Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 891

Prijavi adminu

Tina moja sucut
    Meddleo moja se isto jos ne vrti, ma nisu lijeni jos koji tjedan pa eto toga. Nisu ti cice ispuhane nego se jednostavno uskladilo koliko je bebi potrebno, ali ja npr svaki 3/4 dan popijem caj za dojilje pa taj dan bas osjetim da imam vise mlijeka.
    Ja ni prvoj nisam davala ni caj ni vodu jer im jednostavno netreba ako su samo na majcinom mlijeku koje na pocetku vodenasto. Ko dodaje neki obrok ad-a ide nekoliko zlicica vode. To su nasi prije te cajeve davali i jos malo secerili i od toga se samo zubi kvarili nist koristi. Vec ako se zeli tekucina najbolje obicna voda. Starija najcesce vodu trazi ili mlijeko, sokove i kad pije popije skroz malo, ja sam joj do prve god sve te zasecerene gluposti izbjegavala. Sad svu hranu jede nema sto nece pojesti, naravno jede i slatko i sve gluposti, ali npr ona se raduje pistacijima i grozđicama vise nego krokicima.

Broj poruka: 891

Prijavi adminu

A dok djeca jedu zdravo mama tuce po sladoledu 😂 i nema onog ako ja ne jedem nece ni djeca. O hoce hoce jede i mahune i brokulu i sve moguce salate od kojih ja pola ne jedem. Morat cu se ja ugledat na nju a ne ona na mene 😬

Maja 3

Broj poruka: 1865

Prijavi adminu

meddleO407

Drage cure, da se brzinski prijavim na temu.
    Čestitke novim mamama!
    Više i ne znam koja je rodila kad, bitno da smo se sve izredale i da su bebe dobro!
    Mi smo nakon karantene bili kod mojih par dana i izguštali se na selu, baš nam je bilo super. Kad škola završi pičimo opet😁
    Beba mi je tamo bila super, a otkad smo se vratili samo neka nervoza, nemam pojma što joj je. Počela je jako sliniti i ruke su joj stalno na ustima, pomislila sam da ju pate zubići, ali to je stvarno prerano tako da ne znam u čemu je stvar😵 Možda i nju vrijeme pati, stalno pada kiša i puše i ne možemo van🙄
    S dojenjem je ok, doduše čini mi se kao da u zadnje vrijeme nekako imam manje mlijeka nego inače, beba mi se ne čini gladna i kad stisnem ide i kad dojim iz druge curi, ali kao da bi moglo bit i više, samo kako da to postignem??? Natačem se vodom, jedem, imam apetit, a cice su mi ko dva ispuhana balona😁 pročitala sam da zobene pahuljice potiču stvaranje mlijeka pa ih počela jesti-božesačuvaj stvarno nisam tip od zdrave prehrane, jedva nekako idu niz grlo😂
    Inače samo da iskomentiram za grčeve-nama je jedan doktor rekao da se ne zna što ih stvara i da pomoći nema i ne isplati se trošiti novce, jednostavno to je tako- ali meni se čini da nam je Espumisan pomogao. Sad ga više ne dajem iako mi se ujutro jako napinje, a kad se pokakaka to bude jaaaako obilno. Kaka mi dva tri puta na dan, pune pelene budu. Jeste vi još na vel.2? Ja sad imam veliko pakiranje pampersa i mislim da ću nakon njega potrošiti još jedno to veliko i preći na 3. Beba mi ima 5,500- neki dan išli smo po cjepivo za rotu pa ju je sestra izvagala. Kad smo bili kod mojih ja rekla mami nek uzme u Lidlu njihove dva paketa vel 2 da isprobam, kad ono - male. Nisam znala da se to po kilaži razlikuje kod svakog proizvođača. Jedan sam paket nekako potrošila, a drugi stoji, baš joj se urezuju u nogice.
    Vi koje imate veće bebice, jel se okreću na bok? Moja je tak lijena za sve. Glavu ajde koliko toliko, lijepo drži, ali se uopće ne vrti lijevo desno, ali zato klati nogama haha. I kao da pokušava igračkice dodirnuti, jako su joj zanimljive. I puno mi guguće, viče, priča, baš je slatka. Ima li tko onu Casmatino podlogu Jako su zgodne, planiram to uzeti, ali knap sam s mjestom.

