Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Maja 3

Broj poruka: 1865

Prijavi adminu

Fever,ja pusim. Kako koji dan..nekad 2..nekad 5..a nekad i 7. Isto slimsice..te pusim od kad sam 1 malu rodila.. 
    A sto se spavanja tice..mi od 22-04,klopanje..pa do 8 ujutro...onda je budna nekih sat i pol..pa opet spavanje do hranjenja oko podneva. 

Jahanara

Broj poruka: 1963

Prijavi adminu

Cure koliko vam je trajao prvi izlazak sa bebom? Nama je patronazna rekla prvo 5 min, pa povecavat 10, 

Jahanara

Prijavi adminu

Otisao post prije nego sam natipkala do kraja. Znaci povecavat na 10, 15, 20... jeste vi tako ili? Iskreno meni se ne da spremati za biti 5 ili 10min vani.

• meddleO407

Broj poruka: 347

Prijavi adminu

Mi se probudile u pet i nakon toga uz papicu odvalile do 9. Baš mi je pasalo. Osjećam se malo doduše ko nemajka jer se starija kćer sama ujutro spremila za školu, nisam je ni pozdravila nego ju svekrva odvezla🤪
    Ja sam prije trudnoće pušila, ali ne previše. Sad ne pušim nit me privlači, muža isto nagovaram da prestane, ali on je žešći slučaj tako da zasad još ništa. A hrče ubitačno i svaki put se čudi, oooon da hrče? Sigurno zato jer spava na krivoj strani. Nda, sigurno nije zbog cigareta🙄

My baby

Broj poruka: 1155

Prijavi adminu

Jahanara ne pa prosetaj sta mu moze biti vani??ja pusim heets i u trudnoci sam znala jednu zapalit kad bi mi doslo no meni kutija bude po par dana

Broj poruka: 1582

Prijavi adminu

Ja cu krenut s malo caja od kamilice, dobio je skoro kilu i pola u mjesec dana, od prsta kamilice mu nece nista biti. On non stop place, izludila sam danas -.- bez rjesenja sam. Ostao je vec bez glasa. 
    Jahanara - mi smo bili 2 sata vani prvi put

Fever

Broj poruka: 1084

Prijavi adminu

Budite vsni koliko vam pase, po meni nema pravila ak je lijepo vrijeme, doduse i ak je ruzno a spremite se dobro. Ne valjda bas pratiti sve sto se kaze🤪 ja sam uvijek realna😂

It’s a baby boy💙

Jahanara

Prijavi adminu

Evo idemo se spremiti pa cemo otici na kratko.😀

sagi

Broj poruka: 1621

Prijavi adminu

skoljka

Al ste se raspisale zene 😂
    Tina moja sucut
    Sagi da radjaone na Sv. Duhu su sad 🔝. Primalja jel plava kratka kosa sa naocalama, ako je, onda smo istu imale 😉. Jel te boli rez?
    .
    Kod nas noc ok, pronjurgao u 3h to je znak za dojenje i u 7 pravo budjenje. Maloprije izasli setat kako je bilo oblacno i prohladno obukla mu bodi, plisano odjelce i jaknicu, place djete.. Preznojio se, vratili se doma 🙈meni hladno, njemu vruce 🙉
    Muz se otisao tetovirat, nesto ce vezano za bebaca, bas me zanima kakvo ce biti iznenadjenje 🙈

Mislim da nije imala naočale.
    Da, fakat su super, samo je bila gužva pa sam ja klistir i tuširanje obavila u predrađaoni, ali ok 🙂

Danas nam je tata bio u posjeti, od danas smije 1 osoba doć 🥰
    A sutra idemo doma ak i dalje sve bude ok. 🤞

• Sancy3

Broj poruka: 384

Prijavi adminu

Cure sad sam imala situaciju prilikom kupanja malo je vode uslo u uho,uspjela sam obrisat iskreno se nadam da nije skroz uslo znam da se na to mora ful pazit..koliko je opasno?

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.