Koliko pojede kasice? Ako ti pojede dovoljno nemoj joj za sat vremena davati bocicu, to ja mislim.
.
Skoljka, moj ima 8,5kg sad smo na ppc 4.
.
Mi na kraju danas doruckovali u pola 1, frutek sljiva i kruska, i nismo stigli rucati. 🤦..
Mell, nikako ju ne mozes drzati budnu jos sat? Ja svom kazem: sad si me dignuo i ssd ces biti budan 😂
Jagodica ja bi izbacila bocicu poslije dorucka. Znaci sisa, dorucak, spavanac pa onda bocica pa rucak. Koliko sam zapamtila ona dobro pojede.
Htjela sam reci ovo za pimpaca: da, kod vecine se to bude samo odradilo, ali ja znam vec dva slucaja gdje ce decki morati na rezanje u bolnicu (imaju sad godinu i pol). Ja malo navucem, a sad mi se cini da je rupica manja nego je bila, skoro da je i nema, bas me strah toga.
-
inace, moj spaljeni mozak je zaboravio pin na mobu i sva sam se zakljucala tako da sam bez moba do daljnjega. :(
Mi smo odavno na ppc 4,a i sve ostale koristimo 4. Violeta nam je ok i 4+. A manekenske je građe , 7kg. 🤷♀️
.
Ajoj Malina 🤦♀️
🤞Da se sjetiš pina.
.
Jagodica slažem se s Jahanarom za bočicu.
Htjela sam reci ovo za pimpaca: da, kod vecine se to bude samo odradilo, ali ja znam vec dva slucaja gdje ce decki morati na rezanje u bolnicu (imaju sad godinu i pol). Ja malo navucem, a sad mi se cini da je rupica manja nego je bila, skoro da je i nema, bas me strah toga.
-
inace, moj spaljeni mozak je zaboravio pin na mobu i sva sam se zakljucala tako da sam bez moba do daljnjega. :(
I kod nas je tako..nekad bude veća rupica nekad manja 🤷♀️
Sagi, ma lockala ga full, trazilo me PUK. Pa se muz sjetio da zovem 0800 s njegovog broja, i uspjeli smo 😁
Negoooo, i veceras bez nunanja 🥳🥳🥳 spuatila ga, malo se bacao i zaspao.
Negoooo, i veceras bez nunanja 🥳🥳🥳 spuatila ga, malo se bacao i zaspao.
Bravo🤪🤞
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Babylove su meni super, njih i violetu koristim, one su manje plasticne i duboke su
Ja sam sad uzela za probu babybestCiji je Baby best?Ja sam ih uzela u plodinama, mislim cak da je to njihova marka
Aha onda je sigurno, od nekog sam cula da su dobre te njihove pelene.
Jahanara imam veličinu 4 maxi sada. Pise da je to od 8 do 14 kila. Ona ima tek 7500 ali su joj dobre. Volim da je veće nego manje pa da ju sve stišće i da joj ostane crveno po nogicama.
Pa kako joj nisu velike, A ima skoro 8 kg pa mu je 4 onak ima jos dosta mjesta.
Sortiraj odgovore
Najstariji