Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    24. Prosinac 2020. 06:55

Jutro, 
    I dalje buđenja koja povezujem sa zubićima.
    Dobro da mi je sin ranoranioc pa možda nešto i stignem napraviti danas :tješi se:
    Samo sa prvo ustanem 🙈

Jahanara
    24. Prosinac 2020. 07:14

Jutro!
    🤞 Sagi da napravis sve sto si zamislila!
    .
    Mi smo isto ranoranioci svi jutros al evo jos gledam u salicu od kave. Ne da mi se nista😔

Vaki
    24. Prosinac 2020. 09:23

Nešto smo čak i pospremili, očistili... Čitav dan je (jučer) puzao za usisavačem (onom igračkom što sam vam poslala fotku) pa sam imala vremena oprati prozore, obrisati prašinu, ispeči kolače... Nećak je samo nadgledao da se negdje ne drmne. Kad bi samo potrajalo takvo stanje... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

24. Prosinac 2020. 10:15

Vaki, gdje si uzela usisavac?
    Ja nikako da nesto otpisem, šora me migrena od jucer ujutro, i cijelu noc i evo nastavlja se i danas... 🤕🤕🤕🤕 Sav posao stoji, muz nesto napravi, ja drzim malog i hodam sa suncanima po stanu i sa zavezanom maramom oko čela 🥵 valjda ce popustiti kroz dan...

Jahanara
    24. Prosinac 2020. 10:59

Bravo Vaki😀
    .
    Uf Malina drzi se! 🤞 da sto prije prodje😘

24. Prosinac 2020. 17:02

Hvala Jahanara, mislim da sam sad tek sad ok, jos napokon da odspavam veceras :D 
    Mislila dati danas lososa, a vecer je tu a on jos nije jeo rucak. Ali zato je danas prvi put jeo kruh! Uzivao i gutio se, ali svidja mi se za pocetak!najbolja zanimacija :) kaze mama da kupim prstice, oni su najbolji za bebe. Ja znam da je post danas, ali ja cu morati vecerati palacinke. 😁

sagi
    25. Prosinac 2020. 06:46

Jutro, 
    Sretan Božić 🎄
    Uživajte sa najdražima 😊

O spavanju i umoru ni ne moram 🤦‍♀️
    Malina nadam se da nema više glavobolje 🙂
    Ma mi samo ne jedemo meso, a sve ostalo da na Badnjak 😋😊

Jahanara
    25. Prosinac 2020. 07:10

Jutro!
    Sretan Bozic drage mame i bebe🎁🎀🎄
    .
    I mi na badnjak jedemo sve osim mesa. Kad je prosla ponoc, jeli smo mm i ja odojka i francuske😁 a u pola 5 nekih cokoladica sto nam je djed mraz donio. Ne jede samo T cijelu noc🤭

25. Prosinac 2020. 09:06

Sretan Bozic cure 🤗 
    Nama promocilo pelena, ona suha, mali mokar, bilo oko 1 ujutro. Do 2 je zaspao, vozio do 5, pa sisali i nastavili do 8. 

26. Prosinac 2020. 07:34

Nema nikoga 🧐
    U svakom slucaju, nama dobra noc, ne sjecam se bas dojenja, vj smo se svi ubili u hrani 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.