Bebe sline,jer im sad pocinju zlijezde slinovnice vise sline proizvodit..ne moraju nuzno bit zubici. A guranje rukica u usta je odlicno..znaci da istrazuje...prvo su ruke u ustima...onda ce sve igracke bit!😀

Majuska

Broj poruka: 166

Prijavi adminu

I ja sam sva zbunjena sa tom prehranom i dojenjem ...patronazna mi je rekla da nema veze hrana sa dojenjem ali opet nekako mislim da ima :/ 
    Jel suhe sljive smijem jesti ? Rekli su mi da su dobre za probavu 

My baby

Broj poruka: 1155

Prijavi adminu

Jagodica hipov caj za dojilje je dobar no ja sam pocela uzimat u mulleru caj za dojilje jer sam primjetila da od njega bas prdi dobro ima vise anisa u njemu cini mi se ako sam dobro citala obadva tako da uzimam mullerov i jeftiniji je nije neka razlika sad u cijeni ja sam ga promijenila jer sam vidjela da ona bas prducka od njega

skoljka

Broj poruka: 3346

Prijavi adminu

Tina220210

Pozdrav cure, nije me bilo par dana. Umrla mi svekrva, nemojte zamjeriti ako ću još malo zabušavati i ne pisati.
    Sagi čestitam❤

Moja sucut 

MickeyMouse

Broj poruka: 843

Prijavi adminu

Ni ja nisam pametna za tu hranu 🤷🏼‍♀️ Jedem raznovrsno, pazim da bude sve lagana hrana ali dogodi mi se tu i tamo da pojedem nešto sto “ne bi trebala” tipa sarme neki dan pa bas vidim da joj smeta. Izbjegavam mliječne proizvode, žestoke (kobasice, ljuto) i tako. Ali generalno mislim da njima jednostavno treba sazrijeti probavni sustav. 
    Mi se i dalje mučimo s okom, ak ne bude pomaka do jutra moram na pedijatriju u bolnicu s njom da je pogledaju (kod nas pedijatar dolazi jednom tjedno). I ona je sva jadna radi tog oka, poljubicasti cijela od placa dok joj očistim, dva/tri puta napravim potez da izmasiram i namažem. 
    Danas je napokon kakala kako treba 💪🏼 Tako da nije imala epizode s plakanjem popodne.
    Tina moja sućut! 

Hany92

Broj poruka: 531

Prijavi adminu

Sagi evo i ovdje cestitam na veliiikom decku!!🎊💙🎊
    Mojeg ovih dana grcevi isto kada kakat treba,prdit..a i brzo mi jede pa se naguta zraka,trudim se da podrigne ali ne uspije svaki put i eto ti problema😑
    Al dobro..nek on papa.Kupali smo ga i eto sad cemo vidit kako ce po noci.
    Nadam se da cu stici usput malo ovdje tipkat ubuduce.
    Tina moja sucut!

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Jahanara

Broj poruka: 1963

Prijavi adminu

Tina moja sucut.
    .
    Skoljka kakav je malac bio dok su gosti bili?

skoljka

Broj poruka: 3346

Prijavi adminu

Bome ste se danas raspisale 🙉
    Ja danas jedva da sam imala mlijeka, neznam sta mi je, a jucer bas pucale sise pred svako dojenje, jos sam jucer cijeli dan zaboravila jesti. 
    Sto se rice hrane ja sam primjetila osip na obrazima kod bebe kad sam jela orahe, mucio ga stomak od graha i graska i kupusa, mahune je dobro podnio, mlijwko mu ne smeta. Sad polako uvosim sve sto sam izbjegavala, savjet pedijatrice. Jucer sam pojela par jagoda, sve bilo ok. Danas sam par rajcica. Kulen prije par dana. 🤷🏻‍♀️ Da je imao grceve vjerojatno  bi zivjela na juhi, piletini, zobenim 🤷🏻‍♀️
    Medleo drago mi je da si se opet javila. Moj se jedan put okrenuo na lijevo pa na desno al to su bili bas zaleti sa nogama u nekoj ljutnji. Poslije na lijevu nije vise nikako a na desnu vecinom slucajno  i par puta jer je htio. Inace pogledom forsira desnu stranu pa vjezbamo da zavoli i lijevu, mada rukicama jednako pokusava uloviti i lijevom i desnom. Kad je raspolozen vice, guguce bas se sam igra.
    Ja sam gledala Casmatino, joj nesvidja mi se dizajn 🤷🏻‍♀️ sta cu to sam ja. Vjerojatno cu u Lesnini uzeti sivo bijele puzle, svakako su sve igrackice sarene i baygym.
    Melorine nokti 👍🏻
    MickeyMouse ja misica bas mi je zao s tim okom, svakako odi u bolnicu na pregled da ne dodje do komplikacija kad ju toliko boli.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.