Bebini udarci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Srpanj 2019. 20:21

PetiteFille

ayla

PetiteFille

Moj isto dosta stuca, znam ga nekad osjetiti pred jutro u krevetu i onda jos par puta tokom dana. Malo mi je iritantan taj osjecaj jer mu je glava dolje i omdw to osjetim kao tupo kuckanje negdje u zdjelici.. Svaki put mislim da sam ga prignjecila nekako haha…

Uglavnom, citala sam negdje da bi se trebalo javiti doktoru u vezi tog stucanja, ak nakon 32. tjedna svakodnevno se to osjeti… To me zbunjuje jer itekwko osjetim, nisam doktorwa nista ispitivala u vezi toga ali na ultrazvuku su mi rekli da je sve ok tak da me nije ni zanimalo. Inace kao u rijetkim slucajevima stucanje moze biti znak da nesto s pupcanom ne valja (da je pritisnuta ili nesto). Jeste li ikada cule ista o tome??

Moja stuca svaki dan po par puta dnevno, i nisam mislila da je to nesta zabrinjavajuce 😬 i sta ti kazes kako je glavom dole tako osjetim u zjelici kuckanje.. Prije tj dana sam bila na uzv i gledo je protoke i reko da je sve ok

Pa ne znam zbilja. Ima dana kad stuca dosta i onih kad stuca do tri puta dnevno. I ja sam bila na uzv-u prije tjedan dana ali nisu mi mjerili protoke niti mi je itko signalizirao da nesto ne valja…iako, kad se tako zastuca, brinem se. Imam iduci uzv za tri tjedna, ali mislim da cu, ako primjetim da se to povecalo ili nesto, otici privatno i ranije

Ja idem za 2tj, moja je manje aktivnija tj kao i obicno ima dana kad bi iskocila iz trbuha i dana kada se samo javi da je tu i meni je to ok, doktor je bio reko da je sve ok i bas ju je detaljno gledao zadnji put

PatyDi
    10. Srpanj 2019. 20:51

Kad ste skuzile to stucanje? U kojem tjednu?

10. Srpanj 2019. 21:24

Ja sam to jos prije mj dana primjetila mozda i prije al nisam znala do nedavno sto je, dok mi cure tu nisu rekle da stuca 😁

PetiteFille
    26. Srpanj 2019. 08:33

ayla

Ja sam to jos prije mj dana primjetila mozda i prije al nisam znala do nedavno sto je, dok mi cure tu nisu rekle da stuca 😁

Isla sam na kraju privatno kod dr na uzv da si rijesim dilemu stucanja 🤣
    I naravno da mi je zena rekla da je sve ok, da bebe smiju stucati.. Da je njeno prvo dijete stucalo neprekidno i da je sve ok.
    Naravno da je mali gospon prorijedio stucanje nakon sto sam isla na pregled i sad stucne dva puta na dan samo... Nije vise 4-5 puta kao prije

26. Srpanj 2019. 10:40

PetiteFille

ayla

Isla sam na kraju privatno kod dr na uzv da si rijesim dilemu stucanja 🤣
    I naravno da mi je zena rekla da je sve ok, da bebe smiju stucati.. Da je njeno prvo dijete stucalo neprekidno i da je sve ok.
    Naravno da je mali gospon prorijedio stucanje nakon sto sam isla na pregled i sad stucne dva puta na dan samo… Nije vise 4-5 puta kao prije

Superr i moja rijeđe stuca valja su se pluca vec razvila pa ima manju potrebu sto li vec ☺️

Omerta
    26. Kolovoz 2019. 19:35

Evo me sutra 16tjedana i osjetim blage udarce vec skoro 2 tjedna! Danas skroz nisko ispod stidne kosti tj. na sredini negdje.. negdje citam da to znaci da je u vertikalnom polozaju trenutno pa gurka nogicama. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.