Ne znam do kojeg se tjedna okrecu bebe u trbuhu, meni je sa 26 tjedana bio glavom dolje i bila sam sretna jer to vodi prema vaginalnom porodu, ali vec sa 28 tjedana na ultrazvuku je glava bila gore a noge dolje i mislim da se jos uvijek okrece kako mu pase...
Ne znam do kojeg se tjedna okrecu bebe u trbuhu, meni je sa 26 tjedana bio glavom dolje i bila sam sretna jer to vodi prema vaginalnom porodu, ali vec sa 28 tjedana na ultrazvuku je glava bila gore a noge dolje i mislim da se jos uvijek okrece kako mu pase…
Ma oni se mogu okrenut na glavicu čak koji dan prije poroda...pogotovo ako slučajno žena ima malo više plodne vode...
Moja je na svakom pregledu bila glavom prema dolje a sad cu u pon viditi kud se sad vrti 😊😊 jer me dosta nisko udara
Evo baš sam išla čitat članak o tome i kako bebi pomoći da se okrene i namjesti u najbolji položaj za porod...e sad, hoće li uspjeti, to ćemo vidjeti kad dođe vrijeme
Evo drage trudnice i mame,sa pregleda sam upravo. Malisa je doktorici udarcem skoro izbio sondu iz ruku dok mu je slusala srce. Udarao je kao pravi boksac. I sad nema onih udaraca skroz nisko. Na glavicu se okrenuo vec u 27 tjednu,sad smo 31-i tjedan. Eto da podijelim svoju radost sa vama :-)
Hhahahaha tak se i moj bori protiv sonde svaki put! Ili kad mu slusa srce ili kad je na uzv-u... Kad smo isli na 4D, to je bio sou, on se tako skrivao i bio iznerviran, kao pravi divljak, jedva smo napravili koju dobru sliku!!
Nek ti je sa srecom i dalje 😍
Evo drage trudnice i mame,sa pregleda sam upravo. Malisa je doktorici udarcem skoro izbio sondu iz ruku dok mu je slusala srce. Udarao je kao pravi boksac. I sad nema onih udaraca skroz nisko. Na glavicu se okrenuo vec u 27 tjednu,sad smo 31-i tjedan. Eto da podijelim svoju radost sa vama :-)
Hhahahaha tak se i moj bori protiv sonde svaki put! Ili kad mu slusa srce ili kad je na uzv-u… Kad smo isli na 4D, to je bio sou, on se tako skrivao i bio iznerviran, kao pravi divljak, jedva smo napravili koju dobru sliku!!
Nek ti je sa srecom i dalje 😍
Hvala i tebi takodjer 😘 U subotu smo bili u svatovima,znaci dijete mi poludilo na glasnu muziku,ja sam brojala zvijezde dok na kraju nisam odustala i otisla doma,onda je bio mir. Tako je uradao da sam mislila da je gotovo,hoce van i nema dalje. 😋 al' ce bit zajebant neki sigurna sam
Moj isto dosta stuca, znam ga nekad osjetiti pred jutro u krevetu i onda jos par puta tokom dana. Malo mi je iritantan taj osjecaj jer mu je glava dolje i omdw to osjetim kao tupo kuckanje negdje u zdjelici.. Svaki put mislim da sam ga prignjecila nekako haha...
Uglavnom, citala sam negdje da bi se trebalo javiti doktoru u vezi tog stucanja, ak nakon 32. tjedna svakodnevno se to osjeti... To me zbunjuje jer itekwko osjetim, nisam doktorwa nista ispitivala u vezi toga ali na ultrazvuku su mi rekli da je sve ok tak da me nije ni zanimalo. Inace kao u rijetkim slucajevima stucanje moze biti znak da nesto s pupcanom ne valja (da je pritisnuta ili nesto). Jeste li ikada cule ista o tome??
Moj isto dosta stuca, znam ga nekad osjetiti pred jutro u krevetu i onda jos par puta tokom dana. Malo mi je iritantan taj osjecaj jer mu je glava dolje i omdw to osjetim kao tupo kuckanje negdje u zdjelici.. Svaki put mislim da sam ga prignjecila nekako haha…
Uglavnom, citala sam negdje da bi se trebalo javiti doktoru u vezi tog stucanja, ak nakon 32. tjedna svakodnevno se to osjeti… To me zbunjuje jer itekwko osjetim, nisam doktorwa nista ispitivala u vezi toga ali na ultrazvuku su mi rekli da je sve ok tak da me nije ni zanimalo. Inace kao u rijetkim slucajevima stucanje moze biti znak da nesto s pupcanom ne valja (da je pritisnuta ili nesto). Jeste li ikada cule ista o tome??
Moja stuca svaki dan po par puta dnevno, i nisam mislila da je to nesta zabrinjavajuce 😬 i sta ti kazes kako je glavom dole tako osjetim u zjelici kuckanje.. Prije tj dana sam bila na uzv i gledo je protoke i reko da je sve ok
Moj isto dosta stuca, znam ga nekad osjetiti pred jutro u krevetu i onda jos par puta tokom dana. Malo mi je iritantan taj osjecaj jer mu je glava dolje i omdw to osjetim kao tupo kuckanje negdje u zdjelici.. Svaki put mislim da sam ga prignjecila nekako haha…
Uglavnom, citala sam negdje da bi se trebalo javiti doktoru u vezi tog stucanja, ak nakon 32. tjedna svakodnevno se to osjeti… To me zbunjuje jer itekwko osjetim, nisam doktorwa nista ispitivala u vezi toga ali na ultrazvuku su mi rekli da je sve ok tak da me nije ni zanimalo. Inace kao u rijetkim slucajevima stucanje moze biti znak da nesto s pupcanom ne valja (da je pritisnuta ili nesto). Jeste li ikada cule ista o tome??
Moja stuca svaki dan po par puta dnevno, i nisam mislila da je to nesta zabrinjavajuce 😬 i sta ti kazes kako je glavom dole tako osjetim u zjelici kuckanje.. Prije tj dana sam bila na uzv i gledo je protoke i reko da je sve ok
Pa ne znam zbilja. Ima dana kad stuca dosta i onih kad stuca do tri puta dnevno. I ja sam bila na uzv-u prije tjedan dana ali nisu mi mjerili protoke niti mi je itko signalizirao da nesto ne valja...iako, kad se tako zastuca, brinem se. Imam iduci uzv za tri tjedna, ali mislim da cu, ako primjetim da se to povecalo ili nesto, otici privatno i ranije
Iako moram naglasiti da su mu ostali pokreti zbilja uredni i istim tempom kao i do sada.. Aktivan je dosta i primjetim da stucanje uslijedi nakon njegovih akrobacija, vjerojatno se naguta vode... Tako da nekako mislim da je sve ok. Razmisljam si, da s pupcanom nesto nije u redu, ako su mu uskraceni kisik i hranjive tvari, i pokreti bi mu se usporili
Sortiraj odgovore
Najstariji