Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pupi30

Broj poruka: 467

Prijavi adminu

Ja sam sad probala mramu i zaspao je ko budalica momentalno 🤣🤣 samo se ja jos ne znam kretati s njom...sve me strah 🤣🤣Koliko dugo smije u danu biti u marami?

• Sancy3

Broj poruka: 384

Prijavi adminu

MickeyMouse

Sanja ja ne stavljam dupli povoj, u bolnici nisu ništa rekli. Imamo kontrolu 17.6 za kukove pa ćemo vidjeti sto tamo kažu. Nisam ni s prvom stavljala.

Ovdje u Ri jos uvjek forsiraju taj dupli povoj 

My baby

Broj poruka: 1155

Prijavi adminu

Pupi30 pa nosi koliko hoces u normalnom je polozaju zato i ja nosim maramu

skoljka

Broj poruka: 3346

Prijavi adminu

Al ste se raspisale zene 😂
    Tina moja sucut
    Sagi da radjaone na Sv. Duhu su sad 🔝. Primalja jel plava kratka kosa sa naocalama, ako je, onda smo istu imale 😉. Jel te boli rez?

Kod nas noc ok, pronjurgao u 3h to je znak za dojenje i u 7 pravo budjenje. Maloprije izasli setat kako je bilo oblacno i prohladno obukla mu bodi, plisano odjelce i jaknicu, place djete..  Preznojio se, vratili se doma 🙈meni hladno, njemu vruce 🙉
    Muz se otisao tetovirat, nesto ce vezano za bebaca, bas me zanima kakvo ce biti iznenadjenje 🙈

Fever

Broj poruka: 1084

Prijavi adminu

Pupi ja sam ga kad je imala grceve nosila 6-7 sati dok muz nije dosao s posla, sad ovih dana je dobar po danu i zaspe pa uspijem sve obaviti pa ga nisam stavljala od petka. Ali planiram kobinirat kolica i maramu kad budem van isla, do trgovine i pekare brzinski mi vise pase marama, dok se ja namrdam i izadem s kolicima treba mi sto godina.
     Mi smo imali ok noc, slabo je spavao popodne pa je zaspao od 20-2h i onda se budio svaka 2-2,5h za papanje. 
    Kakao je dva puta vec ujutro pa vidim da je zadovoljniji i prduca. Biogaiu mu dam kad se probudi oko 1-2-3 u noci da nam dan bude bolji, espumisan stavim kad se sjetim ali ne stavljam 25 kapi kao kad su ga grcevi sasili nego od 5-10 kako mi kad upadne i ne u svaku bocicu.
    Danas jede ko provalija od 100-120 ml. Zato i zaspe ko torba, uspio je dvije ture od jutra u kreveticu i trecu se probudio pa sam ga uzela i uspavala dudom i sad spava u coconi u dnevnoj. Uspjela sam ocistiti 90% stana i doruckovati i rucati, rucak hvala bogu imam od jucer. Vrijeme je drkavo pa nikako ne uspjevamo izaci van.Jel koja od vas pusi? Ja sam pusila prije trudnoce 1-2-3 dnevno max, na poslu uz kavu i kad odem na cugu.
    U stanu nikad.
    Sad kad sam rodila odem na balkon 2-3x dnevno zapaliti ( onih slimsica) psihicki mi je to zbog wca i zbog nervoze kak je on bio nervozan zbog grceva tako je i mene stres uhvatio.

It’s a baby boy💙

Broj poruka: 1582

Prijavi adminu

Fever, zavidim ti kako ti mali spava!!
    Ja sam dosta pusila prije trudnoce, i jos nisan zapalila, toliko sam iscrpljena da ni to ne mogu

My baby

Broj poruka: 1155

Prijavi adminu

Mene sram reci koliko mi spavamo ujutro😂,moja se probudi u pol pet presvucem ju dam cicu onda se probudi u osam dam joj cicu i spavamo do 11😂,danas smo bili u setnji i sad sam spremila sav dnevni boravak i sad se zbudila za dojenje

bejb2

Broj poruka: 210

Prijavi adminu

Super za dobra spavanja curke🤩🥰 
    Fever Kaj se tice pusenja, ja prestala dok sam saznala da sam trudna, a bas sam bila strastveni pusac i “planirala” pusiti dok rodim opet...i stvarno bi si tak rado zapalila cigaretu, ali mi zao kad sad vec ne pusim 8mj :/

Jahanara

Broj poruka: 1963

Prijavi adminu

2 puta spavao po pola sata od jutros od 5. Taman kad tone u san, starija  krene ludovati po kuci i probudi ga. I koliko god pricala ona po svom, kao nije namjerno. I onda od nervoze ne moze zaspati.🙄

skoljka

Broj poruka: 3346

Prijavi adminu

My baby

Mene sram reci koliko mi spavamo ujutro😂,moja se probudi u pol pet presvucem ju dam cicu onda se probudi u osam dam joj cicu i spavamo do 11😂,danas smo bili u setnji i sad sam spremila sav dnevni boravak i sad se zbudila za dojenje

Evo cak  sam i ja ljubomorna 😂😂😂😂

Ja se sve bojim da li ce se njegova nocna rutina spavanja promjeniti, jel moguce da se  s vremenom sve izokrene? Nadam se da nije 🙈

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.