Tina moja sučut.
Meddle0 ni moja se ne okreče ns bok.. kad je stavim na trbuh niti ne diže glavu kako treba, odigne je koji cm i to je to.. lijena je totalno.. al zato kad je meni na trbuhu drži glavu ko guska gore..kad je držimo uspravno uopće je ne treba iza držati već puna 3tj..jedino se zna baciti pa na to moramo paziti.. isto je otkrila ruke pa ih trpa u usta kao i sve igračke koje dohvati.. i počela je danas kad leži na leđima odizati u isto vrijeme glavu i noge, kao da će trbušnjak napraviti ..to je valjda isto ok.
Mi smo već puna dva tj na broju 3 pelena..18.5.smo imali 5600g, dvojka joj je mala, jako je stiska..
A nadam se da će nam svima biti lakše kroz mjesec dva i da ćemo se riješit tih prokletih grčeva!
Tina moja sucut.
.
Skoljka kakav je malac bio dok su gosti bili?
A neznam sta bi ti rekla. Lose je spavao, od jutros do veceras dva puta po 45min, to je za njega nista, pa nervozan, dobro nije plakao ali svako malo mu nesto ne odgovara pa njurganje, pa tazi jesti, pa malo u boksu, pa u ljulji, pa u babygym... I u krug, na kraju pred spavanje bio u ljulji i smirio se, mi se zapricali, a frajer skuzio tv i umire od smijeha sav sretan, reko stari moj mozes sad samo da si na miru jos malo i nema vise paljenja tv.
Tina,moja sucut za svekrvu :( Sto se tice cajeva, ja otpocetka pijem taj Hippov a vec tjedan dana kuham dodatno caj od kima, da mali bolje prdi :D to mi rekls jedna doktorica, njen mali imao velike grceve al uz kim podnosljivije...slucajnost ili ne, poboljsanje je vidljivo, e sad da li zbog Waya kapi, da li zbog kima, ne znam.... e jucer ja otisla na Subanovu stranicu i narucila cajeva za 200kn, boze me sacuvaj ak to ne bude dovoljno za grceve do 3.mjeseca. Kilu komoraca, pola kile anisa, kilu piskavice i pola kile kima, ako se dobro sjecam. Necu vise kupovati Hippov caj, a moram smisliti omjere ovog sto sam narucila jer i ovako mi je 6 salica caja na dan previse :D
Moja beba jela i najela se, sad njurga u snu, a pokakao se i sad mi ga zao buditi za presvlacenje a ja imam griznju savjesti u ovo gluho doba noci . Jel vi budite svoje bebe bas svaki put kad se pokakaju? Ja jesam do sad, a evo, sad razmisljam da ipak izdrzi sat i pol barem. Mozda se i probudi ranije
Pozdrav curke, i ja sam vas nasla... moja zadnja poruka je bila 9.4. kad sam se javila zbog boli i malo krvi oko 3 ujutro, tad sam i rodila svoju curku... nisam od tad bila na forumu jer sam ranije i rodila vjerojatno jer sam naglo izgubika tatu tjedan prije pa osjecaji bili izmjesani, ali sve je dobro proslo...
I sad sam nahranila malu i ne mogu vise zaspati pa rekoh da vas provjerim... i pitam kad ste vi isle na prvi gin pregled i sta ste sve radile?
Moja mala je inace imala geceve od kapi ato avima napsu na otpusnom pismu od 8 dqna zivota, ne znam jel smijem napisati naziv, na kraju sam cula od 8 cura, da samo 1 dijete nije imalo grceve, ostali su se drali i grcili ko moja i kad sam to makla sve suoer... cak mi je i patronazna rekla da ih nece vise nikome preporucit jer se svi zale ocito
Jutro cure, beba sinoć zaspala u pola 8, par puta jela u noći, a sad evo budna i priča sama sa sobom, gotovo sa spavanjem🤷
Što se tiče čaja, ja sad pijem neki iz ljekarne, probala sam Hippov i DMov i nisam primjetila da mlijeko više dolazi ili ne dolazi, ali ajde, potrošit ću kutiju. Imam još i pol kutije rooibosa pa ću i to i onda više neću ni kupovat. Cice mi opet ispuhane jutros, možda je to stvarno ono kad kažu da se uspostavila ponuda i potražnja, nemam pojma. Uzela sam neki dan u DMu paket njihove hrane da imam za svaki slučaj, najviše zato jer je jeftina pa mi neće bit žao ako bacim. neki dan sam bacila puno pakiranje NANa, jednom sam ga napravila i mjesec dana je stajalo otvoreno. Probala sam joj dat to iz DMa kad sam kupila ali nije htjela. Okus je grozan moram vam reći, ali šta ako moram negdje ići, a izdojit se ne mogu/ne znam. Dosad sam išla samo jednom u grad i ona je za to vrijeme spavala, ali moram sad i kod frizerke i ginićke i pripremat za krštenje.
Karla, i moja to isto radi - odiže glavu i noge istovremeno od podloge, a zvoni mi da sam negdje pročitala da to ne valja🙄 par dana kad smo je držali je imala glavu onako nagnutu u lijevo, ja napala muža nek ju vodi u bolnicu da ima tortikolis, za par dana drži glavu u desno, opet muke. Sad je ok koliko toliko, ali ja ne znam zašto sam tako paranoična, sa starijom kćeri se nisam ni oko čega brinula evo stvarno.
Sortiraj odgovore
Najstariji