Sta je ovo danas niti jedna poruka😏
Mi se nosamo, ne spavamo, borimo se i protiv dnevnog spavanja, danas i nosic poceo curiti. Vani kisa pada i puse cijeli dan i takvu prognozu javljaju valjda za iducih 10 dana. Grozno.. poludit cemo zatvoreni... mogla bi jos kukati ohoho al evo zaustavit cu se😅
Sta je ovo danas niti jedna poruka😏
Mi se nosamo, ne spavamo, borimo se i protiv dnevnog spavanja, danas i nosic poceo curiti. Vani kisa pada i puse cijeli dan i takvu prognozu javljaju valjda za iducih 10 dana. Grozno.. poludit cemo zatvoreni… mogla bi jos kukati ohoho al evo zaustavit cu se😅
Joj ja par puta ušla na forum i jednostavno mi se nije dali pisati.
Da, baš je ružno vrijeme, nek bude hladno samo da nije ta kiša , rosulja, vjetar 😏
Ma sam ti kukaj. 😉
Nadam se da T nije ulovio neku prehladu 🤞
Ajme, grozno. Mi danas uopće nismo izašli i odmah se osjeća neka nervoza u zraku. Puno je spavao tako da je to o. k, ali stalno puže pred vrata i lupka po njima... Ručak opet bojkot. Probao je oslića i povratio taj zalogaj. Mislila bih da je slučajnost, ali tako je bilo i zadnji put kad sam mu dala da proba. 🤔
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
I T je danas prvi put jeo oslića, u kombinaciji s batatom, tikvom i mrkvicom. Njemu se svidjelo.
Vaki eventualno probat s nekom drugom ribom? A možda mu riba jednostavno ne odgovara 😏
Mi smo danas cak setali 2 sata. Nesto je kisa sipila ujutro, oko 12 se osusilo i otisli vanka, setala 1h pa jos 1h produzili jer je zaspao, nadam se da ne bude posljedica. Mj jedemo pomalo jako, ja nezz jel to 50g po oborku ali ok. Jako brzo pocne cviliti, opcenito non stop protestira, nevezano za jelo. Jucer se prvi put docepao daljinskog i kad sam ga oduzela, uzasno se razljutio... Sve me strah sto to bude poslije.
.
Po noci cvili i ne zeli dojiti, malo ga moram zdrmati da mu uvalim sisu... A i vidim da smo u crnini po tjednima i da ce jos to dugo trajati..
.
Veceras sam mu jos nakon propalog rucka/vecere skuhala prvi put mrkvicu na prutice i frajer je bome skuzio sta se s tim radi ;) jedino ie problem sto se to kuhano brzo raspadne pa mu pola padne, a pola ostane u zatvorenoj sakici a ne zna ju otvoriti da pojede to sto drzi. Imao je lagane reflekse gusenja/povracanja ali izborio se! Muz ga je drzao u krilu. Sutra cu mu opet nesto nevezano za dorucak/rucak ponuditi, neka gricka.
.
Sad je zaspao nakon dugog nunanja i malverzacija pa cekam budenje.
Sad sam isla bas gledati tjedne, mi smo u suncanom razdoblju. Ako nam je ovako "lijepo" u bijelom, bojim se sta ce biti kada crno razdoblje dodje😟
.
Vaki mozda mu bas ne pase oslic. Pokusaj neku drugu ribu.
.
Sagi bravo za imenjaka, papa sve, nista ne odbija🤭
.
Malina zavidim na setnji. Nadam se da su u prognozi za nas grad nesto pogrijesili😅
Bravo za komadice👏
Malina bravo O za komadiće, možda mu tako više odgovara papati. 👏
Jahanara vaši crni su došli prije, ne može sve biti po tablici, pa će onda umjesto crnog bit bijelo 😉🤞
Jutro🙋♀️
Kava se pije☕ od pola 6 smo budni. Cistili T nos, probudila se i seka. Malca uspavali i dok je seka zaspala on se probudio. Evo jedva gledam.
.
Dala sam sinoc griz napravljen sa ad u nadi da ce bolje spavati al nista. Znaci da se definitivno ne budi zbog gladi🤷♀️.
.
Sagi nadam se da si u pravu jer jos dublju crninu ne znam kako bi podnijela🙉.
.
Ovaj tjedan od novih namirnica uvodimo cvjetacu, brokulu i cimet.
Sortiraj odgovore
Najstariji