Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Jahanara

Broj poruka: 1963

Prijavi adminu

I mi smo budni od 5🤪
    .
    Fever pijes li uz zeljezo magnezij? Nikako pocet pit zeljezo jer se bojim kako cu sa probavom, a ne znam smijem li magnezij za vrijeme dojenja. 

brankica09

Broj poruka: 747

Prijavi adminu

Jutro 😊
    Moja sucut cure zbog svekrve i tate 😣
    Noc prosla super kao i dosada, nas muci dnevno spavanje pa 🐸 postane zivcenjaca u neko doba 😬

brankica09

Prijavi adminu

meddleO407

Jutro cure, beba sinoć zaspala u pola 8, par puta jela u noći, a sad evo budna i priča sama sa sobom, gotovo sa spavanjem🤷
    Što se tiče čaja, ja sad pijem neki iz ljekarne, probala sam Hippov i DMov i nisam primjetila da mlijeko više dolazi ili ne dolazi, ali ajde, potrošit ću kutiju. Imam još i pol kutije rooibosa pa ću i to i onda više neću ni kupovat. Cice mi opet ispuhane jutros, možda je to stvarno ono kad kažu da se uspostavila ponuda i potražnja, nemam pojma. Uzela sam neki dan u DMu paket njihove hrane da imam za svaki slučaj, najviše zato jer je jeftina pa mi neće bit žao ako bacim. neki dan sam bacila puno pakiranje NANa, jednom sam ga napravila i mjesec dana je stajalo otvoreno. Probala sam joj dat to iz DMa kad sam kupila ali nije htjela. Okus je grozan moram vam reći, ali šta ako moram negdje ići, a izdojit se ne mogu/ne znam. Dosad sam išla samo jednom u grad i ona je za to vrijeme spavala, ali moram sad i kod frizerke i ginićke i pripremat za krštenje.

Ja isto nisam mogla izdojit se, i odustala sam 👀 i kako je odbijala desnu cicu, isla sam opet probat , trebalo mi je vremena al sam uspjela pustit pritisak, cica je bila tvrda za poludit kak nije htjela uopce desnu primirisat 🙈 probaj se opustit, ja isto ocito imam neku blokadu sa izdajalicom 🤔 em cvili, em ta plastika 🤷‍♀️ bila sam u petak kod ginekologa, samo je pregled napravio i uzv , a papa na jesen 🙈

sagi

Broj poruka: 1621

Prijavi adminu

Eto i nas, hvala na čestitkama 💙
    Skoljka joj ja ti nikog ne znam, Prka me pregledavao i nadgledao porođaj. Bila je još doktorica i neka plava primalja koja mi je bila super. Al puno ih se izmijenivalo i svi su bili dobri. Bilo je inače baš prometno, muž mi je stvarno puno značio, ne znsm kak bi izdržala bez njega. Ona nova soba za rađanje je super, osim što ne možeš do zvona za pozvat nekog ak si sama 🙄
    sad smo u nekom drugom dijelu u sobi, nema mjesta. 4 nas je nagurano, nemožeš se pomaknut. Al je Teo sa mnom ps je sve ok 🥰
    Po noći ga dajem sestrama jer ne mogu, inače je miran, puno spava, hoće sisu, al nema još ništa u njoj. 

sagi

Broj poruka: 1621

Prijavi adminu

Pupi ja nebi vježbala bez pregleda, al sve ovisi kaj se osjećaš. 
    Inače nama je trenerica rekla da se ne forsamo i slušamo svoje tijelo i krenemo s laganim vježbama kad budemo spremne, pa jel to za mjesec, ili 6 🙂
    Vježbe disanja s kojima jačaš trup, lagane vježbe na lopti za zdjelicu su vježbe s kojima bi ja krenula. 

brankica09

Prijavi adminu

Rita ponekad ima crvene obraze, onak hrapave, prvo sam mislila da je od znoja, pa od sline , sad vise ne znam 🤷‍♀️ vidjet cu s pedijatricom , jer smanji se pa opet pojavi 👀 ima neka od vas takve probleme? 

Fever

Broj poruka: 1084

Prijavi adminu

Jahanara izbacila sam zeljezo, zatvaralo me a znog savova je wc bio horor.
    Pijem kupinovo vino stamplicu ujutro i navecer. 😄

It’s a baby boy💙

brankica09

Prijavi adminu

sagi

Eto i nas, hvala na čestitkama 💙
    Skoljka joj ja ti nikog ne znam, Prka me pregledavao i nadgledao porođaj. Bila je još doktorica i neka plava primalja koja mi je bila super. Al puno ih se izmijenivalo i svi su bili dobri. Bilo je inače baš prometno, muž mi je stvarno puno značio, ne znsm kak bi izdržala bez njega. Ona nova soba za rađanje je super, osim što ne možeš do zvona za pozvat nekog ak si sama 🙄
    sad smo u nekom drugom dijelu u sobi, nema mjesta. 4 nas je nagurano, nemožeš se pomaknut. Al je Teo sa mnom ps je sve ok 🥰
    Po noći ga dajem sestrama jer ne mogu, inače je miran, puno spava, hoće sisu, al nema još ništa u njoj.

Sagi kad idete doma? 🥰

Jahanara

Broj poruka: 1963

Prijavi adminu

Fever

Jahanara izbacila sam zeljezo, zatvaralo me a znog savova je wc bio horor.
    Pijem kupinovo vino stamplicu ujutro i navecer. 😄

Ma ja nisam nikako ni pocela piti iz istog razloga, a rekli su mi u bolnici da trebam piti za vrijeme babinja. Uopce se ne usudim pokusat popiti jer i bez zeljeza jedva odem na wc. 

Hany92

Broj poruka: 531

Prijavi adminu

malina08

Moja beba jela i najela se, sad njurga u snu, a pokakao se i sad mi ga zao buditi za presvlacenje a ja imam griznju savjesti u ovo gluho doba noci . Jel vi budite svoje bebe bas svaki put kad se pokakaju? Ja jesam do sad, a evo, sad razmisljam da ipak izdrzi sat i pol barem. Mozda se i probudi ranije

Heeh,moj sam trazi ...nece spavat pokakan😄

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.