Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    22. Studeni 2020. 08:18

Meni se ovu noć u krevet uvukao i stariji sin. Svaki me stiskao s jedne strane pa nisam uopće spavala. Jedva sam čekala da se manji probudi pa da odemo u dnevnu. Stariji voli dugo spavati pa na njega nisam mogla računati. 🤭
    Jučer opet fijasko s hranom, već očekivano. Danas ću mu napraviti batat i piletinu. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Jahanara
    22. Studeni 2020. 08:22

sagi

Jutro ☕☕
    Jahanara hvala i tebi, ali nastavilo se s buđenjima. Ne znam što mu je noćas bilo, al ne ponovilo se 🙄
    Mell meni je 5 buđenja loša noć, do dva jr dobra 😁
    .
    Ajd da je samo bušenje, nego nunaj pa zaspi na 10,20 min pa opet.
    .
    Igra se s tatom, a sad ću se i ja dić i na kavu, MM mi je kupio aparat za kavu, u petak stigao pa sad kuhamo naveliko ☕☕
    .
    Danas idemo na ručak kod njegovih krsnih kumova, nekih sat i pol vožnje u jednom smjeru, ko preživi, pričat će 🙈

Sretno na putu! Obicno iznenade kad se mi pribojavamo😉

• Orhideja
    22. Studeni 2020. 08:47

Jutro, super za trening spavanja

Mi imamo dolce gusto i nije kao iz kafica, al mom muzu je svejedno, samo da je kava, on je dosa nekih 500 kn, prijateljica mi ima neki bas super, al ga je platila oko 2000 kn i kava je kao iz kafica

Moja je nocas 2 puta zaplakala u snu i skroz me poremetila, nisam vise mogla zaspat

• Orhideja
    22. Studeni 2020. 08:53

Ja sam tek od nedavno pocela pit kavu redovito, pijem jacobs, ona je bas blaga
    .
    Kad ste vec spomenile zobene, ja ih planiram uvesti uskoro, isto uzimam za sebe te iz lidla pa sam mislila i njoj
    Kako ih spremite, prokuhate ili prelijete vrucom vodom? 

22. Studeni 2020. 09:01

Evo tek se malopriie posrao. Nije neka kolicina, al bar se nije jako mucio. 
    .
    Mi dva budenja, oko pola 2 i u 5, spavali do pola 8. Da je ovako cijelo vrijeme 🙏
    .
    Sagi, sretno s voznjom!:)
    .
    Imam blitve, probat cu nju danas.

sagi
    22. Studeni 2020. 10:56

Ma ovo je za filter kavu tako da nije espresso iz kafića. Inače pijemo tursku pa nam je to najbliže njoj. meni je malo ta slaba, al mi sad odgovara takva 🙂
    Nije do sad spavao pa možda sad odradi spavanje u autu. 

sagi
    22. Studeni 2020. 10:57

Orhideja

Ja sam tek od nedavno pocela pit kavu redovito, pijem jacobs, ona je bas blaga
    .
    Kad ste vec spomenile zobene, ja ih planiram uvesti uskoro, isto uzimam za sebe te iz lidla pa sam mislila i njoj
    Kako ih spremite, prokuhate ili prelijete vrucom vodom?

Ja olaniram prelit vrućom vodom, tak radim i sebi. 

skoljka
    22. Studeni 2020. 13:08

Jahanara

Ajme super za aparat za kavu. Nagovaram muza vec dugo da kupimo, al on bas nije za. Boji se da mu nece biti kao iz kafica (samo u kaficu pije). Brat ima Dolce gusto i nije mi bas nesto-mozda ne zna dobro skuhat😅. Na poslu imamo Julius Meinl i bas je dobar.

Ja imam aparat za espresso kavu DeLongi aparat, i bas koristim Julius Meinl, i kava je ko iz kafica 😉 Imas tu kavu u Kauflandu, Inttersparu, Mulleru. Slikat cu ti aparat. A kava dolcegusto oviai koju sortu koristi brat, ima raznih. Sto se ttice tih na te kako se zovu mjericw najbolji je onja bas Nespreso sto je George C. reklamirao

22. Studeni 2020. 13:12

I ja u zobene samo preliti s vrucom vodom.
    .
    Kako se O u zadnje vrijeme budi oko pola 8, a slj spavanac je oko 10 ujutro, pa kad se probudi je 11, i onda ispada dorucak u 12! Dont like. Pojeo amarant, jabuku i b.tikvu oko 100g, a za rucak koji bude nakon ovog 2.spavanca ( a prije 3.) ce blitvu, b.tikvu i piletinu. 
    Morala bih pomjeriti kasicu za dorucak prije 1.spavanca onda 🤷
    .
    Imao je jos jednu manju kakicu, nisam zadoviljna teksturom i dalje. To se dooobro zapeklo u guzi cini mi se..jadan malisan. Budem mu edmu dala na kapaljku jer mu u hrani nije nesto, a ni ne pojede sve pa pitanje koliko ulja zavrsi u njemu. Jos sok nisam dala, ne znam ni kad jer pije vodu, sisu, kasicu 😂 bojim se da ne izbljuje sav trud.

22. Studeni 2020. 18:09

Ja zobene prelijem sa vrucim sokom od voca sto kuham za tu kasicu i dok se voce skuha one taman omekane.
    Malina moja danas jela jabuku,sljive, amarant ali onaj koji se samo umijesa i evo 3 puta vec kakala. Neznam jel ima veze ali stavila odmah u tu vodu vrecicu caja od komoraca i to je popila 2 casice. Maslinovo stavi u dio kasice pa ces znat da je pojeo..
    Za rucak jela batat i tikvicu i malo teletine.
    Za veceru palenta i skorup 😂 tako je slucno jela u petek kad je dobro spavala pa idemo opet isprobat 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.