Pozdrav mame,zanima me da li se ijednoj desilo da beba,kad se okrenem na lijevi bok,udara jako nisko,cak ispod lijevog jajnika,prema preponi? Udarci su jasni,snazni,cak osjetim i njeno premjestanje,tj osjecaj kao da mi struze po maternici. U 27tt sam. Hvala
To se meni juce desilo da je cijeli dan lupala nisko da sam mislila da ce izici van, dns je normalno.
To je sve normalno. Normalno je i da je ne osjetite cijeli dan. Pa pred spavanje nadoknadi sve. Ja sam bila u svakojakim strahovima. Tako da je sve normalno.
Ma moj bebonja je bas aktivan,nebitno bila noc ili dan,bas me lupa gdje stigne,ali bas kad me drmne tako nisko nije nimalo ugodno. Valjda mu je postalo tijesno unutra pa si pravi mjesta. Specificno je da kad tak nisko udara udari uvijek na isto mjesto,precizan je hahhaah 😉😊
Daaa joj lupa svugdje! Skroz dolje kod stidne kosti i sve do iznad pupka! U zadnje vrijeme lupa i rucicama i nozicama jer osjecam nekad u isto vrijeme na dvije suprotne strane 😅
Ali danas je nabrijan full! Od ranog jutra 🤪
To se meni juce desilo da je cijeli dan lupala nisko da sam mislila da ce izici van, dns je normalno.
Hahaha moj pak je danas turbo 🤣
A da li vam je beba naprednija mozda za sedmicu dvije? Posto ne znam sada koja je od vas koja sedmica.. Moja je do 30 nedelje bila u bocu.. u 33 je bila za 35 nedelja, a u 35 nedelji su joj nogice za 39 nedelja. Da li se desavalo da je nekoj od vas FL veci u odnosu na Bpd ?
Kod mene mjere odgovaraju u dan ,ali mu je tezina veca za nekih cca 100-120 grama. Mada,nemoj za ozbiljno uzimat te mjere,znaju nekad omasiti i to dosta. Pregled u srijedu (27+2) pa cemo vidjet. Do sad je sve po p.s.-u.
Hahaha moj pak je danas turbo 🤣
Ja sam bila dns na kratkom putu i mirovala je al kad sam dosla kuci napravila je dar mar meni po trbuhu s jedne na drugu stranu i sad se opet malo primirila ceka da padne mrak da more nastaviti di je stala 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji