Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hany92
    22. Studeni 2020. 19:06

Mi danas uveli pirov griz u kombinaciji sa tikvom i sljivom.Bilo ok🙂Opet smo puno setali jer je dan za pozeljeti.Nadam se da svi imate lijep dan sa bebama.

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Daisy30
    22. Studeni 2020. 19:33

Probat cu se opet vise ukljucit tu na forumu. Na wappu me cesto doceka po 200 poruka i dok sve procitam, glupo mi je ukljucivat se u teme koje su vec prosle 😅
    .
    Sto se papanja tice, mi smo i dalje nikak... kupila sam danas par Holle kasica pa cu probat s time sutra. Bas me zanima hoce li njih mozda htjet jesti 🤔
    Inace, do sad sam mu uvela: m. tikvu, batat, mrkvu, jabuku, krusku, edmu, rizine pahuljice i proso.
    .
    Dnevno spavanje zadnja 2 dana nikak... eto dns mi je spavao jednom 50min, pa u setnji 30min i doma samo 15min... i sad je zaspao na cici u 18:15 i jos spava... 🙄 inace se zadnjih dana uspavljujemo za noc oko 21h. A zadnje dnevno spavanje zavrsi do 18h. Tak da nznm kaj je sad ovo...
    .
    R jos ne sjedi, a mi ga ne posjedamo. Cekat cu da se sam posjedne. Bude cesto u poziciji vrtnog patuljka. Nznm jel to preteca posjedanja s boka 🤷‍♀️

A sad idem procitati jos 10ak stranica unazad sto mi je ostalo 😅

Tea33❤️❤️
    22. Studeni 2020. 19:44

Daisy moja ti isto koju rijetko pojede al ja njoj za rucak ubacim one tri zitarice bilo u slanu ili slatku mada slatku jedemo predvecer a za rucak slano ona voli te zitarice i uvijek prodje

22. Studeni 2020. 19:48

Mell, ma kad moj posranac ima od 2.mj problema sa zatvorom, a sad pak kaka jako tvrdo i tesko. Nikak na zelenu granu

Daisy30
    22. Studeni 2020. 20:05

Tea33❤️❤️

Daisy moja ti isto koju rijetko pojede al ja njoj za rucak ubacim one tri zitarice bilo u slanu ili slatku mada slatku jedemo predvecer a za rucak slano ona voli te zitarice i uvijek prodje

Jucer je pojeo 10g a danas mizernih 5 🤦‍♀️ najveci domet nam je 30g. Taj dan smo slavili 🤣

sagi
    22. Studeni 2020. 20:29

Malac u autu nije spavao, a umoran i nervozan. kod kumova pola sata odspavao i po povratku zaspao zadnjih 20 min. Cijelo vrijeme animacije , crtići 🙈

Sad spava, nadam se da se neće ponavljati prošla noć 🤞

Daisy i meni je zato forum draži 🙂

sagi
    22. Studeni 2020. 20:32

A papanje, moj je od prvog dana paplica. Kolko daš, tolko pojede, danas batat+krupka+jabuka+edmu, napravila nekih 110 grama, smazao.
    Počet ću mu radit više. 

Daisy30
    22. Studeni 2020. 20:46

sagi

A papanje, moj je od prvog dana paplica. Kolko daš, tolko pojede, danas batat+krupka+jabuka+edmu, napravila nekih 110 grama, smazao.
    Počet ću mu radit više.

Hjoj jedva cekam da moj tako propapa ❤ ova fina guzica samo degustira i ceka uvijek glavno jelo (mljekeco) 😅

Daisy30
    22. Studeni 2020. 20:49

Inace, probudio se prije sat vremena i bio cendrav i placljiv da smo jedva uspjeli povecerat brzinski. Rekoh idem ga presvuc, obuc mu piđamicu i stavit na cicu jer mozda bi nastavio pajkiti. Mali se nacicao i sad veseli i oran. Igra se na tatamiju s tatom. Nista, cekam iduce cicanje oko pola 10 u nadi da ce se uspavat 🤞

sagi
    22. Studeni 2020. 20:54

Daisy30

Inace, probudio se prije sat vremena i bio cendrav i placljiv da smo jedva uspjeli povecerat brzinski. Rekoh idem ga presvuc, obuc mu piđamicu i stavit na cicu jer mozda bi nastavio pajkiti. Mali se nacicao i sad veseli i oran. Igra se na tatamiju s tatom. Nista, cekam iduce cicanje oko pola 10 u nadi da ce se uspavat 🤞

Da, u početku je tak T znao spavat navečer i onda je bila koma za uspavat ga. Sad ide spavati između 7 i 8 pravo noćno. I to nam nekako svima najviše odgovara. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.