Al ste se raspisale zene 😂
Tina moja sucut
Sagi da radjaone na Sv. Duhu su sad 🔝. Primalja jel plava kratka kosa sa naocalama, ako je, onda smo istu imale 😉. Jel te boli rez?
.
Kod nas noc ok, pronjurgao u 3h to je znak za dojenje i u 7 pravo budjenje. Maloprije izasli setat kako je bilo oblacno i prohladno obukla mu bodi, plisano odjelce i jaknicu, place djete.. Preznojio se, vratili se doma 🙈meni hladno, njemu vruce 🙉
Muz se otisao tetovirat, nesto ce vezano za bebaca, bas me zanima kakvo ce biti iznenadjenje 🙈
Pupi ja sam ga kad je imala grceve nosila 6-7 sati dok muz nije dosao s posla, sad ovih dana je dobar po danu i zaspe pa uspijem sve obaviti pa ga nisam stavljala od petka. Ali planiram kobinirat kolica i maramu kad budem van isla, do trgovine i pekare brzinski mi vise pase marama, dok se ja namrdam i izadem s kolicima treba mi sto godina.
Mi smo imali ok noc, slabo je spavao popodne pa je zaspao od 20-2h i onda se budio svaka 2-2,5h za papanje.
Kakao je dva puta vec ujutro pa vidim da je zadovoljniji i prduca. Biogaiu mu dam kad se probudi oko 1-2-3 u noci da nam dan bude bolji, espumisan stavim kad se sjetim ali ne stavljam 25 kapi kao kad su ga grcevi sasili nego od 5-10 kako mi kad upadne i ne u svaku bocicu.
Danas jede ko provalija od 100-120 ml. Zato i zaspe ko torba, uspio je dvije ture od jutra u kreveticu i trecu se probudio pa sam ga uzela i uspavala dudom i sad spava u coconi u dnevnoj. Uspjela sam ocistiti 90% stana i doruckovati i rucati, rucak hvala bogu imam od jucer. Vrijeme je drkavo pa nikako ne uspjevamo izaci van.Jel koja od vas pusi? Ja sam pusila prije trudnoce 1-2-3 dnevno max, na poslu uz kavu i kad odem na cugu.
U stanu nikad.
Sad kad sam rodila odem na balkon 2-3x dnevno zapaliti ( onih slimsica) psihicki mi je to zbog wca i zbog nervoze kak je on bio nervozan zbog grceva tako je i mene stres uhvatio.
It’s a baby boy💙
Mene sram reci koliko mi spavamo ujutro😂,moja se probudi u pol pet presvucem ju dam cicu onda se probudi u osam dam joj cicu i spavamo do 11😂,danas smo bili u setnji i sad sam spremila sav dnevni boravak i sad se zbudila za dojenje
Evo cak sam i ja ljubomorna 😂😂😂😂
.
Ja se sve bojim da li ce se njegova nocna rutina spavanja promjeniti, jel moguce da se s vremenom sve izokrene? Nadam se da nije 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji