Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

brankica09

Broj poruka: 747

Prijavi adminu

Curke mi isli na uzv kukica , kako je bilo promjenjivo obukla dugi rukav 🤦‍♀️ nakon toga otisli kupit mamaroo ( onu ljuljacku ) , dijete se skuhalo 🤦‍♀️ 🙇‍♀️ 👀 sto se tice pusenja, u trudnoci sam jednu dnevno uz kavu, nije mi bas pasalo, s tim da dok sam rigala 3.mjeseca, nisam jer mi tada nista nije pasalo ni zrak koji udisem 😂🤔  no od kad sam rodila pusim opet 👀  

Vaki

Broj poruka: 2238

Prijavi adminu

Sanja89

Cure sad sam imala situaciju prilikom kupanja malo je vode uslo u uho,uspjela sam obrisat iskreno se nadam da nije skroz uslo znam da se na to mora ful pazit..koliko je opasno?

Jao! Ja na to uopće ne pazim. Pa što mu može biti? Misliš da bi moglo doći do upale? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Sancy3

Broj poruka: 384

Prijavi adminu

Vaki

Sanja89

Cure sad sam imala situaciju prilikom kupanja malo je vode uslo u uho,uspjela sam obrisat iskreno se nadam da nije skroz uslo znam da se na to mora ful pazit..koliko je opasno?
    Jao! Ja na to uopće ne pazim. Pa što mu može biti? Misliš da bi moglo doći do upale?

Da,mene su na te usi ful upozoravali zbog nakupljanja vode i mogucih upala e sad neznam do koje dobi se mora pazit  

• Pupi30

Broj poruka: 467

Prijavi adminu

Netko je pitao za prve setnjice...ja sam svog prvi dan 20 ak min...drugi dan nekih 45 min i treci dan 1 h 🤷‍♀️
    .
    Meni je patronazna rekla da ne lijevamo vodu u uho namjerno ali ako se desi da udje voda da nema panike i da mu nece nista biti.
    .
    Sto se tice pusenja,ja sam pusila prije trudnoce i stala sam kad sam saznala da sam trudna i dalje ne pusim i pokusati cu se nikad vise ne vratiti cigaretama.Cijelu trudnocu osim orva 2 ipo mj kad mi je bilo muka imala sam zelju za cigaretama...imam i sad ali se odupirem.Jao da mogu sjesti sad na balkon,zapaliti i popiti rakijicu 🤣🤣🤣🙈

skoljka

Broj poruka: 3346

Prijavi adminu

Vaki

Sanja89

Jaaaao pa ni ja ne pazim, redovno mu udje posebno, dok je bio manji lad ga je bilo nezgodno drzati 😬, daj me nemoj, sad mi dodje da crknem, sta moze biti, nadam se da nece na sluh uticat. 

skoljka

Prijavi adminu

Pupi30

Netko je pitao za prve setnjice…ja sam svog prvi dan 20 ak min…drugi dan nekih 45 min i treci dan 1 h 🤷‍♀️
    .
    Meni je patronazna rekla da ne lijevamo vodu u uho namjerno ali ako se desi da udje voda da nema panike i da mu nece nista biti.
    .
    Sto se tice pusenja,ja sam pusila prije trudnoce i stala sam kad sam saznala da sam trudna i dalje ne pusim i pokusati cu se nikad vise ne vratiti cigaretama.Cijelu trudnocu osim orva 2 ipo mj kad mi je bilo muka imala sam zelju za cigaretama…imam i sad ali se odupirem.Jao da mogu sjesti sad na balkon,zapaliti i popiti rakijicu 🤣🤣🤣🙈

Sad mi lakse ako ti je patronazna u pravu 🤨. 
    Rakijicu 🙈 mislis brlju ili neku slatku😂, ja sam brlju jednom probala i izgorila, ma umrla 😂😂😂😂

skoljka

Prijavi adminu

Ako ce neka htjeti puzzle podlogu a da nisu one najsarenije na svijetu 🙈, evo imte u Leasnini sad na popustu su 120kn.  Casmatino je prakticniji sigurno zbog premjestanja ali ja nemogu prezivjeti one boje da gledam u dnevoj sobi a ove mi se uklapaju 🙈🙈

• Sancy3

Broj poruka: 384

Prijavi adminu

skoljka

Vaki

Sanja89

Jaaaao pa ni ja ne pazim, redovno mu udje posebno, dok je bio manji lad ga je bilo nezgodno drzati 😬, daj me nemoj, sad mi dodje da crknem, sta moze biti, nadam se da nece na sluh uticat.

Joj nisam htjela sad stvorit paniku oko toga,bez brige nis nece bit ja sam time opsjednuta pa je panika veca al ne brini samo treba biti pri oprezu cisto zato jer su skoniji upalama 

Jahanara

Broj poruka: 1963

Prijavi adminu

Nece bebama biti nista od  malo vode u uhu, ionako kad ih okupate ne vodite ih van. Posusite koliko mozete i okrenite da lezi na toj strani u koju je uslo vode.😉
    .
    Bili u setnji oko pola sata, on prespavao😀
    .
    Danas mi se vec 2 puta zagrcnuo dok je jeo i jednom dok je spavao. On hvata zrak a ja ne znam sta da radim s njim, sva u panici. Zagrcnuli se vasi kada?
    .
    Skoljka lijepe puzzle😀

• Pupi30

Broj poruka: 467

Prijavi adminu

skoljka

Pupi30

Netko je pitao za prve setnjice…ja sam svog prvi dan 20 ak min…drugi dan nekih 45 min i treci dan 1 h 🤷‍♀️
    .
    .
    Sto se tice pusenja,ja sam pusila prije trudnoce i stala sam kad sam saznala da sam trudna i dalje ne pusim i pokusati cu se nikad vise ne vratiti cigaretama.Cijelu trudnocu osim orva 2 ipo mj kad mi je bilo muka imala sam zelju za cigaretama…imam i sad ali se odupirem.Jao da mogu sjesti sad na balkon,zapaliti i popiti rakijicu 🤣🤣🤣🙈
    Sad mi lakse ako ti je patronazna u pravu 🤨.
    Rakijicu 🙈 mislis brlju ili neku slatku😂, ja sam brlju jednom probala i izgorila, ma umrla 😂😂😂😂

Brlju,brlju 🙈🙈 nista to slatko 🤣🤣

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.