Jutro ☕
Mi smo u pol 7 stavili malca k sebi u krevet dok nas nije izludio pa smo ustali 🤣
Jahanara joj, ja si često po noći mislim ajme pa kak bi bilo sad s još jednim djetetom 🙈
.
Mi ovaj tjedan uvodimo oslić, blitvu i maline.
Dorucak sok od svjezeg nara umjesan u griz i banane, bio je sretan! Ostatak dana necu komentirati... Sretna noc svima 🙏
Sretna 2021. godina svima! ❤️
Malo smo se odmakli od ribe, uvodimo neku drugu za tjedan dana. Vraćamo se piletini. 😁
Malo je naporan s tim dizanjem. Uvijek puže na hodnik i diže se na stepenice. Govorim svima da zatvaraju vrata jer u sekundi izleti van, samo prati kad će bit otvoreno. Ne bi bio na podu pa se stalno diže, a nije stabilan.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sretna nova svima 🥳🤩
Mi smo piletinu i oslić uveli, iduće meso će bit valjda teletina 🙂
Da nesto natipkamo da ne ode tema u zaborav🙉
Ne znam sta bi mogla drugi tjedan od namirnica uvesti, pada mi na pamet jogurt, mahune i jos mi jedna fali🤔 voce slabo uvodim kad nista ni nema sada za kupiti.
Ne znam sta bi mogla drugi tjedan od namirnica uvesti, pada mi na pamet jogurt, mahune i jos mi jedna fali🤔 voce slabo uvodim kad nista ni nema sada za kupiti.
Ja isto moram odlučit što uvest ovaj tjedan i napravit tjedni meni. Peršin, luk, teletinu, jagode , smokve, marelice, kvinoju, amaranth, pšenicu , ječam planiram skoro.
Ste vi uveli jaje?
Ja nisam još. Ne planiram prije nego što navrši 10 mjeseci.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ne znam sta bi mogla drugi tjedan od namirnica uvesti, pada mi na pamet jogurt, mahune i jos mi jedna fali🤔 voce slabo uvodim kad nista ni nema sada za kupiti.Ja isto moram odlučit što uvest ovaj tjedan i napravit tjedni meni. Peršin, luk, teletinu, jagode , smokve, marelice, kvinoju, amaranth, pšenicu , ječam planiram skoro.
Ste vi uveli jaje?
Od ovog jos nisam uvela luk,jagode, kvinoju i jecam. Mogla bi luk.
Nisam jaje jos. Sa starijom sam uvela sa 10mj zumanjak, a nesto prije godine i bjelanjak. Sad preporucaju ranije. Ne znam kako cu, cekat kao i s njom ili se odlucit prije.
Kad ces ti?
Ne znam sta bi mogla drugi tjedan od namirnica uvesti, pada mi na pamet jogurt, mahune i jos mi jedna fali🤔 voce slabo uvodim kad nista ni nema sada za kupiti.Ja isto moram odlučit što uvest ovaj tjedan i napravit tjedni meni. Peršin, luk, teletinu, jagode , smokve, marelice, kvinoju, amaranth, pšenicu , ječam planiram skoro.
Ste vi uveli jaje?Od ovog jos nisam uvela luk,jagode, kvinoju i jecam. Mogla bi luk.
Nisam jaje jos. Sa starijom sam uvela sa 10mj zumanjak, a nesto prije godine i bjelanjak. Sad preporucaju ranije. Ne znam kako cu, cekat kao i s njom ili se odlucit prije.
Kad ces ti?
Ne zbam, al neću čekat 10 mj.
Kad uvedem ovo što imam u planu prije, mislim da ću onda žumanjak.
Od svega nabrojanog zaboravila na dunju koju uvodimo ovaj tjedan 🙈 i ak mi se neće dat do mesnice, prije teletine ću uvest puretinu, to imam za njega u škrinji pripremljeno.
Sortiraj odgovore
Najstariji