Jutro ☕
Spavali skoro do 8 uz tri buđenja. Ponovilo se 🤞
Iako sumnjam da hoće 🤣
Dan☕
Evo druga se pije dok beba pava😅
Sagi 🤞 da spavanac do 8 postane normala😀
Mi smo od pola 7. Dobro smo i spavali s obzirom da smo bubani.
.
Sagi rekla si da ces slagati tjedni meni. Reci mi da li ti sve namirnice koje ste uveli uvrstis? Do sada sam se trudila da se sve izrotiraju kroz tjedan al bas mi je to postalo i tesko jer ih poprilicno ima😅
Znaci gledam samo se vas tri dopisujete tu, to sve mozete i na wp. Zadnji trzaji nase teme 😟 Znaaam ovdje je sladje i meni je, al me ovo sve zdrmalo pa sam na forum i zaboravila. Ali reko tamo cemo onda sve ovo vidjeti.
Jahanara ja ne kombiniram sve namirnice koje smo uveli kroz tjedan, pa ko bi to sve uvijek imao na raspolaganju, kad ih je previse, ono sto imam taj dan i radim🤷🏻♀️nekad neka namirnica ponovi 3 puta kroz tjedan a nekad neku ne jede po 10 dana 2 tjedna, kuzis
Istina, mozemo i tamo sve to natipkati al meni nekako zao napustiti forum😕
Istina, mozemo i tamo sve to natipkati al meni nekako zao napustiti forum😕
Tako i meni 😁
Žao mi je da se Libica prestala javljati, mislim da je ona išla po blw metodi ako sam dobro zapamtila 🤷♀️
Jahanara mi nemamo baš toliko namirnica uvedenih tak da moram uvrstit sve, inače će uvijek jesti isto 🤷♀️
Al već kroz tjedan, dva, mislim da neću uvijek sve uspjet stavit. A i kad pojede domaće breskve iz škrinje, sigurno ih sad neću kupovat.
Mi bismo sad trebali gnječiti, a ne miksati hranu. Hm? Možda krene onda jesti. Napravila sam palentu s jabukom i nije mu se svidjelo. Koje iznenađenje! Veli suprug da mu se ne sviđa moje kuhanje. 🤔
No, ni kupovne ne prolaze pa se tješim da nije do toga...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Istina, mozemo i tamo sve to natipkati al meni nekako zao napustiti forum😕Tako i meni 😁
Žao mi je da se Libica prestala javljati, mislim da je ona išla po blw metodi ako sam dobro zapamtila 🤷♀️
Da bilo je par novih cura koje su se pocele javljati pa odustale. Sjetim se i starih jos uvijek Fever, Neverland, Maja, MiniMa, Monalisa, Meddleo.
Mi bismo sad trebali gnječiti, a ne miksati hranu. Hm? Možda krene onda jesti. Napravila sam palentu s jabukom i nije mu se svidjelo. Koje iznenađenje! Veli suprug da mu se ne sviđa moje kuhanje. 🤔
No, ni kupovne ne prolaze pa se tješim da nije do toga…
Istina, mozemo i tamo sve to natipkati al meni nekako zao napustiti forum😕Tako i meni 😁
Ja sam zaboravila tko je Libica 🤔
Jahanara mi nemamo baš toliko namirnica uvedenih tak da moram uvrstit sve, inače će uvijek jesti isto 🤷♀️
Al već kroz tjedan, dva, mislim da neću uvijek sve uspjet stavit. A i kad pojede domaće breskve iz škrinje, sigurno ih sad neću kupovat.
Jao ja vise nisam znala sta da mu dajem, nije da je neki izbor voca u ducanima i ajd reko breskve iz skrinje je davno potamanio, kupim mu u ducanu, pa to je uzas, skuhala ih i dalje zilave/vostane da sam ih morala blendati.
Sortiraj odgovore
Najstariji