, uz normabel se do jutra malo primirilo, ali ujutro opet, počela se otvarati pa je bio skoro hitni carski rez, al brzo smo se pripremili. Oporavak ide ok, sutra idemo doma!!!

Cestitam❤️ super kilaze! 
    Brz oporavak zelim🥰

To get the

Tìna292
    09. Svibanj 2022. 14:30

Anavi, prekrasne vijesti! Čestitam ti od srca ❤️💙 što brži oporavak ti želim!

07/2021: IVF
    09/2021: FET 2 blastice 🙏
    6 dnt: ➕️ 9 dnt: 435, 11 dnt: 835, 15 dnt: 3695 🥰🙏
    UZV: 6+2 imamo 2 srčeka ❤❤, 9+6 ✅️, 13+1 mini anomaly scan ✅️, Panorama ✅️, dolaze nam curica i dečko ❤💙, 20+1 veliki anomaly scan ✅️

• EnaEna
    09. Svibanj 2022. 18:02

Anavi985

Drage cure- javljam da sam uoči Majčinog dana dobila najljepse poklone:
    U petak ujutro odmah nakon 9 sati carskim rezom na svijet su došli Dino (2490 g, 47 cm) i Lina (2805 g, 48 cm), oboje 10/10. 👶🏼👧🏼
    Od prošlog ponedjeljka smo u bolnici bili zbog naglog povisenja tlaka, sve jacih edema i albumina u urinu. Plan je bio izdržati da bude punih 38 tjedana, ali u četvrtak navečer na ctg-u krenule sve jače kontrakcije, uz normabel se do jutra malo primirilo, ali ujutro opet, počela se otvarati pa je bio skoro hitni carski rez, al brzo smo se pripremili. Oporavak ide ok, sutra idemo doma!!!

Cestitam 💙♥️
    Najdivniji pokloni 
    Brz oporavak 

Fina kilaza bebica 🥰🥰
    Nisam samo upratila u kojoj si se nedelji porodila?
    Ja bih u srijedu trebala izaci iz bolnice ako sutra bude sve ok,iako sam otvorena 1 cm. Isprimala sam one injekcije za razvoj pluca beba. Tlak mi se unormalio pa su mi ukinuli terapiju. 

• ribic
    09. Svibanj 2022. 19:45

Enaena U 37+3 - ima Anavi dolje napisano u potpisu 😀

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• EnaEna
    10. Svibanj 2022. 18:58

ribic

EnaenaU 37+3 - ima Anavi dolje napisano u potpisu 😀

Joj nemojte mi zamjerit ... Vise sam poluluda danas kazu ides kuci, sutra na viziti niko ne spominje, treci dan dodje neko treci pa sa cudjenjem pita a sta ti radis ovde.... Tacno vise ne znam nista. Neki dan dr pregleda me pa kaze evo sreco obe bebe su glavicom dole, reko jedna jeste druga je karlicno (znam kako me kace na ctg ) nije,nije evo vidis... Pokazuje ona meni glavice a ja ne kontam na tom njihovom UZ nista. Pa gleda dalje pa kad rece ipak si ti bila u pravu ipak je karlicno. Danas gleda,mjeri glavicu,pa kad rece nesto na latinskom drugom dr da upise. Meni se soba okrenula, reko sta sad bi. Pa kad se prekonta pa rece nije,nije evo ociju... Ja joj vala vise nista ne vjerujem. Svatam da nas je puno ovde na patologiji ali svaki put nesto lupi... Sutra kontam pitat glavnu dr ako ona i dalje smatra da je sve ok i da mogu ici kuci da me puste bar 2 nedelje pa onda dolazim na dogovor za carski budem do kraja. 
    Sad smo trenutno nas 3 u sobi sve sa blizancima 🥰🥰

• Merry
    10. Svibanj 2022. 21:44

Drage moje da se i ja prijavim :) Nakon 2 spontana, 2 vanmatericne, nakon IVF-a prvi put da nesto vidim na UZ, dvije GV bez otkucaja ali definitivno je rano za okucaje. Slijedecu sedmicu ponovo na UZ i nadam se napokon olaksanju, do tad sam kao na iglama. 
    Dr. je vidio mali hematom, mirovanje, ali se nadam najboljem. Kakva su vasa iskustva sa hematomima i blizancima? 

• ribic
    10. Svibanj 2022. 22:14

Merry Koliko si sad trudna? Imas zumanjcane ili su samo gestacijske? 

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

• Merry
    10. Svibanj 2022. 22:21

Imaju zumancane. Transfer je bio 20.4. petodnevnih. Po velicini su 5+2, ali sad zaista ne mogu da skontam kako se racuna u IVF postupku, jer smo odgadjali trasnfer. Mestruacija bila 28.3. ali nije mi ona relevantna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.