Drage mame,
Osjecate li nekada onako strelovite pokrete bebe u trbuhu, kao da se protrese, ne znam kako bih to opisala?
Beba je inace jako aktivna ali me ponekad zna "uplasiti" takvim pokretima
To je i moj radio 😂,i dalje neznam kaj je to bilo,ali sve je ok😉
haha ni meni nije jasno, skroz je lud :)
Ali da se razumijemo, volim to što je stalno aktivan jer me onda cijelo vrijeme drži mirnom jer znam da je sve OK.
Ako mislimo na isto onda da! Ja si zamislim da se to možda proteže pa pošto nožice nisu još jako snažne onako se tresu hehe ko da ga neka groznica uhvatila pa se trese jelda?
Ma bitno da se javljaju,točno tako,bar ste mirne😉..a moj kak je bio divlji u trbuhu tak je i vani,od prvog dana nogice i rukice stalno u pokretu,sad kad je prohodao nemožeš ga uhvatiti😂
Drage mame,
Osjecate li nekada onako strelovite pokrete bebe u trbuhu, kao da se protrese, ne znam kako bih to opisala?
Ali da se razumijemo, volim to što je stalno aktivan jer me onda cijelo vrijeme drži mirnom jer znam da je sve OK.
Ako mislimo na isto onda da! Ja si zamislim da se to možda proteže pa pošto nožice nisu još jako snažne onako se tresu hehe ko da ga neka groznica uhvatila pa se trese jelda?
da daaaa, točno to! Kao da se onako protrese cijeli - kratko traje ali bude baš onako brzi pokret
Drage mame,
Ma bitno da se javljaju,točno tako,bar ste mirne😉..a moj kak je bio divlji u trbuhu tak je i vani,od prvog dana nogice i rukice stalno u pokretu,sad kad je prohodao nemožeš ga uhvatiti😂
haha a mišek! Tog se ja bojim, da bude divljak i kad se rodi :D
Hahah ma nema pravila, ali moja kolegica čiji malac puni 9 mj kaže da je isto bio jako živahan u trbuhu, a bome je i sada a niš, moramo se strpiti pa vidjeti. Pošto je moj dragi bio jaaaako živahan, a ja dosta mirna, nadam se da će biti nešto između
Moja je dosta stucala.. 😅 Presmjesno kako je to izgledalo preko trbuha. Isto i kad je izasla, zabiljezila sam to kamerom, prvi video sto sam je snimila dok smo jos bile u bolnici, na njemu stuca, haha!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Moja je dosta stucala.. 😅 Presmjesno kako je to izgledalo preko trbuha. Isto i kad je izasla, zabiljezila sam to kamerom, prvi video sto sam je snimila dok smo jos bile u bolnici, na njemu stuca, haha!
I moj je puno štucao u trbuhu😅,a bome i sad još uvijek često ptica,samo kaj mu sad mogu dati malo vodice pa prestane 😂..a slatko je to sve baš❤️..i kad se protežu u trbuhu pa ti kvrge iskoče,imala sam osjećaj da će kroz pupak izaći kolko se gurao, pogotovo pred kraj,bilo mu je tijesno valjda jer je bio veliki❤️
I moj je puno štucao u trbuhu😅,a bome i sad još uvijek često ptica,samo kaj mu sad mogu dati malo vodice pa prestane 😂..a slatko je to sve baš❤️..i kad se protežu u trbuhu pa ti kvrge iskoče,imala sam osjećaj da će kroz pupak izaći kolko se gurao, pogotovo pred kraj,bilo mu je tijesno valjda jer je bio veliki❤️
Štuca* a ne ptica😂😂,bem ti autocorect na mob😅😂
Ja ne kužim to štucanje....e sad ili još nije ili ja ne prepoznajem...jel to traje neko vrijeme u istim intervalima ili?
Ja ne kužim to štucanje….e sad ili još nije ili ja ne prepoznajem…jel to traje neko vrijeme u istim intervalima ili?
Razlikuje se od normalnih udaraca i kretnje bebe,neznam kako bi ti opisala,ko da poskakuje,osjetiš na istom mjestu,baš tako,neko vrijeme u istim intervalima,moj je znao i po 15 minuta štucati😂
Sortiraj odgovore
Najstariji